Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Zawsze wina leży po obu stronach. Może Lali zrobiła coś niestosownego, ktoś zobaczył, przekręcił, ktoś inny dodał a media też się wtrąciły, Mariano coś jej powiedział ona się wkurzyła i się skończyło. Oni tak nagle zerwali, jeszcze parę dni wcześniej byli szczęśliwi. Gdy miłość się wypala i coś się psuje to nie z dnia na dzień. Kiedy wszystko jest na widoku i jest się znanym to pozniej trudniej odbudować dobre relacje, więc jak już podjęli taka decyzję to raczej nie będą się z niej wycofywać. Ale cóż, musimy to uszanować i życzyć szczęścia z kimś innym.
Dokładnie media tez mogły cos przekręcić. Tyle co już od nich wyszło kłamstwa że nawet nie warto wierzyć im. Dlatego mówię że wszyscy oczerniaja Lali a mogło by być całkiem inaczej.
Myślę właśnie że na ich powrót nie ma co liczyć. Coś musiało naprawdę ostrego sie stać że Lali jest tak nieugieta i nie chce wrocic do Mariano. Cóż musimy sie z tym pogodzić i zyczyc im duzo szczęścia na dalszą przyszłość :)
Dokładnie. Ja nie rozumiem po co zadawać takie głupie pytania co myśli o związku, znajomosci Lali i Nazareno no pytanie żałosne. A co ma myśleć? Ci dziennikarze to zeruja na czyimś cierpieniu i tak jakby ciągle mu dokopuja. Ja nie wiem wszyscy tam uważają ze Lali jest lepsza od Mariano? Ona sama widać ze tak się czuje Ale po wywiadach też i dziennikarze inaczej na nich patrzą, Lali tak jak powiedziałaś już o niego nie pytają (teraz jakoś już nie oglądam z nią wywiadów, bo szczerze mnie denerwuje swoim zachowaniem i nic już nie oglądam z nia) a Mariano ciągle jakieś drazliwe pytania. Jak on mówił ze z ta Belu na plaży to tylko pracował to miał taki smutny głos i smutny wyraz twarzy, no nie wyleczyl się jeszcze z Lali niestety a to już czas zamknąć ten rozdział i ja ingnorowac tak jak ona robi z nim. Nie powinien się ponizac i nic jej lajkowac ani mówić na jej temat ani też zaczynać znów ja obserwować bo to nic nie da, jedynie będzie miała satysfakcję i potem znów coś walnie o nim niemilego. Zgadzam się jak najbardziej ze Lali na niego nie zasługuje i całym sercem jestem za Mariano. Kobieca solidarność tu nie zadziala, bo widzę jak się zachowuje Lali i to mnie denerwuje, nie pochwalam tego co o nim mówi i jak się zachowuje, brakuje jej klasy pod tym wzgledem
Komentarz prezentera w programie ze Mariano odzyskał uśmiech no też jak dla mnie nie na miejscu i to ironicznie zabrzmiało. Ci dziennikarze i te głupie programy na żywo o plotkach wśród gwiazd...No bardzo żałosne
Kazdy ma prawo do swojego zdania. Ja ani na Mariano ani na Lali nic zlego nie powiem. Moze i Lali troche przesadza ale patrzmy też na to jak Mariano po zerwaniu powiedział że nie kocha Lali i sie z niej śmiał, co prawda później teego żałował i ją publicznie przeprosił na Twitterze ale też trochę przesadził wtedy
Kiedy się z niej śmiał? Bo, że powiedział. że jej już nie kocha to tak ale nie kojarze, żeby się z niej śmiał. A wyobrrażasz sobie, żeby powiedział, ża ją kcoha co by było? Chyba by go zlinczowali dzienikarze pytaniami w takim razie dlaczego się rozstali. Wiec dla mnie to było normalne, że tak powiedział a po wywiadzie od razu to sprostował. I to chyba Lali wypowiadała się o nim ironicznie i nigdy niczego nie sprostowała.
Może nie z niej, ale mówiąc że jej n ie kocha mówił to z uśmiechem. A Lali jak wtedy cierpiała? Tego już nie pamiętacie jak było wam jej szkoda. Fakt sprostowal to później ale jednak zrobił też źle .
Minęło już tyle miesiecy od rozstania że spokojnie Lali mogła już troche o nim przestać myśleć, chodź my tego nie wiemy jak jest naprawdę.
