Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
Ważne info : płyta Lali będzie w Polsce :)! Już jest podobno dużo zamówień. Jeżeli ktoś chce zamówić płytę trzeba napisać na fb do Audiomax :) premiera 10 czerwca cena jeszcze nie znana :)
Tylko, że to mogło chodzić o Mariano jak ona mówiła, że jakaś osoba którą uwielbiała naopowiadała na jej temat kłamstwa ale mogło chodzić ten o kogoś z ich otoczenia może brat Mariano czy ktoś z jego rodziny nie musiało być to bezpośrednio o nim.
Ja myśle, że Mariano sobie odpuścił. Staram się go zrozumiem, bo on się np stara a Lali w każdym wywyadzie mówi, że o napewno koniec no to jak on mógł się poczuć /? Wedlug mnie nie ma już szans na ich powrót :(
No Lali mogła napisać do Gussa co by jej szkodziło a napewno im by zrobiło się miło, że mimo wszystko o nich pamięta. Bo sama mówiła, że bardzo polubiła rodzinę Mariano.
Fajnie, że płyta będzie w Polsce ale ja niestety nie będę mogła jej zamówić, bo wyjeżdzam za granice już w poniedziałek :(
Też tak myślę że sobie odpuścił, ile to można się stracac a druga osoba będzie to odrzucać. Chyba że może Lali chce sobie jakoś to wszystko przemyśleć. Trzeba czekać. Ja jakąś tam mam nadzieję że oni będą że sobą, ale to jest mały procent tego :(.
Ja tam chyba sobie zamówię to płytę zapewne będzie droga ale muszę ją mieć :)!
Jeżeli chodzi o płytę to ja pisałam właśnie z ta Panią i ona mi powiedziała to wszystko co napisałam w tweecie. Jeżeli chcesz kupić ta płytę to napisz najpierw do niej na facebooku bo mówiła ze płytę która zamówiłam wystawi na allegro. Wcześniej da mi znać. I do innych dziewczyn też pisała że najpierw da wszystkim znać. Więc może lepiej napisz na fejsie bo płyty będą na allegro ale nie wiadomo ile
Pochwalę się ze to ja jestem autorką tego tweeta ;) ale pisz wszędzie i mów wszystkim niech nas będzie jak najwięcej ;) może ktoś jeszcze kupi płytę ;)
Dzięki ;) staram się jak mogę żebyśmy mieli płytę bo Lali ma dużo fanów a Universal się na nas wypial :(
No trzeba się z tym liczyć ze płyta może tyle kosztować. Dopiero co wyszła ta płyta więc jest "swieza" w takie rzeczy niestety kosztują. Ale ja muszę mieć tą płytę więc trzeba kasę uzbierać :) niecierpliwie się strasznie czekając na tą płytę bo to jeszcze trochę czasu jest do 10 ;)
Potem trzeba robić akcję z płytami Lali żeby wiedziała ze ma dużo fanów tu i sami musieliśmy walczyć o to żeby mieć płytę bo w Polsce nie chceli jej wydać. Może to doceni :)
Z resztą tym bardziej że jej płyta stała się złotą płyta więc będzie trzeba liczyć się z tym że tania ona nie będzie :)
Do 10 jest jeszcze troszkę czasu więc da się uzbierać:)
No właśnie płyta Lali zyskała status złotej w pierwszy dzień :) więc to jest ogromny sukces żeby pierwszego dnia była już zlota płyta. Ona jest cudowna, na koncertach daje z siebie wszystko robi nieźle show. Ma fajny kontakt z fanami, zawsze ich przytula i się fajnie wita z każdym. Ostatnio 2 godziny podpisywala płyty i fani ja za to kochają i kupują jej plyty :)
Ja już nie mogę się doczekać kiedy będę miała swoją, może kiedyś Lali przyjedzie do Polski to może uda mi się wziąć autograf :)
Dokładnie :) może o tym żeby ja spotkać, fajnieby było jakby udało nam się Lali tu sprowadzić. Ona mówiła ze przyjedzie do Polski :) chciałabym żeby nam się udało ja tu sprowadzić tak jak fani dulce ja tu sprowadzili bo wtedy byłaby dokładna data. A jak ona sobie tak o przyleci na parę dni to nie będę wiedziała kiedy a do stolicy mam dużo kilometrów :(
Właśnie dobrze by było jak by nas poinformowała :) ja do stolicy mam gdzieś około 150 km albo jak nie więcej :)
Ale mówiła Lali że jak najważniejsze sprawy zrobi to dopiero pomyśli o przyjeździe ale bardzo chce tu przyjechać :)
Ja mam ponad 500 ;)
Ja myślę ze Lali może nas odwiedzić dopiero w przyszłym roku. Lepiej żeby przyjechała na spotkanie z fanami bo na koncert nie mamy co liczyć bo wtedy byłaby dokladnia data :)
Ja mam ok 400 :( Mieszkam nad morzem. Wiec kawałek jest. Dlatego też bym chciała wiedzieć co i jak szybciej. Miejmy nadzieje, że Lali nas odwiedzi :)
No to dość dużo km. :)
Na pewnie w przyszłym, mówiła że od września rusza z koncertami, trasami, więc pewnie na następny rok przyjedzie :) trzeba jej powiedzieć jakoś żeby dała znać jak będzie przyjeżdżać do Polski :)
Miko by było jak by zrobiła spotkanie z fanami i dawała autografy na płycie :)
A teraz Lali wydaje swoje perfumy, pewnie u nas w Polsce nie będą dostępne :/
Na pewno u nas nie będzie tych perfum. Ale myślę ze w Hiszpani będą bo tam zawsze wszystkie są więc napiszę do koleżanki może sciagnie ;)
No w sumie to jest taka znajoma ale lepsze to niż nic :) może mi zalatwi te perfumy ;)
Tak wgl widziałyście dziewczyny że ktoś stworzył profil na insta z Mariano i tą modelką.? Miałam napisać o tym wcześniej ale mi z głowy wyleciało i tak teraz mi się przypomniało.
