PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1287
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Z jednej strony dobrze b y było jakby z nią nie był, w tedy będziemy pewne że nadal kocha Lali i chce sie o nią starać. Ale z drugiej strony w końcu by sobie może życie ułożył z ta dziewczyna

kinia9511

To ze on ją jeszcze kocha w mniejszym czy w większym stopniu to ja i tak jestem tego pewna ale to nie wyklucza tego ze może chcieć spróbować z kimś innym. Wczoraj Mariano dodał zdjęcie na insta na którym niby się uśmiecha ale oczy ma jakieś takie smutne :-/ Nie wiem ale jeśli z tą dziewczyną było/jest coś na rzeczy to może po tej fali hejtow na nią i na Mariano nie spodobało się jej to i stwierdziła że nie chce być na celowniku, że tego nie wytrzyma i się skończyło? dlatego Mariano jakiś taki smutny, nie wiem, ja tylko przypuszczam :-P
A ciekawe jeszcze jest to ze od przedwczoraj kiedy Mariano wstawił zdjęcie z tą dziewczyną to strasznie cicho się u Lali zrobiło :-P codziennie na insta coś wstawiala a teraz nie. Na twitterze tylko udostepniala różne rzeczy z innych kont i horoskopy polubiala a zawsze wszędzie jej pełno. Czyżby zabolało ze Mariano kogoś ma?...

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Nie wiem możliwe. Od kilku tygodni nie obserwuje Twittera wiec nie wiem. Może i faktycznie ją zabolało . Zawsze co chwila insta był jej co chwile jakieś zdjecia filmiki a teraz cisza. Oby zrozumiała co straciła .

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano już potwierdził że jest z związku z. Spotyka się z Camila od 2 tygodni

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To sie doczekaliśmy ciekawe jaka była reakacja Lali jak sie dowiedziałao tym.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jak spytali się Lali jaka była jej reakcja na nowe zdjęcie Mariano z jego Nowa dziewczyna to powiedziala: widzisz nie muszę nikogo stalkowac bo wszyscy mi wszystko pokazują chociaż nie chce.
Powiedziała jeszcze : byliśmy parą przez jakiś czas było dobrze i się skończyło. Jego życie toczy się dalej,moje życie toczy się dalej.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Przez te słowa widać że jej już nie zależy na Mariano

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Nie wierzę że jej się smutno nie zrobiło jak zdjęcie zobaczyła bo na pewno tak było. Była widać po jej zachowaniu ze tego dnia było jej smutno bo cały dzień miała smutna minę na zdjęciach. Na pewno ja to ruszyło a mówi tak żeby media nic nie gadaly jej o nim.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Też tak może być jak mówisz. Ale sama tak wybrała, Mariano tyle razy staral sie o nią by do niego wróciła ale ona odrzuciła . Wiadomo że po ich rozstaniu do końca życia sam nie będzie.

kinia9511

Ona go na prawdę kochała więc na pewno ją to ruszyło ale ma to poniekąd na własne życzenie ;/ Ale może dzięki temu coś zrozumie...

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Dokładnie. Teraz już za późno na powrót. Wiadomo ze mariano ma prawo być szczęśliwy. Uwielbiałam ich jako parę i było widać ta miłość ale niestety się skończyło

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Tworzyli naprawdę świetlną parę,dawali dobry przykład jaka jest prawdziwa miłość.bynajmniej mi się tak wydaje, nawet w serialu to widać że bardzo się kochali. Cóż Marianom próbuje ułożyć sobie życie wiec o powrocie nie ma mowy, z reszta ciekawe czy Lali by chciała .

kinia9511

Ja myślę że w głębi serca by chciała bo tak jak mówisz kochała go, to było widać ale ją coś ciągle powstrzymuje i nie wiadomo co a najgorsze że nie daje po sobie poznać że jej nadal zależy. No a Mariano jak widać chyba ma dość czekania ;/
To co ogólnie się między nimi dzieje to my sie nie dowiemy prawdopodobnie nigdy ale ja chciałabym żeby do siebie wrócili, zawsze będę trzymać kciuki żeby się odnaleźli bo to jest ta para z nielicznych po której na prawdę widać miłość, wystarczy chociażby spojrzeć jak w musicalu śpiewają "Amor eterno", ta ich miłość po prostu bije po oczach :P więc bardzo szkoda że to się tak potoczyło...

