Nom właśnie widziałam że coś cisza u nich. A najbardziej to Lali ucichla Bo Mariano dzisiaj i wczoraj coś tam na TT i insta wstawiał.
o nie, to znaczy, że się raczej nie spotkali. Nic nie piszą na hiszpańskich stronach plotkarskich?
Ja nic nie widziałam a przeglądałam parę stron.Moim zdaniem raczej się nie spotkali :(
Nie spotkali się Mariano nadal przebywa w Barcelonie a okazało się ze Lali jest w Londynie :( Mariano napisał na inst mniej więcej to "Żyć 'teraźniejszością' to najlepsza decyzja jaką podjąłem od dłuższego czasu, z odpowiedzialnością " i bez krzywdzenia kogoś, będąc szczęśliwym. Myślałem o tym ostatniej nocy tego pobytu w Barcelonie". To już chyba naprawdę koniec :(
Ah no cóż mówi się trudno:( . Musimy się pogodzić z tym, nic nie zrobimy by byli razem. No płakać mi się aż chce :( taka z nich piękna para!
Miał pewnie nadzieję że przyjedzie do Hiszpani i on też tam wróci i się spotkają, ale jednak nie przyjechała i może właśnie to go tak dotknęło i dlatego ten opis i smutne zdjęcieb:(. Ale lali też dodała zd na insta i tak na jednym z nich nie była zbyt wesoła.
Oni są w sobie nadal zakochani ale nie wiadomo o co poszło ze ona jest taka nieugieta. Wiem że Mariano chciał niby wrócić do Lali i starał się bardzo żeby to zalagodzic ale niby ona nie chciała z nim gadać dlatego napisał wtedy na tt. Lali niby bardzo przeżyła rozstanie a do tego co on powiedział w tym programie,prawdopodobnie ona się zalamala i bardzo płakała i właśnie wtedy on przemyślał to co powiedział i wiedział ze to ja zranilo i napisał tą wiadomość na tt. Lali w chile powiedziała fance ze mają przerwę może doszło to do Mariano i miał nadzieję ze się spotkaja w Hiszpani a tu lipa :( szkoda bo naprawdę bardzo fajna z nich para,ale tak naprawdę nie wiadomo do końca dlaczego się rozstali :(
Dlaczego się rozeszli chyba nigdy się nie dowiemy, bo w końcu to ich sprawa. Ale szkoda, że ona jest taka uparta, skoro on ma dobre chęci :/ nie wiem, osobiście nie mogłabym wytrzymać bez kogoś, kogo kocham tak po prostu przez dumę. Może jednak chodzi o coś więcej? Kto ich tam wie...
Jest jeszcze troszkę nadzieji bo Lali w Chile powiedziała ze mają przerwę a to było niedawno. Trochę dziwne że zrobili sobie przerwę jak tak rzadko się widzą.on miał jechać z nią w ostatnią trasę i nic z tego nie wyszło,wakacje zrobili sobie osobno więc to nie jest normalnie.
Mariano też w tym programie mówił glupty bo sam sobie przeczyl. Mówił ze rozstali się zaraz po koncercie, a on zaraz po koncercie dodał filmik z koncertu a Lali na drugi dzień dodała fotkę i napisała kocham Cię i gdzie Tu logika? Mało tego koncert był chyba 18 albo 19 marca a jego z malinka złapali kilka dni później chyba 23 czy 24 więc skoro się rozstali to pozwolił jej zrobić sobie malinke wcześniej jej nie miał. A żeby tego było mało to Lali powiedziała że rozstali się tydzień temu a więc to nie było po koncercie tylko kilka dni po :) gubili się w zeznaniach a teraz te ciągle "przypadki" nie rozumiem ich :(
Ja jednak mam cały czas nadzieję że wrócą do siebie. Ostatnio nawet po koncertach w Izraelu powiedziała że go bardzo kocha.
Ale nie zapominajmy że w maju mają razem galę i wręczenie nagród za film 'Moja Nadzieja' :)!
Oni naprawdę dziwni w Chile Lali powiedziała że mają z Maraiano przerwę, tak jak piszesz w Izraelu powiedziała ze bardzo go kocha a potem jeszcze przesłała buziaka:) on w wywiadzie mówił ze bardzo się cieszy ze spotka się z nią i ze wszystkimi kolegami z planu EM :)do tego mariano teraz ma same smutne foty i Lali też jakieś takie smutne :( oni się kochają ale ze sobą nie będą? No sorry ale ja ich nie kumam
Ja też ich nie rozumiem inni mówią że są razem inni że nie. Dla mnie to dziwne te wszystkie znaki i wgl buziaki wyznania i wgl. Kiedyś Lali powiedziała że gdyby mogła to wybrała by związek z Mariano niż karierę bo tak bardzo go kocha.