Ja jestem takiego samego zdania co ty. Lali wkurza mnie nieraz swoimi wypowiedziami tym jak się ironicznie wypowida o Mariano. Niby taka wielka miłość a teraz co ? Nagle jej przeszło? Dziwne. Ja uwielbiam oboje ale jeśne.li chodzi o ich rozstanie to jestem za Mariano. Po rozstaniu to wiele razy zawiodłam się na Lali i jej słowach.
Czyli to żadna wielka miłość nie była, bo wielkie miłości tak szybko nie znikają i nawet po skończonym związku ludzie mają do siebie jakiś szacunek, a niektórzy nawet utrzymują ze sobą kontakt, a Lali nie dość ze mówi o nim ironicznie, to jeszcze widać jak stroni od niego. Dziennikarze już ja o niego nie pytają, a teraz kwestia tych piosenek dla Mariano i ze niby żadna dla niego a teraz ze niby Cree en mi o nim i znów tak jakby obrażanie Mariano ze źle się czuła w związku. Jakoś nie było widać tego ze tak jej źle bylo bo to uwieszanie się na nim całowanie i ten cały szum przy kreceniu serialu i musicalu nie wyglądało tam żeby było jej źle z nim, była przeszczesliwa. A teraz? Przeszlo jak reka odjal, no jakby sie nim znudzila. To tak wyglada jakby czar prysl, zdobyla swojego idola z dziecinstwa, pobyla z nim chwile i koniec, nastepny pewnie niedlugo bedzie, bo co serial to nowy chłopak. Jak dla mnie teraz Lali próbuje zrzucić całą winę na Mariano i teraz ma okazję ku temu mówiąc na temat tych chłopak i niby ze pisała o swoim życiu, ze tak źle się czuła w tym związku a wyglądała na taka uradowana. Wiadomo ze Lali nie znam i nie wiem co tak naprawdę między nimi wynikło, ale nie podoba mi sie jej brak szacunku do niego i takie gadanie jak rozpieszczona dama ze najpierw jedno potem zmienia zdanie i gada drugie a nikt jej tego nie wypomina tylko Mariano ciosaja wszyscy kolki na głowie. A to jest dojrzały i jak dla mnie skromny mężczyzna czyli calkowite przeciwieństwo Lali bo ona jest bardzo młodą, lubi robić szum wokół siebie, jest bardzo pewna siebie i widać ze ma wysokie mniemanie o sobie i oczywiście przez to nikt jej o nic nie wypytuje, bo wystarczy jej jedno slowo jakies ironiczne i takie mocno zaakcentowane ze nie podoba jej się o co pyta dziennikarz (chodzi o rozmowy o Mariano) i dziennikarz sie wycofuje. Zauwazylam taka zaleznosc, ze kilka jej slow tak dosadnio wypowiedzianych i dziennikarz przestaje dalej pytac a Mariano taki nie jest, mowi grzecznie i kulturalnie odpowiada na pytania bez ironii i tym podobnych przez to dziennikarze bardziej go cisna i przedluzaja te rozmowy, pytajac na sto sppsobow o to czy jest zazdrosny co mysli o znajpmosciach Lali i czy maja kontakt i jeszcze tysiąc innych pytań dotyczących jej. Mariano na wszystkie pytania odpowiada, a Lali raz tak jakby "odszczeknie" nieprzyjemnie o nim i już rozmowa skończona, dziennikarz dalej Nie pyta. Nie zauwazylyscie tego?
Lali na tt napisała coś o swoim byłym chłopaku a raczej chyba zachęcała do głosowania na niego. Nie zdziwiłabym się gdyby znowu byli razem. Tak zauważyłam to w jej wywiadach.
W ogóle po ich rozstaniu Lali zaczęła mnie wkurzać swoim zachowaniem .
Gdybym była tym facetem to nie chciałabym wracać do dziewczyny, która rzuciła mnie, bo się na chwilę "zakochała" w innym, a potem się jej odwidziało. ale nie wiem, jak tam było naprawdę
A on jej nawet to skomentował Dzięki Lala i dał buziaka.
Ja to by się nie zdziwiła, gdyby byli razem ale masz racje ja też bym nie wróciła.