ocenił(a) serial na 10
karolina124

No niestety musimy się z tym pogodzić. Też bym bardzo chciała albo właśnie tak ja mówisz znów się odnaleźli i spróbowa od nowa, ale to chyba nie realne bo jak wszyscy wiemy Mariano jest w nowym związku. Chyba ze stwierdził że nie jest szczęśliwy i znów będzie chciał próbować walczyć o Lali (ale to pewnie nie realne) cóż szkoda że to wszystko się potoczyło.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

No niestety to już koniec ich związku :(
A clota bratowa Mariano znowu lubi jej zdjęcia i komentuje filmiki.
Mariano jak narazie tylko Rodrigo przedstawił nową dziewczynę bo nikt inny jej nie obserwuje jeszcze

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Czyje zdjęcia lajkuje i komentuje filmiki bratowa Marino? .
No szkoda że to wszystko tak się potoczyło z Lali i Mariano:(

kinia9511

Filmiki i zdjecia Lali :) pisałam o tym w wątku o odcinkach :P Wczoraj polubiła też zdjecie na którym jest Lali, Mariano i jej dzieci i podpisała je słowami "piękne wspomnienia" i trzema smutnymi buźkami :( No jak widać nie tylko nam jest szkoda ich związku :( Ale jedynie co nam pozostaje to tylko obserwować jak to sie wszystko dalej będzie toczyć.
Mariano poniekąd też mnie trochę zawiódł teraz z pewnego powodu ale dobra to jego życie i niech robi co chce, oby tylko potem mu bokiem jego zachowanie nie wyszło.

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Wszyscy byli za ich zwiazkiem my fani i rodzina Marino (nie wiem jak rodzina Lali ale na pewno też) . Szkoda że to wszystko tak się potoczyło myślałam ze dadzą sobie kolejna szanse ale to nie wyszło. Ciekawego czy Marino jest szczęśliwy z tą obecną dziewczyna. Jak narazie ma tylko jedna z nią zdjęcie ( wiadomo to dopiero początki ich związku) z Lali mieli dużo zdjęć na insta nawet wspólne razem z planu "Moja nadzieja" u Lali na profilu . Patrzyłam u Lali insta i ma na swoim profilu wspólne ich zdjęcia nawet jego samego , nie skasowala ich.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano i ta camila teraz sobie komentarze piszą na instagramie pod zdjęciami. Ona napisała pod filmikiem ze to kocha i on też jej coś napisał ale nie rozumiem tego.

ocenił(a) serial na 10
karolina124

A u kogo jest to zdjęcie z Lali Mariano i jego dziećmi. Nigdzie właśnie nie widziałam tego typu zdjęcia. :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Właśnie nie wiem kto miał to zdjecie ale wiem o które Ci chodzi. Ani Lali ani Mariano nie usuwali zdjęć więc raczej u nich na profilu nie było albo było kiedyś przez chwilę.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

U Lali tego zdjęcia na pewno nie ma u Marino tak samo. A może u kogoś z rodziny Mariano.

kinia9511

Ostatnio był wywiad z Mariano i podczas niego pytali go o Camilę :P ale na pytania o niej odpowiada tak jakby udawał że nie słyszy o co go pytają, omija temat mówiąc o czymś innym a potem w końcu mówi że nie chce w ogóle o tym mówić ;/ Ale w sumie dlaczego? Wystarczyłoby żeby powiedział : tak dobrze nam się układa", "jestem z nią szczęsliwy" czy cokolwiek innego banalnego a on milczy. Zachowuje sie jakby nie był sam siebie pewny i tak moim zdaniem jest. On podczas tego wywiadu jest taki nieporadny, plączę się, widać w nim zdenerwowanie co ewidentnie wskazuje na to że temat go peszy, denerwuje, może jedno i drugie, nie wiem ale kazdy może mówić co chce ale ja w nim szczęścia nie widzę :P gdyby był szczęśliwy z nią to bez problemu by cos powiedział tak jak to bylo w przypadku Lali, z taką z pewnością w głosie a on temat omija, no jak dla mnie ewidentnie jest coś nie tak w tym wszystkim ;)
Tutaj jest kawałek tego wywiadu: https://twitter.com/hilo_rojo_/status/773909843698655232