Ona mówiła ze gdyby on jej się oświadczył to oczywiście by przyjęła bo pytali się dziennikarze i ślub, pytali się też o dzieci to mówiła ze chce i oczywiście że z Mariano.A teraz nie wiadomo o co im chodzi. Ciągle zdarzają się przypadki które nie mogą być przypadkami :( może naprawdę mają przerwę ale strasznie to dziwne,czekamy jeszcze na maj i nagrody może tam się coś wydarzy,chociaż wątpię :(
może on ją zdradził u ona mu nie chce wybaczyć, albo na odwrót. Innego powodu nie widze teraz
Mariano i Lali powiedzieli że żadnej zdrady nie było,powiedział też że jest bardzo zazdrosny ale nigdy nie podejrzewał Lali i zdradę. Powiedział ze nie rozstali się przez osoby trzecie,ale przez swoje osobiste powody które zostawi dla siebie. Mówił też później ze oni mają inne priorytety bo są na różnych etapach życia i mają inne całe. Nie kumam chyba zdawał sobie z tego sprawcę jak zaczęli być para ze ona jest 13 lat mlodsza od niego i chce jeszcze śpiewać i występować. Myślał ze ona będzie jak jego była żona? Ona chciała dzieci w przyszłości a nie teraz. Jego ex żona była młodsza od Lali jak zaszła w ciążę. Mariano z ex żona też miał przerwę ale wrócili do siebie potem z znowu mieli długo długo przerwę potem postanowili dac sobie szansę ale im znowu nie wyszlo i się rozstali (była żona to zdradziła a on jej dał szanse ) dobry chłopak z niego. Mam nadzieję ze się w koncu opamietaja i dogadają bo widać ze mariano zawsze daje drugą szansę związkowi
Ja nie wiem co było między nimi ale nie sądze, żeby Mariano ją naciskał na zakończenie kariery, na dzieci ślub itp....On taki nie jest. Ona jest młoda i dopiero zaczyna swoją kariere wiec on napewno o tym wiedział i to zrozumiałe. Ma już dzieci z byłą żoną jest po rozwodzie itp... Wiec watpie w to.
Ja nie chcę nikogo oczerniać,bo przecież powodów nie znam ale mi się wydaje, że to Lali zakończyła ten związek. Ale nie kumam ich w ogóle oboje cierpnią, bo to widać a razem nie są.
A i jeszcze jedno wydaje mi się, że w ich związek mieszały się osoby trzecie.I dlatego to wygląda tak jak wygląda.
Tak to ona zerwała, ale tak jak piszecie nie brały w tym udziału osoby trzecie i żadnych zdrad nie było. Mariano fakt mówił że jest bardzo zazdrosny o Lali ale nie miał nic przeciwko do tej kariery bo jak ona jechała na koncert to on był z nią. Nie wiem co się u nich dzieje, nie chcą powiedzieć co było powodem ich rozstania, chcą zostawić to dla siebie.
Lali teraz przebywa w Londynie a on w Barcelonie. Szkoda ze wybrała ten Londyn a nie Hiszpanie :(.
Zobaczymy co będzie w maju na gali może w spokoju porozmawiaja dojdą do porozumienia i dadzą sobie szansę, przecież tak bardzo się kochają. Niech się w końcu opamietaja!
Mariano mógłby wyskoczyć z propozycją zaręczyn, Lali w końcu tego chce.
Tak jak mówisz osoby trzecie nie miały w tym swojego udziału chociaż pisano że ex żona Mariano trochę mieszala ale nie wierzę żeby Mariano uwierzył w coś byłej żonie. Myślę ze to musiało pojsc o coś bardzo złego ale też mogło dojść do zerwania z głupiego powodu może dumy albo niewyjaśnionych spraw.Mariano na pewno nie chciał zaszkodzić Lali w karierze bo miał z nią jechać do Chile i Izraela no ale nie wyszło. Niestety tak powiedział że mają inne priorytety ale może chodziło o coś zupełnie innego niż kariera czy dzieci.
Tak pojechała na krótkie wakacje i w maju wraca do Argentyny. Wszyscy myśleli że ona będzie w Madrycie bo tam wylądowała ale okazało się ze potem poleciala do Londynu a o tym nikt nie wiedział. Mam nadzieję ze pojechała tam na spokojnie wszystko przemyśleć i może wroca do siebie :)
Trzeba być dobrej myśli :) ja jestem pozytywnie nastawiona że w maju coś się wydarzy. Jak pisała wcześniej mógłby się jej oświadczyć, skoro on ją kocha ona jego i tego chcą to nie wiem ma co on czeka.
Fajne byłoby to jakby wyszli razem na scenę żeby odebrać nagrodę i on by ja podarował z nienacka albo się jej oświadczył :) Ale to by było extra, tylko gorzej jakby odrzuciła :(
Kiedy jest to rozdanie nagród?