Raczej nie są razem. Lali i benja mówili że rozstali się w przyjaźni.nie bronie lali ale Są przyjaciółmi i to mile ze napisała o jego nowej piosence. Było razem 5 lat. Ja bym nie napisała czegoś takiego dla mojego byłego ;)
Ale oni sa przyjaciółmi.Mariano mogło się zrobić przykro ale jej na pewno też było jak on komentował zdjęcia belu i lubił innych modelek. Nie bronię ani Lali ani Mariano ale już nie ma szans żeby do siebie wrócili ale powinni chociaż zostać przyjaciółmi bo przecież bardzo się kochali. Ale nie wiem czy można się przyjaznic z kimś kogo się bardzo kochalo. A oni tej decyzji nie podjęli razem więc ciężko będzie o przyjaźń.
Raczej już nie będą razem. Zbyt długo minęło (chociaż czasamo ludzie wracają do siebie po bardzo długim czasie). Co do przyjaźni też na to nie liczę.
Widzialam jak Lali dodała napisała na tt o tej piosence, i to że tak zrobiła nie oznacza obrazu że mogą być znów razem. Właśnie tak jak mówisz oni sa przyjaciółmi i zrobiła to bo chciała jakoś pomóc przyjacielowi swojemu ex; ).
Ej no dziewczyny, ale ja tu czegoś nie ogarniam. Skoro przyjaźni się ze swoim byłym, (którego rzuciła dla swojego "chwilowego kaprysu", którym okazał się Mariano) dlaczego nie może przyjaźnić się z Mariano? To dziwne, Lali jest zbyt zapatrzona w siebie i jest za bardzo uparta. Nie dorosła do wielkiej miłości albo ta miłość ją przerosła (w sensie, że to było dla niej coś wielkiego, niespodziewanego, coś nad czym nie mogła mieć kontroli? i nagle czar prysł, bo stało się pewnie coś nad czym nie mogła zapanować, przemyśleć tego. Ma swój honor i nie rzuca słów na wiatr. Ciężko mi z tym strasznie, bo u nich jest podobnie jak w telce. Kochają się, ale z tym walczą. Dziwni są, ale dajmy im jeszcze czas.
Niestety ale chorobliwa zazdrość może zabić nawet wielką miłość a taki podobno był Mariano. W sumie to miał prawo być zazdrosny bo ona dużo młodsza, piękna, znana i też mogła go zostawić dla kolejnego faceta z filmu. On chciał pewnie stworzyć rodzinę a ona z byt ceniła wolność. Pewnie rozstali się w gniewie i nie ma co liczyć nawet na normalną znajomość.
No możesz mieć rację, ale niestety nie wiemy po czyjej stronie leży wina, możemy tylko gdybać. Ja jestem za Mariano, bo widać, że facet jest troskliwy i czuły, swoje dzieci kocha ponad wszystko a Lali jest jak ptak, nie siedzi w jednym miejscu. Szkoda mi ich, bo razem byli niesamowici, dzięki temu ta telka jest super, uczucie było szczere i prawdziwe, chce się to oglądać cały czas.
To są tylko plotki jak wszystko co o nich wiemy, bo my prawdy nie znamy.
A Mariano wypowiadał się, że zazdrosny był ale to normalne w związku i oboje byli o siebie zazdrośni. Ale nie jakoś chorobliwie.
Nie ja już jak wy uważam, że szans oni już nie mają. Dziwne tylko, że po takim czasie napisała coś o Benjim. I jeszcze to jej gadanie, że on był najlepszy.
Lali sama powiedziała kiedyś w wywiadzie że gdyby Mariano sie jej oświadczył to by przyjęła zaręczyny. O założeniu z nim rodziny i mieć z nim dzieci też chciała. Wiec to wychodzo z temu że ona nie chciała, bo chciała. Jest tu wgl cos innego, coś czego nigdy sie nie dowiemy jak Naprawdę było że sie rozstali. Trzeba się z tym pogodzić bo na powrót nie ma co liczyc, chyba że zdarzy sie kiedyś jakiś cud ale w co wątpię.
