Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Też myślę że może być to trochę dziwne dla nich no chyba że faktycznie Łąki się nie dowie że Marino będzie i przyjdzie a później się okaże na wesele co innego, wiadomo to wesele noc fajnej zabawy i kto wie może być tak że Lali zaprosi jako osobę towarzysząca jakiegoś dobrego kolegę/przyjaciela.
Przepraszam za takie błędy ale pisałam na szybko i tak mi słownik słowa wyrzucił. Dopiero teraz zauważyłam
Niestety ale chyba Lali nie będzie na ślubie Isabel bo ponoć do 28 września jest we Włoszech :-/ a ślub jest w tą sobotę... Jeśli to prawda to specjalnie na ślub nie przyleci żeby potem znowu wracać do Włoch bo bez sensu :-( Wiec jeśli Mariano zaproszenie przyjął to swobodnie z Camilą może przyjść tylko trochę szkoda ze Lali prawdopodobnie nie będzie bo tak szczerze liczyłam na ich spotkanie, jakkolwiek by ono nie przebiegało ale chyba to jeszcze nie jest ich moment...
Tak na marginesie powiem wam że ja jednak czasami zaczynam wątpić ze oni jeszcze kiedyś będą razem bo tyle się dzieje rzeczy w ich temacie które tą moją wątpliwość wywołują że czasami nawet nie sposób nie myśleć że już nic z tego nie będzie ale mimo wszystko ciągle kciuki trzymam bo takiej miłości jak ich nie widziałam nigdy wiec mam nadzieje że kiedyś oboje zrozumieją że łączy ich coś wyjatkowego i koniec końcow wrócą do siebie. Ciekawe czy tego doczekam
Masz rację ze Lali nie będzie na ślubie Izabeli bo w tych dniach jest we Włoszech i tam nagrywa teledysk z Becky i na pewno nie wróci do Argentyny. A Mariano na pewno pójdzie z camila i będzie czuł się o wiele swobodniej wiedząc że Lali nie będzie.
Fajna para byli. Może za 10 lat wrócą do siebie ;D
Nie uwierzycie, Lali podobno potwierdziła ze będzie na ślubie :-o Teraz tylko pytanie, jeśli to prawda czy z kimś przyjdzie i kto to będzie ewentualnie i czy Mariano nie zrezygnuje :-? Aczkolwiek on potwierdził chyba wcześniej ze będzie to już chyba nie powinien zmieniać zdania bo trochę głupio z jego strony by było bo wtedy po pierwsze wyglądałoby to jakby uciekał :-P a po drugie może tym przykrość sprawić Isabeli :-P
Ja już nie wiem jaka jest prawda z Lali i co się w końcu wydarzy :-P wiec chyba nie pozostaje nic tylko czekać na sobotę i na rozwój wydarzeń ;-)
Nie słyszałam tego że Lali potwierdziła że będzie na ślubie ale mam nadzieję ze to prawda ; )
Pewnie zabierze Maru albo tego swojego przyjaciela
Jeżeli to prawda to super że Lali będzie na tym ślubie, ciekawa jestem ich rekacji jak się spotkają ;)
Też jestem ciekawa. Czy się przywitaja czy może będą się unikać. Ja bym nie chciała żeby mój były przedstawiał mi swoją nową dziewczynę. Na pewno Lali dziwnie się może poczuć no ale niestety sama tak wybrała :(
Jak by Lali się wstawila na slubie byłoby super, spotkali by się ale jak Mariano przyjdzie z Camila na pewno Lali trochę będzie smutno widząc swojego byłego z inna, a na pewno on z nia przyjdzie.
sorry, to pewnie literówka, ale napisałaś "Lali wstawiła się na ślubie" i od razu wyobraziłam sobie pijaną Espe haha :D jakby to była tela, to by się działo :P ;)
Któraś osoba stad poleciła mi to forum i domyślam się, że tutaj jest to karolina124 więc dzięki bo to wymarzone miejsce dla mnie :).
Oboje mają być na ślubie.
Podobno jeszcze inni ich wspólni przyjaciele Nicolas Vazques i Gimena Accardi ogłosili, że biorą ślub więc będziemy mieć jeszcze jedno spotkanie Mariali jak wszystko dobrze pójdzie.