Mam nadzieje, ze Lali w ogole sie pojawi na tej gali
Chyba 15 maja albo jakoś tak,już nie pamietam. Mam nadzieję ze się dogadają do tego czasu. Wątpię żeby porozmawiali spokojnie jak przecież tam będzie kupe reporterów,dziennikarzy no i dookoła kamery więc to by był temat na 1 stronę gazet, ale i tak na pewno będą pisać o tym jak się zachowywali itp.
Nie ja tam nie liczę, że się dogadają na tej gali to jest raczej nierealne właśnie z tego powodu co piszesz. Ale może jak się zobaczą to zrozumieją, że nie nie chcą bez siebie żyć. I pogadają po gali na spokonie. zobaczymy jak się będa zachowywać względem siebie.
Bo ja mam nadzieje, że przyjdą oboje. W końcu ta nagroda jest bardzo i ważna i coś znaczy. A jak ktoś z nich nie przyjdzie to nie ukrywam będe zawiedziona.
Też na to liczę ze może po gali się dogadają bo w sumie widzieliby się pierwszy raz od zerwania i może serduszko zacznie znowu mocno bic choć myślę ze nie przestało ;)gdzieś słyszałam że Mariano potwierdził swoją obecność ale nie wiem czy to prawda. Lali powinna być w kraju bo chyba dzień wcześniej na jakiś występ w Luna Parku więc mam nadzieję ze ona też przyjdzie :)przecież to ważna nagroda :)
Mariano powiedział, że będzie się starał przyjść ale potwierdzić chyba nie potwierdził. Oby Lali też była.Z tego co wiem jej się o to nie pytali czy będzie czy nie.
W wywiadzie też powiedział że cieszy się ze spotka się z Lali i ze wszystkimi kolegami z planu:) bo oczywiście pytali się o to ;) myślę że obydwoje przyjdą bo to ważna nagroda a poza tym jestem pewna ze wygrają w swoich nominacjach i EM też wygra i pewnie wyjdą wszyscy na scenę a główni bohaterzy będą dziękować i wtedy niech się pocaluja to będzie super ;)
Tylko pamiętajmy, że oni są aktorami i mogą robić dobrą minę do złej gry. Ale napewno będą jakiś momenty gdy zobaczymy jak naprawdę się zachowują względem siebie. Wcześniej gdy wygrywali to dziękowali sobie nawzajem. Zobaczymy jak to będzie.
Oby tylko przyszli.
Masz rację mogą robić dobra mine do złej gry,mam nadzieję ze sobie podziekuja nawzajem tak jak kiedys :) też mam nadzieję że się obydwoje pojawia :)wolałabym żeby do tego czasu ale obawiam się ze to niemozliwe:( Mariano obserwuje na insta jakąś dziewczynę z klubu w Hiszpani co ona dodała z nim zdjęcie nie wiem kto to jest i teraz on polubił jej zdjęcie :(
Jejku żeby tylko czasem jakąś akcja nie wyszła po między Mariano a ta dziewczyna
Mam nadzieję że to tylko koleżanka bądź zwykła fanka która za nim szaleje i poprosiła go o obs na insta i on się zgodził. Oby tego 15 maja wszystko ułożyło się po między Lali i Mariano :)
Też mam taką nadzieję. Sorry ze to powiem ale wiecie że żaden mężczyzna nie wytrzyma długo bez kobiety:(
Ale Mariano dodal dzisiaj piękna piosenkę która słuchał,dodał fotkę na której widać tytuł piosenki i jest piękna a zarazem smutna. Tak jakby Mariano chciał przez ten utwór powiedzieć ze czeka na Lali i chce żeby do niego wróciła.
A wczoraj Mariano na insta dodał filmik z wakacji w Madrycie i Barcelinie jest cudny :)
A trochę później Lali też dodała filmik z Londynu :)
Kolejny "przypadek"? :D
Teraz czekamy aż Lali doda jakąś piosenkę ;)
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa, wcześniej tylko czytałam co piszecie, aż w końcu postanowiłam się wtrącić do dyskusji, oczywiście jestem fanką Lali i Mariano.
Mam pytanie, o jakie zdjęcie chodzi że polubił i że obserwuje te dziewczynę z klubu ? Dzisiaj patrzyłam i nie widziałam nic takiego, nie ma jej w obserwowanych..☺
Dziewczyna nazywa się raquelariasj.
Jak wejdziesz na jej insta to ma zdjęcie z Mariano i jeszcze z jakimś gościem.on potem zaczął ją obserwowac .Potem Mariano zrobił screena ten foty i wstawił sobie też na insta. A 2 dni później polubił jej zdjęcie. Jak wejdziesz na jej insta to to jest pierwsze zdjęcie i on je polubił. Niestety nie mogę dodawać linków więc Ci wszystko napisałam ;)