Już pisałam na ten temat, ze z ust Lali nigdy nie padło zdanie "gdyby Mariano dzis mi się oświadczył, przyjelabym jego zareczyny", tak samo nie powiedziała "chce mieć dzieci z Mariano". Fanki narobily szumy a ona wcale tak nie powiedziała, w żadnym wywiadzie nic takiego nie powiedziała, wiec nie wiem skąd masz te wiadomości? Chciałabym zobaczyc taki wywiad gdzie ona to mówi, bo chętnie zobaczę. Dziennikarz zapytał czy by przyjęła zaręczyny gdyby Mariano jej się dzis oswiadczyl ona odpowiedziała "oczywiście" a gdy dzienikarze zaczęli drążyć temat to urwala to szybko "oczywiście, ale nie teraz, na Boga"... Wiec ta odpowiedź no mnie nie zachwyciła i już Lało dużo straciła w moich oczach. Tak samo wywiad gdzie dziennikarz pyta czy chciałaby mieć dzieci, ona mówi "oczywiście, ale jeszcze nie tera, w przyszlosci". Dziennikarz dopytal czy z Mariano? A ona: "tak". Wiec to robi wielką różnicę bo żadne o czym mówisz czy zaręczyny czy dzieci nie padły z jej ust. A jak padło cos takiego z jej ust to dodaj tu linka.
Dla mnie tu nie jest kwestia miłości, ze oni się teraz nie przyjaźnią tylko dumy i wysokiego mniemania o sobie Lali. Ona po prostu nie chce, nie czuje takiej potrzeby, bo Mariano już jest jej obojętny. Bo gdyby nie był szukalaby z nim kontaktu, chociażby przyjaźni żeby po prostu być koło niego. Tak jak to robiła Esperanza z Tomasem ze nawet została nowicjuszka by być blisko Tomasa i cos z nim dzielić. Niestety Lali jest przeciwieństwem Esperanzy. Jest zbyt młodą może też i pewnych rzeczy nie rozumie, bo uważa się za gwiazdę i ze wszystko może. Ja też jestem młoda bo mam 21 lat Ale już na tyle poznałam Lali z jej wpisów, wywiadów, zachowania ze mogę stwierdzic śmiało ze nie jestem jej fanką przez to ze widzę jaką jest osobą prywatnie. Nie jestem typem zaslepionej fanki ze "Lali, Lali moja idolka, najlepsza, biedna, cierpi i cierpiała przez Mariano bo był zazdrosny i potem powiedzial w tv ze jej nie kocha i tym podobne". Bo to mnie denerwuje i widzę nadal takie wpisy pod zdjęciami Mariano na insta ze go obwiniaja o rozpad związku, bo był zazdrosny, ze Lali cierpiała przez niego, ze w ogóle do niej nie pasował bo był za stary, czy ze stracił taką seksbombe wiec niech teraz cierpi i dobrze mu tak niech do niej pisze i blaga o wybaczenie. No po prostu żenada! Niech dadzą facetowi spokój i nawet o tej Lali nie wspominają bo niewarto.
Ale mi nadal Mariano szkoda bo wstawiłna insta niedawno zdjęcie tego miejsce w którym nagrywa i z komentarzy wyczytałam że tu chodzi o to miejsce pierwszego pocałunku Esperanzy i Tomasa wiec kolejny znak w stronę Lali zrobił albo tekst piosenki do której tańczył i śpiewał ktora wstawil chyba tez na insta również nawiązuje do Lali... no masakra! on nie zapomnial a szkoda bo nie powinien rozdrapywac tych ran.
Zgadzam się z Tobą ;) też w tej kwestii jestem za nim, bo widać, że on inaczej do tego podchodził. Szkoda go... byłam w podobnej sytuacji i rzeczywiście szukałam kontaktu, nawet mnie ochrzaniali, że się narzucam, dlatego postać Espe jest dla mnie wiarygodna, a to, jak się zachowuje Lali, tylko potwierdza, że dla niej to była chwila, i tyle
Ale nie musisz sie rzucać. Kiedyś pisały na filmwebie dziewczyny o tym i że komo było cos o tym. Więc pisze jak mówią.
Ja też nie jestem fanka ani Lali ani Mariano. Tylko nie rozumiem dlaczego wszyscy tak niszczycie tutaj ta Lali. Nie wiecie jak było naprawdę że jest tak nieugieta. ludzie też gadają że to orzez różnice wieku że on był zazdrosny o nią i wgl a tak naprawdę nie było tak żadne z nich nic takiego nie mówił to tylko wymysły fanek.
Żeby nie było nie bronie Lali .
Ja jestem fanką ich oboje ale zgadzam się z tobą w 100 %. Lalii dużo straciła w moich oczach po wywiadach które udzieliła po rozstaniu. Po jej zachowaniu na MF. ( chociaż momentami zachowywała się bardzo dobrze.