On mógłby przyjść sam i oboje mogliby się upić i wiecie co dalej :p.
Normalnie scenariusze jak w jakieś telenoweli ;) ale to prawdziwe życie i tylko możemy sobie wyobrażać co mogłoby się wydarzyć na tym ślubie i co byśmy chcieli żeby się wydarzyło ;) jednak ja mam jakieś przeczucie że to ich spotkanie będzie przełomowe i jednak coś się wydarzy ;) :)
Tak się zastanawiam czy to ty czy nie ty izzi? :P Jeśli tak to fajnie że tu jesteś :D
Co do naszej parki kochanej, jeśli przyjdą oboje na ślub to może się bardzo dużo wydarzyć i oby :D Kurcze jakiś malutki przełomik chociaż :P żeby pogadali choć przez chwilę czy cokolwiek noo ;) O jakimś zbliżeniu miedzy nimi to ja nawet nie marzę :P ale oczywiście byłoby super :D
A u Mariano i Camili coś cicho, gdzie ta ich wielka miłość bo coś nie widać :P
Mariano to albo jest na planie telki, albo na siłowni, albo ze swoimi dzieciaczkami, więc ja się zastanawiam kiedy on ma czas dla tej Camili hehe :D xD
KAROLINA124 tak to ja ;) .
Choćby maluteńki przełomik. Niech w końcu zdarzy się coś pozytywnego.
Mariano wczoraj szalał na insta. i znowu zaczął dodawać filmiki z piosenkami.
Heeej :D Fajnie ze jesteś, tutaj możemy sobie przekazywać informacje o wszystkim bo nie wiem czy masz takie samo zdanie ale tam na forum w temacie Mariano odnoszę wrazenie ze nie kazdego obchodzi on i Lali i tego co się w ich temacie dzieje, tam dla większości oni razem to przeszłość, ostatnio zresztą taka dłuższa dyskusja się nawiązała i takie wrazenie własnie odniosłam. Oczywiscie każdy moze mieć swoje wlasne zdanie itd ale skoro tak to może lepiej tam o tym nie rozmawiać żeby kogos ewentualnie tym nie irytować czy coś :P
Mariano szaleje to prawda :) i duzo znowu dodaje zdjeć czy filmików z dzieciakami a ostatnio rzadko wydaje mi sie to robił :P
Ja na razie muszę spadać ;) Wejdę jakoś później ;) Do usłyszenia
Mam takie samo wrażenie i trochę mnie to denerwuje bo to publiczne forum poświęcone Mariano i można pisać co się chce jeśli jest to związane z nim.
Czasami mi się wydaje, że wszyscy czekają na coś związanego z nimi tylko mało kto pisze bo zaraz ktoś na jakieś wąty.
Hej :)
Ja tam czekam az oni Kiedys do siebie wrócą bo jak to mówią nadzieja umiera ostatnia ;)
Lali i Mariano byli super para i widać było ze bardzo się kochal. Te ich spojrzenia i ciągle się przytulali,calowali i ciągle zdjęcia ze sobą dodawali. A teraz Mariano ma z tą Camila raptem 2 zdjęcia i rzadko ze sobą wychodza. Jakoś jak był z lali to też miał inne obowiązki a znaleźli czas żeby być ze sobą. Nie wiemy jak tam jest między nim i Camila ale moim zdaniem to nie jest wielka miłość.
Tez mam wrażenie że po między Mariano a tą Camila nie ma takiego uczucia jak z Lali. Właśnie mało co słychać a nich wgl tylko dwa zdjęcia mają ze sobą na insta.
Oby coś się na tym weselu wydarzyło, czekam na informacje pozytywne .
Też odniosłam takie samo wrażenie jak wy. Dlatego rzadko udzielam się tam na forum ale czytam je regularnie. Bardzo lubiłam czytać jakieś nowinki o nich i wasze teorie :P . Cały czas ich nie przebolałam i raczej nie przeboleje ale tracę nadzieje. A to potwierdzone, że oboje mają być na ślubie? Przecież Lali jest w Włoszech specjalnie by przyleciala na ślub? A kiedy ten ślub ma być?
Ślub jest jutro :) Mariano będzie na 100% ale Lali to nie wiem podobno też potwierdziła że będzie zobaczymy;)
Lali już wróciła, a ślub jest jutro :).
