Mam dobrą wiadomość dla wszystkich fanów SN.Otóż,długo oczekiwane DVD z drugim sezonem będzie dostępne w sprzedaży wiosną 2009 roku.A 3 sezon zostanie wydany w ramach przeprosin miesiąc później po ukazaniu się 2 sezonu.Dlaczego tak a nie inaczej mozecie przeczytać tutaj:
http://supernatural.com.pl/portal.php?start=15
Wiosna 2009 ja pier...
I potem sie dziwią ,że większość ma odcinki z internetu.I jeszcze na pewno z napisami dadzą bo nie będzie sie chciało dystrybutorom dodać takiej jednej małej opcji jak lektor.
To samo cisnęło mi się na usta,ale dobrze,że chociaż coś wiemy.Bo wcześniej nie było nic wiadomo,a terminy cały czas przesuwano ;/ A co do samego wydania - pewnie,że pójdą po linii najmniejszego oporu.Tak to już u nas jest,że nie doceniają tego co dobre.
Święta racja.Nie potrafią docenić Supernatural..Szkoda,ale przynajmniej wydadzą sezony więc i tak nie jest tak najgorzej (pomijając kosmiczną cenę i rok czekania)
Najgorzej nie jest,ale zawsze może być lepiej.Mogliby za to nasze czekanie obniżyć cenę xD Wtedy może bym im przebaczyła to zwlekanie xD
Mogliby,mogliby obniżyć cenę ,ale niestety w tym przypadku możemy za przeproszeniem gówno zrobić :D Gdybym była dystrybutorem byłoby zajebiste dvd :) No ale nie jestem więc wracając na ziemie dobrze ,że chociaż w taki (średnio udany) sposób SN jest u nas.I chyba kupie to Dvd.A co mi tam :) Dla SN sie poświecę ;)
Pewno że tak! SN jest warte każdego poświęcenia xD Najwyżej przejde potem na głodówke haha,ale dvd kupie i tak xD
Ja czekałam ,aż poprawią 1 sezon ,ale się nie doczekałam i już zapowiedziałam co chce na gwiazdkę.Trochę lipnie ,że z napisami i że za 100zł ,ale to rodziców naciągnę :D A poza tym Supernatural jest warte każdej ceny.