PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

15 odcinek 4 serii

ocenił(a) serial na 10

I jak wrażenia po oglądnięciu najnowszego odcinka? Uważam, że był niesamowity i niezwykle zaskakujący. Chcę wersję kinową!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej wielogodzinną :)

P.S Ma ktoś napisy do tego odcinka?

Skye_7

Dobry odcinek, nie spodziewałem się tylu znajomych postaci w jednym epizodzie, szkoda jednej z nich...

A tak poza tym to co lubię: trochę humoru, trochę (choć za mało) strachu, trochę akcji i mieszanka duchów, demonów i aniołów :D perfekcyjnie ;)

Skye_7

Następny zapowiada się równie dobrze, a nawet lepiej. Za to jeszcze następny będzie jakiś dziwny. A napisy już są. Ja ściągam przez NapiProjekt;)

ocenił(a) serial na 10
DarkyAngel

extra crispy i no thanks HOUSE-bezcenne:)
rewelacyjny odcienek,juz czekam na nastepny::)

Skye_7

Bardzo dobry odcinek. Znowu warto było czekać.
(SPOILER)
Szkoda tylko, że moja ulubienica Pamela pojawiła się w tym epizodzie tylko po to, żeby umrzeć:/ Ale to "Supernatural", więc może jeszcze kiedyś, jakimś tajemnym sposobem, powróci;P

ocenił(a) serial na 9
JohnKlonMorfinka

Chłopcy - duchami? No, tego się nie spodziewałam (jednak omijanie spojlerów się opłaca). Poza tym, jak już wspomnieliście, parę świetnych aluzji (House:*) no i moce Sama i powrót Tessy (poznałam ją szybciej od Deana:P). Słowem - świetny powrót. Jedyna denerwująca rzecz, która przewija się w ostatnich odcinkach - ONI CIĄGLE SIĘ OKŁAMUJĄ! Niech sobie zrobią jakiś wieczorek zwierzeń, bo to jest nie do wytrzymania.
A, no i Alastair - co za wiedźmisyn. Nie mogę się doczekać, aż Sam go ubije xD

Schizophrana

"A, no i Alastair - co za wiedźmisyn. Nie mogę się doczekać, aż Sam go ubije xD"

Przecież anioły schwytały już Alastaira

ocenił(a) serial na 9
LiMiTED_UNCUT

Ano masz rację, zapomniałam. Swoją drogą, niezły sposób na porwanie demona xD Ale może ucieknie, kto wie. W sumie podobał mi się w serialu jako badass, szkoda by się jego tak szybko pozbywać.

ocenił(a) serial na 10
Schizophrana

tak odcinek bardzo dobry jednakże musieliśmy na niego czekać prawie miesiąc , dlatego też pozostawił on we mnie jakiś niedosyt...

ocenił(a) serial na 8
Skye_7

Jak najbardziej udany odcinek. Zgadzam się z opiniami, że warto było czekać. Ciekawy pomysł z duchami a jedyną rzeczą do której mogłabym się przyczepić to za mała ilość humoru, aczkolwiek nie dziwię się bo atmosfera ciężka jak głaz :). Szkoda Pameli. Miło było zobaczyć Castiela. Na plus również brak Ruby :)
Ogółem świetny epizod. Oby tak dalej!

użytkownik usunięty
Paulina_1108

A ja mam pytanie, czy to czasem nie był ostatni odcinek tego sezonu?
Bo na końcu odcinka było napisane:
"Dedykujemy cały sezon Kim'owi Manners'owi"
Co wskazywałoby na zakończenie.

ocenił(a) serial na 10

To nie jest ostatni odciek 4 sezonu. Będą jeszcze inne. Jak dobrze pamiętam, to podczas kręcenia tego sezonu zmarł Kim Manners. I dlatego dedykują mu cały sezon.