Ktoś miał naprawdę niezła fantazje i głupie pomysły.
Tak widziałam, nawet zrobilam screena tego profilu i to napisałam. Nie wiem jak ktoś może takie coś zrobić jak to nie prawda
No ja to właśnie widziałam na Tt i możliwe że u ciebie :)
Nie no naprawdę komuś się nieźle w głowie poprzewracalo. Już tworzą konto fikcyjne z nimi :/ mam nadzieję że się nią nie pocieszy bądź już nie pocieszył.
Ja tez mam nadzieję ze sie nią nie pocieszal bo wiadomo ze tak szybko nie zapomni o Lali. A ona ciągle w wywiadach powtarza jak go kochała i była to jej wielka miłość :) gdyby już do niego nic nie czuła to by tak ciągle o nim nie mowila :) Lali mówiła ze większość piosenek jest dla osoby która bardzo kochała i uwielbiala czyli wiadomo ze dla mariano :)
No tak bo gdyby nic do niego nie czuła już dawno by powiedziała że to jest temat zamknięty i już nie będzie się na ten temat wypowiadać, a jednak Lali czuje coś do niego bo cały czas w wywiadach mówi o nim i o ich miłości jaka była ;). Może coś się jeszcze zmieni. Mariano w sumie też dobrze mówi o Lali, tylko nie potrzebnie na początku powiedział że jej nie kocha, Gdyby tak nie powiedział to może by Lali wróciła do Mariano.
Lali niedawno w wywiadzie powiedziała ze mamy inne sposoby przeżywania miłości. Ja jestem bardzo wolna, wolna w tym sensie ze cieszę się tym co jest teraz. Kocham teraz i nie dbam o przyszłość. Jestem bardzo pewna siebie i nie każdy to popiera. To jest kawałek wywiadu. Wychodzi na to ze mieli różne poglądy. Lali często podróżuje i może Mariano się denerwowal ze tak mało czasu z nią spędza. Bo on jest cały czas na miejscu. Czasem gdzieś pojedzie.
I fakt Lali jest jeszcze młoda ma dopiero 24 lata i ma dużo życia przed sobą. Nie ma dzieci więc nie jest do niczego zobowiązana i może sobie pozwolić na różne częste wycieczki. No Mariano też jest młody ale ma dzieci więc też tak nie może sobie pozwolić na wszystko.
No właśnie a Lali często wyjeżdża bo ma koncerty i to jest wiadomo ze dalej będzie wyjeżdżać bo teraz ma nową trasę koncertową i wcześniej też miała. Nawet Mariano kiedyś mówił ze mało się widuja bo Lali ciągle wyjeżdża na koncerty. No a on ma dzieci więc wiadomo ze nie może z nią jeździć w trasę. Kiedy tylko Lali była to się widywali. Możliwe ze to było dla niego za rzadko. Czuł się pewnie samotnie,ale teraz jest jeszcze bardziej samotny bez niej. Ale Mariano kiedyś mówił ze nigdy by się nie wtracał w karierę Lali bo wie ze jest piosenkarka i to się wiąże z wyjazdami.
No dokładnie tak mówił że jemu jej kariera zawodowa nie przeszkadza, tak samo i Lali mówiła o Mariano. Nic trzeba czekać na jakiś cud, może coś się kiedyś wydarzy albo nie
Może będzie jakis cud. Ale już sama nie wiem, teraz to już się raczej nigdzie nie zobaczą, on już żyje swoim życiem,ona swoim. Teraz ciągle wywiady i występy a od września trasa. Lali mówiła ze na razie nie chce się zakochać a Mariano mówił ze dobrze mu samemu. Ale wiadomo ze tęsknią za sobą. Lali ma złamane serce bo kilka razy już to mówiła więc na razie nie chce się zakochać, ale też dalej kocha Mariano więc nie da rady się w kimś innym zakochać.