A wczoraj na koncercie Lali posmutniała a nawet chyba płakać jej sie chciało (przynajmniej tak to wyglądało) po odśpiewaniu piosenki "Cree en mi" która podobno była napisana z myślą o Mariano :( Ciekawe... :P
Jedno ze zdjęć: https://www.instagram.com/p/BKHv8CtBQLw/

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Masz rację co do tego wywiadu. Mariano się platal i dziwnie odpowiadał na pytania. Tak jak piszesz,mógł powiedzieć jest między nami dobrze albo coś takiego. Z Lali jak zaczął się oficjalnie spotykać to co chwilę oddawali zdjęcia na insta,paparazzi robili im zdjęcia i na każdym było widać ta miłość. A tutaj z camila tylko jedno zdjęcie i to co prasa im zrobiła i nic więcej.

Co do tego koncertu to też widziałam że Lali miała łzy w oczach i jakby płakała i było jej smutno.
Musi przeżywać to ze Mariano się spotyka z camila i dopiero teraz to do niej doszło jak jej go brakuje. Moje zdanie jest takie ze oni o sobie nie zapomnieli. Może kiedyś zapomną ale na pewno jeszcze nie teraz bo widać ze nie są szczęśliwi osobno tak jak byli razem.

anahilali93

No właśnie z Camila to nie jest to samo co z Lali. Ktoś by mógł powiedzieć ze może teraz bardziej swoją prywatność chroni dlatego tak mało wszystkiego ale dla mnie to jest gówno prawda z tego względu ze gdyby chciał zachować prywatność to by nawet nie oglaszal prasie, fanom itd ze z kimś jest bo przecież co to kogo obchodzi skoro to jego prywatne życie? Wyszło jakby na siłę chciał pokazać że z kimś jest i mu dobrze. Wstawił zdjęcie z nią na insta żeby pokazać że ma kogoś ale po co skoro to jego sprawa?
Najbardziej mnie rozwalila ostatnio okładka na której było grupowe zdjęcie tzn był na niej Mariano z dzieciakami, Camila i jego była żona z chłopakiem :-/ yyyy No conajmniej dziwnie to wyglądało :-P To było coś związanego z pracą jego byłej wiec ok poszedł no ale że Camile na to wziąl też? :-o To było dziwne bo po pierwsze było wiadomo ze im zdjęcia zrobią a po drugie dziwne ze jego była nie miała nic przeciwko żeby on z nią przyszedł? Lali nie lubiła wręcz nie trawila a ta Camila jej nie przeszkadza? Gdzie ona jest jeszcze młodsza od Lali? No chyba ze to znajome bo w jednej branży robią i gdyby to była prawda to ja tu węszę coś ale co to zostawię dla siebie bo to tylko takie moje teorie spiskowe :-P Tak czy siak moim zdaniem Mariano się pogubil, szczęśliwy z tą Camilą nie jest i wielkiej miłości z tego nie będzie ;-)

