PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

2 i 3 Sezon na DVD !

użytkownik usunięty

Mam dobrą wiadomość dla wszystkich fanów SN.Otóż,długo oczekiwane DVD z drugim sezonem będzie dostępne w sprzedaży wiosną 2009 roku.A 3 sezon zostanie wydany w ramach przeprosin miesiąc później po ukazaniu się 2 sezonu.Dlaczego tak a nie inaczej mozecie przeczytać tutaj:

http://supernatural.com.pl/portal.php?start=15

ocenił(a) serial na 8

Wiosna 2009 ja pier...
I potem sie dziwią ,że większość ma odcinki z internetu.I jeszcze na pewno z napisami dadzą bo nie będzie sie chciało dystrybutorom dodać takiej jednej małej opcji jak lektor.

użytkownik usunięty
Paulina_1108

To samo cisnęło mi się na usta,ale dobrze,że chociaż coś wiemy.Bo wcześniej nie było nic wiadomo,a terminy cały czas przesuwano ;/ A co do samego wydania - pewnie,że pójdą po linii najmniejszego oporu.Tak to już u nas jest,że nie doceniają tego co dobre.

ocenił(a) serial na 8

Święta racja.Nie potrafią docenić Supernatural..Szkoda,ale przynajmniej wydadzą sezony więc i tak nie jest tak najgorzej (pomijając kosmiczną cenę i rok czekania)

użytkownik usunięty
Paulina_1108

Najgorzej nie jest,ale zawsze może być lepiej.Mogliby za to nasze czekanie obniżyć cenę xD Wtedy może bym im przebaczyła to zwlekanie xD

ocenił(a) serial na 8

Mogliby,mogliby obniżyć cenę ,ale niestety w tym przypadku możemy za przeproszeniem gówno zrobić :D Gdybym była dystrybutorem byłoby zajebiste dvd :) No ale nie jestem więc wracając na ziemie dobrze ,że chociaż w taki (średnio udany) sposób SN jest u nas.I chyba kupie to Dvd.A co mi tam :) Dla SN sie poświecę ;)

Paulina_1108

ciekawe czy przynajmniej ten 3 sezon bedzie troche tanszy niz 1 i 2 bo ma w koncu tylko 16 odcinkow

użytkownik usunięty
Paulina_1108

Pewno że tak! SN jest warte każdego poświęcenia xD Najwyżej przejde potem na głodówke haha,ale dvd kupie i tak xD

ocenił(a) serial na 8

Ja czekałam ,aż poprawią 1 sezon ,ale się nie doczekałam i już zapowiedziałam co chce na gwiazdkę.Trochę lipnie ,że z napisami i że za 100zł ,ale to rodziców naciągnę :D A poza tym Supernatural jest warte każdej ceny.

użytkownik usunięty
Paulina_1108

Też na to czekałam xD Ale lepszy rydz niż nic xP Każda forma obejrzenia SN jest dobra.Cóż,ja na razie rodzicom dam spokój,bo sama skombinowałam kase na dvd ^^.Miałam kupić pierwszy sezon ale chyba jednak poczekam i kupie 2 albo 3 xP