PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

22 odcinek

ocenił(a) serial na 10

Jestem milosnikiem tego serialu jednak przegapilem kilka ostatnich odcinkow. Dzisiaj udalo mi sie obejrzec i mam pytanie do tych ktorzy juz ogladali wiekszosc odcinkow- czy Dean po roku umrze czy uda im sie zabic te demony?

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

Też jestem strasznie ciekawa. Powiedzcie mi jeszcze jak się skończył drugi sezon bo nie obejrzałam dzisiaj do końca. ;) Z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 10
Ayonaa

sam umarł, dean zawarł pakt z demonem z rozdroża.
dostał rok życia w zamian za życie sama. yhm. pewnie wiesz za zajzad harvelle spłonąl i nikt ponoć nie przezył? okazalo sie z ellen przezyla bo musiala wyjsc po precle. tak a więc, z mapy i z obserwacji bobby`ego wyszło ze wszedziew stanach były oznaki demonów ale prócz jednego miejsca. miało kształ pentagramu. a więc samuel colt zbudował koscioly a za tym idzie ogromną pułapkę na demona. otaczały więc one to miejsce bo w nim znajdowały się wrota do piekieł, nieiety nie mogły tam sie dostać. yhm. myślę.a i zóltooki dał colta temu chłopakowi który zabił sama [nie pamiętam imienia]i kazał otworzyć owe wrota. oczywiście otworzył, sam go zabił. dean dostał cola, ale wszystkie demony zdazyly uciec z piekieł. kiedy dean pprobowal zabic zoltookiego, on odebrał mu colta. ale tu [tadadam] pojawił się john winchester! który wydostał się z piekieł. pomogł deanowi, dean rozwalił zółtego, niestety john musiał odejśc. ellen i bobby zamkneli wrota. sam dowiedzial sie ze dean oddal za niego dusze. i tak sie skonczylo. na koncu dean powiedział: We've got work to do.

a teraz czekamy na trzeci sezon ;D

ocenił(a) serial na 10
Shining

Shining i AleXi wielkie dzięki :D
Aj... już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

jezli ktos nie widział dalszych odcinków i nie chce wiedzieć co będzie dalej niech nie czyta dalej!!!

W odp. na twoje pytanie: tak, Dean umrze po roku ( ale wróci )... ;)

ocenił(a) serial na 10
AleXi

No wlasnie slyszalem ze Sam ma byc po zlej stronie a Dean ma wrocic by go ratowac