Co do Lali ja myślę też ze ona mimo wszystko o nim nie zapomniała i mogło jej się przykro jak najbardziej zrobić ze Mariano z kimś jest no ale powiedzmy sobie szczerze sama tego chciała, nie zrobiła w jego kierunku nic. Ale ja mimo wszystko myślę że z nimi temat się jeszcze nie kończy i się jeszcze spotkają :-) może to głupie może naiwne, nie wiem :-P ale ja w ich miłość wierze bo ani w niej a ni w nim szczęścia i tego błysku w oku tak jak wtedy gdy byli ze sobą nie widzę i juz :-P

ocenił(a) serial na 10
karolina124

To zdjęcie w prasie widziałam wyglądali jak "rodzinka" :D
Jasne że można nawet się przyjaznic ze swoim byłym,szczególnie ze Mariano i Juliana mają wspólne dzieci,ale ja bym nie chciała pozowac fotografom do takiego zdjęcia na pierwszą stronę gazet ze swoją obecna dziewczyna,była żona i jej chłopakiem i dziećmi,dla mnie to dziwne bo ale to show biznes; ) Juliana o Lali nie lubila a ta Kamile lubi? Przecież ona niby chciała żeby Mariano był z belu. Zresztą to też dziwne że była żona chciała go swatac zw swoją koleżanka. Ja bym się dziwnie czuła no ale to show biznes ;)

Co do Lali to masz rację ze ona sama nie chciała dac Mariano szansy choć on się starał,nigdy nie dowiemy się jaka była prawda ze oni zerwali i się do siebie nawet nie odzywają.
Było widać ze między nimi jest prawdziwe uczucie i tak nagle się rozstali ze musiało coś się złego stać. Ja tam myślę ze może jeszcze kiedyś do siebie wrócą. Może za 10 lat ale wrócą ;)

anahilali93

Tak Juliana nie lubiła Lali i się nawet z tym nie kryła. Ona była na nią zła bo można powiedzieć że rozbiła jej związek z Mariano. Mariano i Juliana wrócili do siebie po separacji którą mieli zresztą z powodu zdrady Juliany :-P Mariano chciał dać jej szansę i wrócili do siebie ale się zakochał w Lali jak kręcili MN i zaczęły się te spektakle w teatrze a ona w nim i Mariano się z żoną rozstał definitywnie. Ale to ze się w sobie zakochali to jedna sprawa bo akurat to że jej z Mariano nie wyszło to jej wina ale wiadomo lepiej zgonic na kogoś innego :-P Co więcej ja myślę że ona maczala palce w rozstaniu Lali i Mariano i ich "dobrzy przyjaciele" ale to są tylko przypuszczenia, nie tylko moje co prawda ale są to tylko domysły, prawdę znają tylko osoby zainteresowane. Co będzie dalej i co być może wyjdzie na jaw się okaże kiedyś tam. Może. Ale tak jak mówisz to jest showbiznes i wszystko jest możliwe :-)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Znam właśnie ta cała historię związku Juliany i Mariano i też słyszałam o tym ze ich "przyjaciele" tam mieszali,szczególnie ten fryzjer który jest dobrym przyjacielem Juliany.wiem ze on tez nie lubil lali.
Rodzina Mariano uwielbiala Lali i jego dzieci tak samo. Jestem ciekawa czemu się rozstali,niestety takie jest życie :(
Może jeszcze kiedyś będą razem.
Możliwe ze poszło i naprawdę jakąś głupotę a nie wyjaśnili sobie tego i po związku,takie coś jest najgorsze

anahilali93

Ich związek skończył się nagle, nic tego nie zapowiadało, jeszcze do tego w złości się rozstali i tak jak mówisz nie wyjaśnili sobie niczego bo może każde było zbyt dumne żeby się odezwać do siebie i tak dalej, nie wiem i tak już zostało a kochają się nadal? wiec ja za teorią że ktoś macal w tym palce jestem na tak i to był ktoś z jego otoczenia. No ale tego się raczej nigdy nie dowiemy ale może chociaż Lali i Mariano pokonają przeszkody jak Espi i Tomas i się zejdą znowu, kto wie ;-) Ja im tego życzę bo łączy ich coś wyjątkowego

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Też tak właśnie myślałam że ktoś ze znajomych Marino musiał wejść w ich związek bo to jest nie możliwe że od tak by się nagle pokłócili i ze sobą zerwali z reszta tym bardziej ze oni wgl się nie kłócili aż chyba była tam jakaś akcja po miedzy nimi ale zaraz się wszystko dobrze ułożyło. Oni naprawdę się kochali i żadnej pary takiej nie znam z gwiazd jak Lali i Mariano.