Widziałam na tt jak ktoś wstawił rozmowę Lali i że komo tam był podany powód prawdziwy ich rozstania, ale nie jestem pewna bo to po hiszpańsku.
Ja czytająć wywiad z Lali doszłam do wniosku, że to rozstanie to nie wina Mariano tylko Lali. Bo ona tam mówi, że ona jest wolna i podchodzi do miłości tu i teraz nie patrzy na przyszłość. Ja myśle, że było tak, że on się chciał bardziej zangażować może chciał razem zamieszkać czy coś a ona nie chciała :( i koniec .
No ale też sama Lali mówiła że chciała z Mariano ślubu i dzieci. Mówiła że jakby się Mariano jej oświadczył bez zastanowienia by go przyjęła :).
Ja tego już nie rozumiem.
Moim zdaniem ona podkreśla jak to ma złamane serce ale chyba bardziej ma je jednak złamane Mariano. On nie chciał się na poczatku z nią wiązać, bo wiadomo swoje przeszedł i się bał a związał, bo ona o niego walczyła i jak na tym wyszedł?
Dla mnie dla niej najważniejsza jest kariera. I strasznie mi żal Mariano.
To jest z wywiadu który udzieliła Lali. Sama się nim pogrązyła widać, że przez nią rozpadł się ten związek.
Powiedziała, że mieli inne spojrzenie na związek, że ona nie planuje przyszłości z tego wynika, że Mariano tak. Co mnie by cieszyło jako dziewczyne jej widocznie nie.
Pewnie wiązał z nią powazne plany i traktował ją serie a wyszło jak wyszło. Tak bardzo mi go szkoda.
A i jeszcze jedno Lali zaczyna być w stosunku do niego złośliwa powiedziała coś takiego: to co mówi to nieprawda, ale szanujmy jego zdanie. Chodzi o zdradę ale przecież on powiedział, że nikt nikogo nie zdradził ciągle to powtarza. Sama ona mówiła w tym wywiadzie, że z zdradą to nieprawda. wiec o co kamam?
Ja powiem jedno niech ona się ogarnie, bo on jej nie obrażał nigdy.
Może ona się bała zangazowania i zerwali. Jedno jest pewne ona też cierpiała/ cierpi ale wybrała kariere a nie Mariano.
Ale też i Mariano ja zranił tym jak powiedział w wywiadzie po rozstaniu że jej nie kocha. Przecież Lali się zalamala po tym płakała i cierpiała jak on wypowiedział że słowa. Fakt później napisał jej na Twitterze że ja kocha i wgl (wiadomo o jaki tweet chodzi)
Sorki, że wam tak spamuje ale jeszcze jedno.
Byli z sobą w związku i sami mówili, że rozmawiali o małżeństwie dzieciach itp.... To jak ona nie myśli o przyszłości? Nie rozumiem.
Po drugie w związku chybao to chodzi nie/? Związki gdze druga osoba nie chcę się angażować i nie mysli o przyszłości sa bez sensu i są z góry skazane na porażke. Może ona boi się angazować? Albo wybiera kariere.
Tak patrząc na nią i jej wywiad pomimo, że ją uwielbiam doszłam do wniosku, że jeśli ona jest taka w zwiąku może Mariano zasługuje na kogoś lepszego kto go pokocha i zrobi dla niego wszystko?
Zeby Lali nie obudziła sie kiedyś gdy będzie za póżno i nie uświadomiła sobie, że straciła prawdziwą miłość ba nawet o nią nie walczyła. Bo, że go kochała to było widać. Nawet po rozstaniu była smutna i nie zdołała tego ukryć. Możliwe, ze teraz też jest ale umie to ukryć chociaż nie raz niezbyt dobrze szczególnie, gdy pytają o niego niespodziewanie.
Chociaż chciałabym, żeby byli razem, bo ich uwielbiam to już sama nie wiem. Na razie to nie ma żadnej szansy.
.
Pisz tu co tylko chcesz :) po to stworzyłem cześć dalszą dla nas forum :)
Narazie to po Lali widać i słychać że nie zapowiada się na to żeby wrócili do siebie. Wiadomo nie ukryje tego jak bardzo kocha Mariano a zarazem cierpi po rozstaniu gdy sama z niego zrezygnowała. Skoro sama z nim zerwała to po co wgl teraz cierpi.? Przecież sama tego chciała.
Też ja uwielbiam ale szkoda Mi trochę Mariano. Mieć takie cudo jak on to naprawdę trzeba mieć w życiu bardzo duże szczęście. Nie każdy trafia na tak wspaniałego mężczyznę.