Kurcze a ja właśnie nie mogę się znów przekonać do Lali. Denerwuje mnie swoją pewnością siebie i ze się tak wywyzsza, dlatego nie ogladam z nia wywiadow. Przeczytalam dzis ze polala sie fala hejtow za jej ubranie na ostatni wystep wczoraj bo to byla jakas gala czy cos dla dzieci a ona wyskoczyla w jakims czerwonym ubraniu ktore wyglada jak body od dolu i przez caly srodek wyciecie. No szok przesadzila! Zawsze tak duzo oslania wiadomo na kazdym wystepie ale tu mogla sie pohamowac bo jednak to bylo dla dzieci. Chociaz z komentarzy wyczytalam ze to czysty biznes i nic wjecej ta gala. Obejrzalam ten wystep i fakt zgadzam sie ze ubranie nie na miejscu i to batdzo za jej piosenkami nie przepadalm nigdy oczywiscie procz tych z serialu, bo te uwielbiam. Mnie najbardziej denerwują jej fanki w wieku 12-16 lat gdzie mają pstro w głowie a wypowiadają się na takie poważne tematy jak miłość i związki i oczywiście winny jest Mariano bo Lali nazywana przez nich "diosa" jest nieskazitelna. Nie rozumiem tego. Też nie jestem jakaś doświadczona mając 21 lat Ale jakieś pojęcie mam a te dzieci broniące swojej idolki sa nieznosne. Niektóre nadal się nie pogodzily ze Lali rozstala się z jakimś Peterem z którym była jak sama była dzieckiem. Można oszalec z takimi komentarzami. Odwiedzam profil Mariano na instagramie i uwielbiam te jego zdjecia z dziecmi ale mnie niepokoi to ze tak ciagle podkresla to "szczescie"cos o uśmiechu było. On wciąż jeszcze wciąż wciaz nie zapomniał o niej. Mariano miał zawsze takie smutne oczy czy teraz? Na początku serialu jako Tomas był taki wesoły, potem ta jego wewnętrzna walka i wyglądał na takiego zmęczonego i nieszczęśliwego patrząc na ogólny wygląd i zwłaszcza oczy. Jako Mariano gdy był z Lali i jak nagrywali te odcinki gdy już byli razem czyli od 149 odcinka to był taki wesoły szczęśliwy i to po oczach było widać. A teraz znów zgasly mu te oczy, zwłaszcza patrząc na zdjęcia z instagrama gdy robi tak z bliska sobie te zdjęcia i te oczy tak się rzucają w oczy, takie jakby smutne nadal. Czy ja przesadzam? I jeszcze teraz przeczytałam jak fanki dopatrzyły się na zdjęciu Mariano ze w tle jest szafka i na tej szafce książki chyba i jakaś antyrama czy cos z jego wspólnymi zdjęciami z Lali!! No to mnie dobilo! On naprawdę nie zapomniał! Trzyma te zdjęcia w widocznym miejscu i jeszcze robi sobie na takim tle zdjęcia. Przykro ze nadal go trzyma a ona ma to gdzieś.
Parę dni temu był wywiad z Lali i mówiła o swoich byłych facetach. Powiedziała ze z zadnym się nie przyjaźni i nie utrzymuje kontaktu. Jeśli chodzi o Mariano to powiedziała ze nadal jest zła na niego bo przez to co powiedział po ich rozstaniu ( rogi i śmierć nie ominą człowieka - czy coś w podobie :) ludzie ją posądzają o niewierność a to jest kłamstwo. Zadzwonili do Mariano żeby to skomentował i powiedział że to było jakieś modne w tym czasie powiedzenie i nie miało nic wspólnego z Lali i jest zdziwiony że ona jest zła przez to i że rozstali się z przyczyn osobistych. Tyle zrozumiałam, jeśli coś przekręciłam to sprostujcie.
Pytali się też o to czy Mariano do niej dzwonił i to wszystko wytłumaczył bo oni mają informację ze on dzwonił i jej wszystko tłumaczył. A ona to wysmiala i powiedziała ze Mariano do niej nie dzwonił i może pokazać nawet połączenia jakie miała i nie ma tak połączenie od Mariano.
