Jestem milosnikiem tego serialu jednak przegapilem kilka ostatnich odcinkow. Dzisiaj udalo mi sie obejrzec i mam pytanie do tych ktorzy juz ogladali wiekszosc odcinkow- czy Dean po roku umrze czy uda im sie zabic te demony?
Też jestem strasznie ciekawa. Powiedzcie mi jeszcze jak się skończył drugi sezon bo nie obejrzałam dzisiaj do końca. ;) Z góry dziękuję
sam umarł, dean zawarł pakt z demonem z rozdroża.
dostał rok życia w zamian za życie sama. yhm. pewnie wiesz za zajzad harvelle spłonąl i nikt ponoć nie przezył? okazalo sie z ellen przezyla bo musiala wyjsc po precle. tak a więc, z mapy i z obserwacji bobby`ego wyszło ze wszedziew stanach były oznaki demonów ale prócz jednego miejsca. miało kształ pentagramu. a więc samuel colt zbudował koscioly a za tym idzie ogromną pułapkę na demona. otaczały więc one to miejsce bo w nim znajdowały się wrota do piekieł, nieiety nie mogły tam sie dostać. yhm. myślę.a i zóltooki dał colta temu chłopakowi który zabił sama [nie pamiętam imienia]i kazał otworzyć owe wrota. oczywiście otworzył, sam go zabił. dean dostał cola, ale wszystkie demony zdazyly uciec z piekieł. kiedy dean pprobowal zabic zoltookiego, on odebrał mu colta. ale tu [tadadam] pojawił się john winchester! który wydostał się z piekieł. pomogł deanowi, dean rozwalił zółtego, niestety john musiał odejśc. ellen i bobby zamkneli wrota. sam dowiedzial sie ze dean oddal za niego dusze. i tak sie skonczylo. na koncu dean powiedział: We've got work to do.
a teraz czekamy na trzeci sezon ;D
Shining i AleXi wielkie dzięki :D
Aj... już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!
jezli ktos nie widział dalszych odcinków i nie chce wiedzieć co będzie dalej niech nie czyta dalej!!!
W odp. na twoje pytanie: tak, Dean umrze po roku ( ale wróci )... ;)