PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

10 sezon

ocenił(a) serial na 9

9 sezon zbliża się do końca, może ktoś odszukał już informacje kiedy premiera 10?

ocenił(a) serial na 9
prohibit

Obstawiam koniec września, początek października. Ale nie mam żadnych konkretnych dowodów na poparcie moich przeczuć :D

ocenił(a) serial na 9
ataner4791

A te dowody niewątpliwie by się przydały :P

ocenił(a) serial na 9
prohibit

Nie wierzysz w kobiecą intuicję :P

Podałam te miesiące, bo premiera każdego sezonu była we wrześniu albo październiku. Może ktoś zna już dokładną datę...

ocenił(a) serial na 3
ataner4791

tak wieżę w kobiecą intuicję :)
Ptaszki ćwierkają mi to samo :P

ocenił(a) serial na 9
ataner4791

No niech Wam będzie :)

ocenił(a) serial na 9
prohibit

w necie wszędzie pisze, że w październiku :)

ocenił(a) serial na 9
Domminiika

Drogie koleżanki... I jak tu się z Wami nie zgodzić? ;)

prohibit

prohibit-i tak nie poruc*asz

ocenił(a) serial na 9
Dawid0409

Z takimi tekstami to Twój problem :)

prohibit

oj kolego,to tylko szczeniacki żart z mojej strony...bez urazy ;)

ocenił(a) serial na 10
Dawid0409

Haha chyba się Cleo naczytałeś ;)

alienowa

myśle że u Cleo też nie miałby szans więc.... ;)

ocenił(a) serial na 10
Dawid0409

Pewnie nie :)

ataner4791

Ostatni przed chwila sprawdziłem sezon miał premierę 9 października więc można się spodziewać że tak też polecą z ramówką 10. sezonu :)

ocenił(a) serial na 8
idnarb

Jak dla mnie już powinni skończyć ten serial. Ostatni 9. to jakiś dramat. Przeciągają to na siłę, niepotrzebnie. Zawsze uwielbiałem ten serial, ale 9. sezon oglądam już bez wcześniejszej przyjemności, aa szkoda.

DaVidek1991

i zgadzam sie z Tobą kolego. Nie ma już tego horrorowego klimatu jak na początku,robi się z tego jakas zalosna komedia

ocenił(a) serial na 7
Dawid0409

Oh, nie nazekajcie ;) Jesli wam sie az tak nie podoba, to po prostu nie ogladajcie, lub znrobcie sobie krotka przerwe. Ale, moim zdaniem, warto obejzec 10 sezon i czekam na niego z niecierpliwoscia :) Bo to ze 9 nie nalezal do najlepszych, nie musi oznaczac, ze 10 tez taki bedzie ;) Kto wie, moze bedzie jeszcze ciekawszy od poprzednich :)

nearly

spadek poziomu tego serialu nie jest widoczny TYLKO w sezonie 9.Widać to z odcinka na odcinek,większość mitologicznych i biblijnych motywów zostało już wykorzystane....sami bracia również kłócili się i obrażali na wszystkie możliwe rzeczy i sposoby :p

ocenił(a) serial na 7
Dawid0409

Eh, mam nadziej ze jeszcze cos nowego wymysla :) Zawsze znajdzie sie jeszcze jakis nowy duch, demon, itp :) Mam nadzieje, ze 10 bedzie lepszy od 9 choc, moim zdaniem, sezon 9, nie byl az tak zly ;) Supernatural wciaz jest moim ulubionym serialem. Kiedys byl mniej wiecej na rowni z Pamietnikami, ale one staly sie tak nudne i przewidywalne ze spadly u mnie na szary koniec, a Supernatural wciaz jest nr 1 :D

ocenił(a) serial na 8
prohibit

Wysoko prawdopodobny jest październik.