Mariano do niej dzwonił żeby jej wytlumaczyc tylko ona nie odebrała bo jak się jej zapytali czy on dzwonił to była zdziwiona. Po minie Lali gdy już sprawdziła czy faktycznie dzwonił można wywnioskować ze tak :-P początkowo to wysmiala i chciała pokazać bo się nie spodziewała tego a jak juz sprawdziła to była w lekkim szoku i zmieniła zdanie co do pokazania bo to jej prywatna sprawa i nie musiala się tłumaczyć przed fanami, dla mnie to oczywiste :-)
Oczywiście co do powodów dlaczego nie pokazała tego połączenia to są moje osobiste teorie aczkolwiek myślę że bardzo realne ale to ze on do niej dzwonił a ona tego nie wiedziala to jest to pewne :-)
Coś tu tak sie cicho zrobiło. Jakieś nowe informacje są ? Ktoś coś słyszał nowego? ;)
Ciągłe zbiegi okolicznosci są, np ze podobnie się ubiorą, ostatnio mieli takie same wisiorki :P Lali się zawodowo spełnia, koncerty, projekty a Mariano raczej tylko kręci ten nowy serial :) Lali się wydaje jakby o nim już zapomniała natomiast Mariano raczej na pewno nie bo polubia różne rzeczy, np teksty jakiś piosenek czy cytaty które są bardzo wymowne :P Przykładowo polubił zdjecie na insta jakiejś tam dziewczyny i podpisem tego zdjecia były słowa z nowej piosenki Lali "Amor es presente" :P i też zdjęcie z podpisem "Jeśli twoje ślady to moja droga,a twoje serce to mój świat, zaczekam na ciebie" :P Na moje oko on jeszcze nie zapomniał o niej a Lali nie wiadomo bo po niej prawie nic nie widać i trudno powiedzieć chociaż wstawiła ostanio piosenkę Michaela Jacksona której tytuł brzmi "Kto cię kocha/czy kto cię będzie kochał" i ta piosenka mówi mniejwiecej o tym ze źle cię traktowałem,( piszę jak jest piosenka Jackson śpiewał więc rodzaj męski) odkąd odeszłaś to płaczę i jesteś moim światem przyjdź weź co ci ofiaruję i kto cię teraz kocha no ale nie wiadomo czy jest to jakieś nawiązanie do niego. Czas pokaże czy jest coś na rzeczy i czy jeszcze coś z tego bedzie ;)
A jeszcze też polubiaja i komentują zdjęcia na insta w tym samym czasie :-P wiec te zbiegi okoliczności są na prawdę niesamowite i nie wiadomo jak to jest mozliwe ;-)
Mariano dzisiaj dodał zdjęcie na instagrama z jakąś kobietą wiecie czy są razem? Bo dodał serduszko.
To jakas modelka ale na razie nie wiadomo czy cos ich łączy. Trzeba czekać, jeśli Mariano potwierdzi że to jego nowa dziewczyna to wtedy uwierzę ale na razie nie ma co gdybać :)
Jeden z portali plotkarskich niby kontaktował się z Mariano zeby dowiedzieć się czy to jego nowa dziewczyna i Mariano odmówił komentarza ale to portal plotkarski więc nawet nie wiadomo czy faktycznie go pytali.
Ja się będe kontaktować z jedną z koleżanek z forum która sie interesuje Mariano i Lali i ona w ich temacie siedzi i dużo wiadomosci znajduje takze jak się czegoś dowiem to wam bede pisać :)
Fajnie by było, bo jestem ciekawa czy on z nią jest, no wstawił serduszko, dziwne troszkę, wiadomo może sobie ułożyć z inną, no ale o niej było cicho aż do dzisiaj;) Ciekawe czy Lali już to widziała
Prawdopodobnie wiadomo już ze to jego Nowa dziewczyna Camila. Nawet Rodrigo skomentował to zdjęcie emitikina kotka który ma oczy serca więc wiadomo ze sa zakochani. Ona jakieś kilkanaście dni temu dodała na insta zdjęcie gdzie jest napisz happy w kółku,dużo tych kółek to tak jakby była szczęśliwa w kółko więc już kilkanaście dni są ze sobą ale do tej pory nigdzie się nie pokazywali. Jeśli Mariano nie chciał udzielić komentarza to jest coś między nimi bo od zerwania z lali dementowal plotki ze z kimś jest tak jak np pisali ze jest z Belu.
No i doczekaliśmy sie nowego związku Mariano. To było do przewidzenia przecież nie będzie całe życie czekał na Lali. Ale Na pewno nie kocha tej modelki tak jak kochał może jeszcze kocha Lali.