Ja tam czuje że oni jeszcze wrócą do siebie:). Lali chyba zrozumiała co straciła a wiadomo na swoje własne życzenie bo ona nie chciała dać szansy Mariano a wiadomo wszyscy wiemy jak bardzo się starał o nią.
Mariano tez jakoś nie widać żeby był bardzo szczęśliwy wgl żadnych zdjęć razem tylko to jedno jak mowiłyście a z Lali miał ich dużo i dużo zdjęć ich razem pojawiło się insta. :)

Lali też w wywiadzie jakimś ostatnio ppowiedziała że najbardziej lubila jak Mariano jej gotował bo ona w kuchni jest kiepska.

kinia9511

Dlatego ja uważam że im trzeba pomóc się pogodzić ;-) Ktoś kto lubił ich jako parę, z rodziny ktoś czy jakiś prawdziwy przyjaciel powinien postępem zwabic ich w jedno miejsce i zamknąć :-P żeby w końcu porozmawiali, wyjaśnili sobie i oczywiście w ramiona sobie wpadli :-D O np szwagierka Mariano ;-) ostatnio polubiala zdjęcia na których byli razem i samej Lali nawet, ona sama chyba tez przeboleć nie może ze nie są już razem i ze Mariano jest z tą Camilą bo te zdjęcia polubila zaraz po tym jak wyszło ze Mariano z nią jest :-P Ja od tamtego czasu zresztą jestem jej fanką bo też mi ta Camila do gustu nie przypadła, tez u boku Mariano widzę Lali, uwielbiam ich razem i trzymam kciuki żeby się zeszli :-)
Oczywiście z tym zamykaniem ich sobie żartuje ale to w zasadzie nie byłby taki głupi pomysł :-P
Ja tak samo jak ty i inni czuje że się jeszcze zejdą :-) a skoro tyle osób to czuje to musi coś w tym być :-P

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Hehe oj gdyby była tylko taka możliwość sama bym ich zamkła gdzieś w pomieszczeniu Hehe :D .
Uwielbiam ich oboje i wiara w to że jeszcze mogą się zejść ze sobą znów do mnie wróciła ;p

kinia9511

Ostatnio jak Mariano był gosciem w jednym z klubów w Argentynie pokazywali fragmenty wszystkich telek w których grał i pokazali też MN. Jak zaczeły się sceny z MN to jak wynika z relacji ludzi mu mina trochę zrzedła lekko mówiąc... Ktoś nawet uchwycił na zdjeciu jego minę. Jedna ze scen którą puścili to była scena ich pierwszego pocałunku i gdy Mariano to oglądał widać było że nie jest to dla niego za przyjemne :( W zwiazku z czym mogli sobie akurat scenę pocalunku darować bo i tak pokazali pewnie inne ich wspólne sceny z teli i to już dla niego bylo pewnie za dużo bo wspomnienia wróciły jakby nie było i te z planu i z prawdziwego życia no ale może uznali że go to nie ruszy skoro tak długo już razem z Lali nie są i ma nową dziewczynę?! ;/ Jednak tak jak mówiłam wielokrotnie Mariano jest jak otwarta księga i nie potrafi ukryć emocji wiec może być z kim chce i robić co chce i kazdy może mówic że jest szczęśliwy i o Lali już zapomniał ale prawda jest inna moim zdaniem i on zdradzi się zawsze że do końca mu nie przeszło i rusza go kiedy coś mu przypomni o Lali.
Zdjecie: https://pbs.twimg.com/media/CsKaEEdWYAA-BxT.jpg:large

ocenił(a) serial na 10
karolina124

O jasny gwint:) naprawde widać, że nadal mu zależy... o zdjęcie mówi jak bardzo chciałby wrócić do tej chwili... "PIĘKNE WSPOMNIENIE" ajjj szkoda mi go bardzo.