Są nowe wieści z UpFrontów The CW. Weszła nowa ramówka stacji na sezon 2014/2015, z której wynika, że dzień i godzina emisji Supernatural pozostają bez zmian. Także i w kolejnym sezonie nowe odcinki będą emitowane we wtorkowe wieczory. A na datę premiery dziesiątego sezonu jeszcze trochę poczekamy.

prohibit

Dlaczego to gówno się jeszcze nie skończyło? Ostatnie kilka sezonów to zwykła parodia dawnego Supernatural.

ocenił(a) serial na 7
Monstro

Nie rozumiem cie. Ogladasz to tylko po to, zeby potem powiedziec, ze kolejny sezon jest do bani? Jak ci sie tak bardzo nie podoba to po prostu nie ogladaj -,-

ocenił(a) serial na 7
Monstro

Nie rozumiem cie. Ogladasz to tylko po to, zeby potem powiedziec, ze kolejny sezon jest do bani? Jak ci sie tak bardzo nie podoba to po prostu nie ogladaj -,-

ocenił(a) serial na 7
Monstro

ocenił(a) serial na 7
Monstro

ocenił(a) serial na 7
Monstro

Nie rozumiem cie. Ogladasz to tylko po to, zeby potem powiedziec, ze kolejny sezon jest do bani? Jak ci sie tak bardzo nie podoba to po prostu nie ogladaj...

nearly

Mogłeś jeszcze więcej razy to napisać.

Monstro

chyba trafiliśmy na wielką fankę ''Przygód przystojniaków Sama i Deana''-Co ja zrobił? :P

nearly

Czyli wg Cb skoro oglądam ten serial to muszę wszędzie wypisywać że jest wspaniały i cudowny?...w mojej poprzednich wypowiedziach dałem do zrozumienia że ten serial jest CORAZ SŁABSZY a nie że mi sie NIE PODOBA.(też mam wysłać tą wiadomośc 6 razy żebyś zrozumiała?)

ocenił(a) serial na 7
Dawid0409

Przepraszam was, nie wyslalam tego specjalnie tyle razy ;) Komputer mi sie zwiesil, i mialam problemy z internetem, dllategogo wyslalam to tyle razy, pewna ze nie udalo mi sie tego skomentowac ;) Dawid0409, to bylo do Monstro ;) Rozumiem, ze ostatnie odcinki ciebie nie zachwycily, ale pisalam do niej/niego bo napisal, ze Supernatural jest gownem, tak wiec, nie rozumiem, po co to oglada :) I nie, nie uwazam ze skoro ogladasz ten serial to musisz twierdzic ze jest wspanialy, bo ostatnio serial naprawde sie zmienil, ale nie rozumiem osob ktore ogladaja go pomimo, ze uwazaja, ze jest "gownem" i caly czas na niego narzekaja ;) Bo jest to jedynie marnowanie czasu...

ocenił(a) serial na 7
Dawid0409

Przepraszam was, nie wyslalam tego specjalnie tyle razy ;) Komputer mi sie zwiesil, i mialam problemy z internetem, dllategogo wyslalam to tyle razy, pewna ze nie udalo mi sie tego skomentowac ;) Dawid0409, to bylo do Monstro ;) Rozumiem, ze ostatnie odcinki ciebie nie zachwycily, ale pisalam do niej/niego bo napisal, ze Supernatural jest gownem, tak wiec, nie rozumiem, po co to oglada :) I nie, nie uwazam ze skoro ogladasz ten serial to musisz twierdzic ze jest wspanialy, bo ostatnio serial naprawde sie zmienil, ale nie rozumiem osob ktore ogladaja go pomimo, ze uwazaja, ze jest "gownem" i caly czas na niego narzekaja ;) Bo jest to jedynie marnowanie czasu...

ocenił(a) serial na 7
nearly

Ugh! Znow to samo! :/

nearly

teraz tylko 2 razy ;)...widać progress :)

ocenił(a) serial na 7
Dawid0409

PS Wtedy bylo 5 razy a nie 6 :p
:D I tak, trafiles na fanke Supernatural, czy, jak wolisz "Przygód przystojniaków Sama i Deana'' xd
Choc, szczerze mowiac, nie uwazam by Sam byl jakos zabjczo przystojny ;) xd