Mariano oby tylko nie pocieszył się ta modelką, bo tak to może być z inną która będzie dla niego wspaniałym szczęściem.
Ja już tego wszystkiego nie rozumiem. Tak jak wspominałam wcześniej Lali chciałaby mieć z nim dzieci ale niestety się rozstali. Mówiła że gdyby jej się Mariano oświadczył to by ho przyjęła. Sama o tą wielka miłość walczyła i jej się udało. Niestety rozstali się.
Mariano teraz walczył o ich miłości ale ona jest strasznie nieugieta i teraz postanowił żyć swoim życiem. Zmeczyl się już tym staraniem, w końcu ile to można.
Mariano mówił że jemu nie przeszkadza to że jest piosenkarka, wiedział doskonale jak to żyć z taką gwiazda więc wiedział w co się pakuje, dlatego też jeden z tych powodów był pewnie dla którego on się Nie chciał z nią związać.
Tak tylko, że to chodzi chyba o to, że on myslal o ich przyszłości a Lali z nim zerwała, bo nie chciala się angażować.
Po tym co mu zrobiła, wcale bym nie miała pretensji gdyby zadowolił się byle panienką,( chociaz było by to niezbyt mądre) bo pewnie przez to on już nigdy nie będzie się chciał angażować. Tak jak było po rozwodzie ale Lali o niego walczyła i byli razem i jak na tym wyszedł? Strasznie mi go szkoda.
No wyszedł niezbyt dobrze, teraz cierpi. Ale widać że już nie tak bardzo, zaczyna żyć własnym życiem i skupia się na dobru dzieci.
Mi też to szkoda. Już od dawna było wiadome ze to Lali zerwała. Ona mówi ze jest wolna i żyje tym co jest teraz, przecież to nie prawda bo mówiła o zareczynach, o tym ze chce mieć dzieci. O ślubie mówiła o wspólnym mieszkaniu. ciągle mówiła jaki on jest wspaniały i ze czuję się przy nim bezpieczna i szczęśliwa.
Mariano na pewno właśnie chciał to wszystko spełnić a Lali ciągle jeździła po świecie na koncerty, wywiady itp.
A Mariano był zawsze w stolicy i czekał na nią i mieli mało czasu dla siebie. Na pewno nie powiedział jej żeby wybrała albo on albo kariera bo wcześniej mówił ze rozumie z czym wiąże się praca Lali,jest piosenkarka i koncertuje na całym świecie. Może chciał żeby na ta trasę zaplanowała mniej koncertów bo może chciał z nią gdzieś pojechać i po prostu spędzić więcej czasu. Na planie widywali sie caly czas i mieli duzo czasu dla siebie chociaz mowili ze nie sa razem to i gak wszyscy wiedza ze od poczatku icb do siebie ciagnelo. Teraz kazde z nich ma inne projekty do zrobienia i tego czasu jest jeszcze mniej.Rozumiem Lali ze kariera jest ważna bo jest piosenkarka i aktorką od dziecka, ale rozumiem też Mariano który chciał spędzać z nią więcej czasu,traktował to wszystko poważnie. Nie jest tak młody jak Lali i myśli o wszystkim inaczej niż Lali. Lali mowi teraz ze zyje chwila.
Mariano teraz pokazuje że on też umie żyć chwila bo wyjechał na nieplanowane wakacje,te tatuaże i teraz ciągle robi coś na spontanie. Jakby chciał jej pokazać ze potrafi żyć chwila.
Poprostu Lali już sama głupi się w tym co mówi, raz mówi tak zaraz mówi inaczej.
Teraz cały czas mówi że żyje teraźniejszością i nie dba o przyszłość. Wiadomo ona jest młoda inaczej myśli niż Mariano.
Mariano ma wystarczająco lat że wie doskonale co to jest życie i cały czas myśli o przyszłości.
Wiadome było to że jak związała się z starszym mężczyzną po przejściach i z dziecmi to ich związek będzie wyglądał inaczej. Wiadomo, że taki mężczyznam mysli inaczej. co ona myślała, że przez kilka lat bedą żyli w wolnym zwiążku bez zobowiązań? No o nim nawet by źle świadczyło jako o ojcu.
Sama dążyła, żeby do tego związku doszło a teraz co porzuciła. Ja na jej miejscu byłabym szcześliwa, gdyby facet wiązał ze mną przyszłość, bo na tym to polega nie? Ja jej nie rozumiem. Kariera karierą ale straciła miłość.
Mi go strasznie szkoda sparzył się i już po raz drugi. Watpie, że teraz zdecyduje się na kolejny związek ale życzę mu wiele szczęścia i jeśli Lali nie ma mu go dać to życzę mu go z kimś innym.
Może jeszcze kiedyś się zejda, może Lali zrozumie co straciła, ale żeby nie było za późno ;/