netka46

Jak to jedna dziewczyna na tt napisała mina typu "zabierzcie mnie stąd" a mi przyszła na myśl taka: "co ja tu jeszcze robię"
Szkoda mi go też :(

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Leki uśmiech bardzo smutne oczy , dla mnie to wyglądało ja by chciał powiedzieć "kocham cię Lali " .szkoda mi go . Ogólnie dodał zdjęcie na tt jak dają sobie buzi w usta z ta Camila

kinia9511

Właśnie miałam o tym napisać i dla mnie to jest odzew Mariano bo wszyscy zaczęli komentować jego reakcje na widok scen z MN, z Lali w tym klubie i on teraz wstawił zdjęcie jak się z Camilą całuje. Widział tam scenę jak się z Lali całował a teraz wstawia zdjęcie jak się całuje z inną, dziwny przypadek prawda? No dla mnie ewidentnie zrobił to specjalnie żeby pokazać że jest szczęśliwy z nią i ze go wcale nic nie ruszyło. Teraz to się na niego wkurzylam, na jego zachowanie bo to nie jest sposób na uleczenie się z Lali. Nie wiem na prawdę nie wiem co on wyprawia

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Postapil trochę nie tak, to właśnie tak wyglądało jak wstawił zdjęcie że mu nie zależy a co pocałowałem się z Lali (Espe) to nie pocaluje się z Camila a czemu by nie . a tak w głębi tego wszystkiego to widać że nawet jak ma tu z tą Camila zdjęcia nie ma jakiegoś takiego zadowolenia na ustach.

kinia9511

Teraz jestem pewna że wstawił je specjalnie bo to jest stare zdjęcie, są ubrani dokładnie tak samo jak na tym zdjęciu w windzie a to było jakiś czasu temu wiec skoro sobie je wtedy zrobił a dopiero teraz je wstawił po tej akcji z nim w klubie no to ewidentnie zrobił to specjalnie. Ktoś napisał ze moze oprócz tego że zrobił to po to żeby udowodnić że nic go nie ruszyło i jest mu dobrze z Camilą to jeszcze dlatego ze ta Camila mogła się wkurzyc jak zobaczyła jego reakcje bo fani się na pewno o to postarali i dlatego to zrobił żeby jej udowodnić że teraz ona się liczy i ten powód tez jest bardzo prawdopodobny. Także pomimo że ja cholernie kocham Mariano :-D to wkurzył mnie bo sorry bardzo ale to nie wina ludzi tylko jego ze nie potrafi zachować emocji i widać po nim ze jest nieszczesliwy :-P Sam mówił ze nauczył się chronić prywatność i juz tak ze swoim nowym związkiem nie będzie się obnosil itp itd a teraz robi zupełnie coś odwrotnego wiec zaprzeczył sam sobie i na prawdę w oczach ludzi teraz wychodzi na jakiegoś kłamce, wiecznego chłopca który by się tylko bawil i zmieniał partnerki non stop i niestety też czasami dla mnie samej tak to wygląda chodź ja tak o nim nie myślę. Mariano mówił ze jego największą wadą jest impulsywnosc wiec może nie przemyslal dokładnie co robi i jaką burze wywoła tym zdjęciem? On musi się ogarnąć bo dla mnie się trochę pogubil. Swoją drogą czy zawód miłosny jest wstanie aż tak zmienić człowieka?...

karolina124

Zapytałam o to bo on się przecież jakby chciał ustatkowac, ożenił się, dzieci ma. Nie wyszło mu z żoną i zakochał się w Lali bardzo mocno i wydawało się że ich przeznaczenie zlączylo, planował z nią przyszłość nawet ale skończyło się źle. Później walczył o nią i było widać jak bardzo mu zależy, że ją nadal kocha ale w końcu zaczął się spotykać z inną chodź prawdopodobnie nic do niej nie czuje i wygląda jakby wrócił do poprzednich nawyków tym bardziej ze znowu z młodszą dziewczyną się spotyka zamiast może z kimś bardziej zbliżonym wiekowo do siebie wiec no ja się nie dziwię poniekąd ze krytyka się na niego leje :-/ Ja nie wiem czy to po prostu tak wszystko wygląda czy on faktycznie znowu wrócił do starego siebie. Ja wierze że tak to wygląda tylko ale jeśli on czegoś sam nie zmieni w swoim zachowaniu to będzie w oczach ludzi tym "zlym"