Mariano będzie na pewno bo teraz razem z Isabel nagrywają i wydaje mi się, że są dobrymi przyjaciółmi, a Lali podobno potwierdziła, ale nie wiem gdzie.
Zobaczymy jutro, niech los coś zamiesza i niech się spotkają bo może być też tak, że jak będzie dużo ludzi to mogą się nawet nie widzieć choć wątpię, że nie wykorzystają okazji żeby na siebie spojrzeć :).
No właśnie po pierwsze to publiczne forum a po drugie przecież tak jak mówisz nikt tam nie rozmawia o czymś czy kimś innym ale o Mariano a jego relacja z Lali jak najbardziej tez jest z nim związana wiec nie wiem co tam się co poniektórym nie podoba.
Ja w sumie tam się już za bardzo nie będę udzielać bo się wkurzyłam ostatnio choć czasami będę wchodzić żeby zobaczyć czy ktoś coś napisał :-P
Ja pewnie czasami coś napiszę, dodam zdjęcie.
Głosujcie tu na Mariano :)
https://www.adoptaunchico.com.ar/top-100-2016
Widziałam na forum tekst piosenki którą Mariano słuchał :-P Piękne słowa ale czy jest to jakaś aluzja do wiecie kogo to kto to wie :-P
A co do piosenki Biebera to może z kolei aluzja do Camili hehe... ;-)
Ja juz zaglosowalam na Mariano :-)
Piosenki którą Mariano słuchal? Tytuł niestety nieznany a tekst jest po polsku bo ktoś przetłumaczył :-P
A konkretne gdzie jest przetłumaczona ta piosenka??
To co jutro wszystkie będziemy skupione na ślubie Isabel i na tym czy dojdzie do spotkania Lali i Mariano ;)
Metodą prób i błędów po przetłumaczeniu na hiszpański znalazłam tę piosenkę. Mi się podoba, moim zdaniem Mariano ma całkiem dobry gust muzyczny.
https://www.youtube.com/watch?v=E2fqOOdLF44
Na tej stronie masz tłumaczenie
http://www.telenowele.fora.pl/aktorzy,76/mariano-mart-nez,8819-3810.html
Jutro pewnie cały dzień będę się zastanawiać jak było na tym ślubie.
Tak poza tym fajnie, że Isabel bierze ślub, ona jest super.
Bardzo mi się podoba ta piosenka :) Pomimo tego że ma można powiedzieć smutny tekst to podkład muzyczny jest taki rytmiczny, wesoły a nie jakiś taki smętny dzięki czemu człowiek nie robi się bardziej przygnębiony ale wręcz przeciwnie ;) i to jest fajne w tej piosence :)
Hej, czytam to forum od jakiegoś czasu i postanowiłam się wreszcie udzielić :)
Jak ktoś już wspomniał rzeczywiście coś ucichło w temacie Mariano i Camili. Też sie zastanawiam kiedy oni spędzają razem czas, bo Mariano właśnie ciągle plan, siłownia i dzieci, a Camila castingi, znajomi, koty i też chyba siłownia i od jakiegoś czasu nie widać żeby spędzali ze sobą czas...Mariano nawet już nie lajkuje jej zdjęć, a przynajmniej ja nie widziałam żeby coś jej polajkował w ostatnim czasie. Tak sobi nawet przez chwile pomyślałam, ze może sie rozstali :D nie powinnam mu tego życzyć, no ale oni do siebie ni pasują moim zdaniem :)
I też czekam na ten ślub Isabel i licze na jakieś zdjęcie Mariano i Lali chociaż obok siebie, jeżeli oboje będą :P
Witamy witamy :D i udzielaj się jak najczęściej :) Widzę że podobnie myślisz jak my w większości tutaj więc na pewno się dogadamy :P
Co do niego i Camili to ja bym się wcale nie obraziła gdyby sie rozstali :P ta dziewczyna osobiście mi nie leży, nie wiem oczywiście jaka jest w rzeczywistości wiec nie będę jej oceniać ale w kazdym razie ja tu wielkiej miłości między nimi nie widzę i w sumie moze jutro się okaże bo jeśli Mariano pójdzie na ten ślub do Isabeli to możliwe że z tą Camilą skoro są parą i byłoby to zupełnie naturalne ale jeśli będzie sam to będzie mozna co nie co pospekulować :P
Ja liczę z Lali i Mariano na jakikolwiek przełom :D i fajnie by było gdyby jakies zdjecia się pojawiły z nimi, chociazby jak sie witaja czy rozmawiają, po prostu cokolwiek co by dało nadzieję ;)
Podobno Camili nie będzie na ślubie bo jest za granicą i ma problem z paszportem czy coś... ja bym w to tak nie wierzyła bo programy plotkarskie lubią wymyślać, ale jakby tak było to bym się nie pogniewała i jakby się rozstali to też nie. Może jestem zła, ale oni razem to nieporozumienie dla mnie.