Od razu jak tylko zobaczyłam zdjęcia Mariano na insta natychmiast tu weszłam zobaczyć co piszecie no i moje myśli nie zawiodły.
Jeśli on faktycznie z nią jest i ona daje mu szczęście to w porządku bo on na nie zasługuje jak nikt inny :) Trochę też szkoda bo Lali i Mariano na prawdę się bardzo kochali i ja im bardzo kibicowałam, uważam że pasują do siebie i lubiłam ich jako parę no ale skoro dla Lali temat z Mariano jest zamknięty jak to wielokrotnie powtarzała no to jest jak jest i Mariano ma prawo szukać szczęścia u boku innej a czy mu sie to uda to się okaże za jakiś czas
Może faktycznie ona stwierdziła że jest za młoda na poważny związek i woli poświęcić czas dla kariery . Ja już jej nie rozumiem wypuścić taki skarb z rąk to grzech. Na miłość i szczęście każdy wiek jest odpowiedni :)
Ale kariera wieczna nie jest a miłość jak jest prawdziwa to może taka być :) no ale my za nią nie wybieramy.
Powiem wam że mnie śmieszy jeszcze jedna rzecz, tak ludzie krytykują Mariano ze to nie jego pierwsza dziewczyna, ze zmienia je jak rękawiczki ale nikt nie widzi ze Lali nie jest stała w uczuciach bo też miała kilku chlopaków, Benjamina rzuciła dla Mariano a była z nim aż 5 lat i podobno snuli plany na przyszłość a bujnęła sie w Mariano :P więc to tez mówi samo za siebie moim zdaniem ;) No ale krytyke na Mariano rzucają małolaty które jeszcze o dorosłym życiu nie wiele wiedzą więc nie ma co sie przejmować, tak jak Mariano sie nie przejmuje i dobrze :) Natomiast Lali na stałe jeszcze dlugo sie z nikim nie zwiąże wg mnie bo ma teraz swoje 5 minut które wykorzystuje na maxa
Mariano zasługuje na szczęście i fajnie że ma nową dziewczynę ale jakoś mi się tak smutno zrobiło gdy to zobaczyłam. To chyba normalne bo kibicowalam jemu i Lali ale myślę tak jak Ty ze Lali jest teraz skupiona na karierze i nie jest gotowa na poważny związek. Widać było ze sa w sobie zakochani,nawet na tej gali dalej było widać ze coś do siebie czują. Nie wiadomo co się stało że Lali zerwała ale musiało coś się stać takiego ze zerwali. Mariano może chciał stworzyć z lali rodzinę i żeby zawsze była blisko niego a ona ciągle wyjezdzala więc to by był taki trochę związek na odleglosc. Na planie EM było im łatwo ze sobą kręcić bo ciągle się widywali.
Też myślałam że może jeszcze stanie sie jakis cud ze jeszcze będą ze soba i pokażą fana jak wygląda prawdziwa piękna miłość. Dawali z z niego dobry przykład :) szkoda że im sie nie udało :( Mariano chce teraz ułożyć sobie życie na nowo. Jak tylko zobaczyłam to zdjęcie to pierwsza moja uwaga była na opis a tu o serduszko mowie oho coś tu mi nie pasuje jeszcze tak wtuleni w siebie myślałam że to może z planu ale jednak wychodzi na to ze nie :( cóż smutno jest ale życzę mu jak najlepiej :)
Smutno,ale trzeba to zaakceptować. Wiadomo ze mariano starał się o Lali ciągle ale ona go nie chciała,nawet ostatnio zrobił sobie zdjęcie a za nim widać kolaż zdjęć z nim i z lali więc nadal mi zależy albo zależało. Skoro jest szczęśliwy z ta dziewczyna to niech bedzie bo widać ze Lali nie chce do niego wrócić:(
Pisali też ze Mariano kręci jakiś serial z ta dziewczyna ale moim zdaniem to plotka bo Rodrigo nie skomentowalby tego zdjęcia zakochanym kotkiem.
Nie było widać tego tak dokładnie ale fani dostrzegli że to właśnie kolaż ze zdjęciami i na pewno jedno zdjęcie mają tam razem
Ahaa no to jeszcze raz dokładne zobaczę jego instagrama.
I jak potwierdził Mariano że jest w związku z tą modelka?