ocenił(a) serial na 9
kinia9511

Cześć dziewczyny. Nie mialam okazji jeszcze włączyć sie tu do dyskusji ;). Oczywiście śledzę wszystko co związane z tematem Mariali od długiego czasu. Marian pewnie poczuł się dość dziwnie, emocje na pewno jeszcze nie opadły i to uważam za dość niestosowne ze strony organizatorów imprezy, no ale zaczął nowy etap życia. Chyba chciał zakończyć komentarze jakie się posypały i kilka minut temu dodał na insta zdjęcie z Camilą... :D. Nie mogę jeszcze się przyzwyczaić do ich nowej miłości, dziwnie. Oj tam, niech będzie szczęśliwy i żyje chwilą. Zobaczymy co dalej :D

kinia9511

Teraz na odmianę Camila wstawiła zdjęcie z Mariano https://www.instagram.com/p/BKTSEhTjEJ7/?hl=pl Takie slodkie to zdjecie że aż mnie mdli :P Jakoś sie nie moge przyzwyczaić do nich ale to pewnie kwestia tego że ja go widzę tylko z Lali hehe ;) Ale ogolnie jest to dziwne że teraz raptem oboje wstawiają zdjecia ze sobą jacy to oni szczęśliwi i zakochani :P dopiero po tej sprawie z Mariano...
Tak niby swoją prywatność kazde chce zachowywać ale wstawiając takie zdjęcia tego nie robią wiec nie wiem już o co im chodzi i co tu jest w ogóle grane, no ja tego wszystkiego nie ogarniam :P

ocenił(a) serial na 10
karolina124

On mimo ze sie usmiecha na tym zdj to sztucznie jakos to wyglada...

Annieee2000

Masz rację :) Ja przede wszystkim nie widzę tego błysku w jego oczach które mówią że jest na prawdę szczęśliwy... Taki błysk miał wtedy gdy patrzył na Lali ;) Ale powiem wam że ja w to że on jest szczęśliwy z tą Camilą i ją kocha nie wierzę. Nie tylko dlatego że brakuje mu tej radości w oczach ale dlatego że on na prawdę bardzo pokochał Lali bo sam nawet po rozstaniu napisał na tt że chcę żeby ona wiedziała że ją kocha i to była prawdziwa deklaracja więc nie ma bata żeby się już odkochał i co gorsza zakochał się w innej. Może chcieć spróbować być z kimś innym żeby nie być samemu ale żeby już pokochać? moim zdaniem NIE. No chyba że jego uczucie do Lali wcale nie było tak silne jak mu i nam się wydawało ale w taki scenariusz nie uwierzę :P

karolina124

Dodam jeszcze że Mariano na bank chce wszystkim udowodnić że potrafi i chce żyć bez Lali ale moim zdaniem i innych to nie prawda, on nie jest w pełni szczęśliwy. Może mówić co chce, dodawać zdjęcia jakie chce i moze się spotykać z kim chce ale serca nie oszuka :-)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

Moim zdaniem Mariano chce udowodnić ze może być szczęśliwy bez Lali. Próbuje to robić ale nie widać żeby był zakochany w tej Camili tak jak w Lali. Nie widać tego w oczach ani w uśmiechu,nawet za bardzo nie chce o niej mówić. I teraz tak nagle dodali zdjęcia razem jak przez taki długi czas Mariano dał tylko jedno z nią. Przykro mi to mówić bo uwielbiam Mariano ale to tylko mężczyzna i prędzej czy później musiał mieć jakas dziewczynę. Nie jest typem faceta co znajdzie sobie dziewczynę na jedna noc i zawsze jest dłużej z jakąś kobieta więc myślę ze on może pociesza się ta camila. Może i próbuje stworzyć z nią normalny związek i ja pokochać ale na pewno na razie kocha jeszcze Lali. Zresztą ostatnio było widać ze jej też się zrobiło smutno jak śpiewała piosenkę która była dla mariano ale Lali potem powiedziała ze nie ma żadnej piosenki dla niego ale ja w to nie wierzę.