Akurat ma problemy z paszportem kiedy Mariano jest o krok od spotkania sie z Lali :D wszystkie znaki na niebie i ziemi chcą im pomóc w zejściu sie a oni nadal swoje XDDD
Nie tylko dla ciebie są nieporozumieniem :-P juz dla mnie samo to ze ona jest taka młodziutka to już jest w pewien sposób dziwne, oczywiście nie mowie ze to coś złego bo takie pary są przecież, zresztą Lali tez jest młoda i kochali sie ale chodzi mi o to ze Mariano skoro no można powiedzieć przejechał się w zasadzie na związkach z młodszymi od siebie kobietami bo chyba w większości jak nie zawsze był w takich to powinno go to czegoś nauczyć a jest wręcz przeciwnie bo jest z coraz młodszymi dziewczynami a czy z Camilą to jest miłość szczerze nie sądzę :-P Ja ogólnie myślę że on chce zamknąć czy zamknął nawet juz rozdział z Lali o czym swiadczy wg mnie oddanie obrazu od niej ale co nie zmienia faktu że jak się kiedyś znów spotkają to ze nie odżyją uczucia i będzie happy end :-D i oby bo myślę że nadal coś do siebie czują ;-)
O to już dziś wiec mam wielką nadzieje, że się spotkają. Bo nawet jak będzie tam masa ludzi to nie wierze w to, że się zobaczą. I na pewno się wyhaczą wzrokiem :P. I tak jak wy liczę chociażby na rozmowę, zdjęcie ze wspólnymi znajomymi, bo chyba na ich wspólne nie ma co liczyć.
Co do Camili to jakoś mi nie leży. I wcale nie chodzi o to, że jest z Mariano. Bo wiadomo sam nie będzie i ma prawo do szczęścia ale z kimś kto go na serio pokocha i odwrotnie a ja nie widzę miedzy CyM żadnej miłości.
Oby Lali pojawiła się na ślubie a tak w ogóle to ładnie z jej strony, że specjalnie przyleciała na ślub. Jeśli to prawda :P
Czekam na ten ślub z niecierpliwością :)
Ja znowu słyszałam że Lali zabiera ze sobą Maru tak jak na wszystkie spotkania ale to koleżanka,tylko byle jej nie odsuwala od Mariano ;)
Mam nadzieję ze mariano przyjdzie bo się przecież przyjaźni z Isabel.
Co do Camili i Mariano to też właśnie ich obserwuje i nie widzę żeby on lubił jej zdjęcia a jak był z nią to ciągle to robil. Ciągle tylko lubi zdjęcia jakis zwierząt i swojego rodzeństwa najczęściej no i Isabel.
Może Mariano nie chciał jej wykorzystać na jedna noc i był z nią trochę dłużej i już się znudził? Nie wiem co tam się stało.
Nie wiem jaka jest ta Camilla więc nie będę o niej źle mówić ale miłości nie widzę między nimi ;)
Mariano dodał zdjęcie z podpisem Salta to tam ma być ślub. Możemy założyć, że on już jest w drodze, ciekawe co z Lali.
A w ogóle o której ma być ten ślub? :-P
Dopiero co była mowa ze jej zdjęć ostatnio nie polubial i właśnie chyba to wywolalysmy hala :-P
Uwaga!!! prawdopodobnie Mariano nie jest juz z Camilla kuzynka bardzo sie tym interesuje i wlasnie sprzedala mi ta sensacje jezeli to prawda to jestem happy :))
Byłoby super, ale on właśnie znowu polubił jej zdjęcie.
Niech los coś zrobi, niech zadziała przeznaczenie i wszystko i niech oni się spotkają.