kinia9511

Isabel Macedo która kręci razem z Mariano nową telenowelę "Amar despues de amar " wychodzi w tym miesiącu za mąż i zaprosiła go na swój ślub i ludzie się teraz zastanawiają czy zaprosi również Lali :P A dlatego bo się obie znają, jak Lali była mała to już się znały i się kolegują do dzisiaj więc bardzo możliwe że ją zaprosi też tylko teraz ciekawe co dalej :P Bo po pierwsze jeśli ona i Mariano by się wybrali to się tam spotkają i mogło by być ciekawie :D ale z drugiej strony Mariano może przyjść z Camilą i wtedy ich spotkanie będzie lekko mówiąc nieprzyjemne i krępujące, szczególnie dla Lali bo patrząc na byłego z inną do którego się czuło coś wyjątkowego nie jest zbyt miłe wydaje mi się i nie sądzę żeby to po niej spłynęło no chyba że wiedząc że się tam mogą spotkać któreś z nich nie przyjmie zaproszenia. Najlepiej by było żeby każde z nich przyszło ale bez osoby towarzyszącej haha :P bo kto wie co by się wtedy działo :D ale nie wiem czy to jest realne, nawet to czy w ogóle przyjdą a co dopiero czy sami :P
Jestem strasznie ciekawa co z tego wyjdzie bo przyznacie że to byłoby interesujące? :D Gdyby byli na tym samym przyjęciu to jak by się zachowywali względem siebie w ogóle, czy by chociaż się przywitali, porozmawiali chwilę? :P Może to spotkanie by coś zmieniło w ich relacji? Na to prawie każdy czeka no ale to się okaże jeśli w ogóle dojdzie do ich spotkania ;)

ocenił(a) serial na 10
karolina124

O Boziu!!! Ale by bylo super gdyby sie spotkali na slubie bez osob towarzyszących porozmawiali by wrocilyby stare wspomnienia... a ja wiem ze nadal cos do SB czuja i nie wykluczone ze cos by z tego wyszlo hehe

ocenił(a) serial na 10
Annieee2000

Myślę ze Mariano pójdzie na ślub bo teraz ciągle razem nagrywaja i się przyjaźnią ale Mariano na pewno przyjdzie z camila bo są razem. Jeśli Lali zostanie zaproszona to myślę ze nie pójdzie bo nie będzie chciała tam spotkać Mariano z camila. Może gdyby Mariano był nadal singlem to może by poszła ale watpie żeby chciała go spotkać. Fajnie by było gdyby się tam spotkali i pogadali normalnie ale to raczej niemożliwe :(

anahilali93

No właśnie tez myślę że jeśli Mariano pójdzie z Camilą to Lali wtedy nie będzie chciała pójść albo odwrotnie, to Mariano może nie pójść jeśli ona będzie :( Tylko oni będą musieli skądś wiedzieć o sobie nawzajem czy idą czy nie bo w koncu rzadne z nich nie pójdzie haha :) i najpewniej będą wiedzieć to od Isabeli ale wtedy też ona będzie wiedziała o tym że sie spotkać nie chcą i co za tym idzie że jeszcze im nie przeszło :P i troche to w zasadzie nie w porządku względem Isabeli bo może jej zależeć żeby był i on i ona więc oni powinni sie skupić na Isabeli a nie na swoich osobistach sprawach i przyjść tak czy siak, chodź wiadomo że no dla nich spotkanie może nie być za komfortowe;/ Trudna sprawa ogólnie z nimi i Isabela z drugiej strony może zrozumieć tą osobę która nie przyjdzie no ale jednak trochę jej i tak może być przykro. No nic pożyjemy i zobaczymy co sie wydarzy :D