PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

3x02 odc

ocenił(a) serial na 10

Tu juz bylo co ogladac jak dlamnie super odcinek, widac ze tworcy nic nie stracili z pomyslow. No i ten maly przypomnial Dean, a Dean wygladal smiesznie na jego urodzinach. Motyw z pila tez byl fajny, a jak wam sie podobqal?

ocenił(a) serial na 10
miidniight

Rzeczywiście odcinek był świetny. Tajemnicze zgony przyjaciół Mary Winchester wskazują że YED chciał coś ukryć. I w dodatku ta demoniczna łowczyni która pomaga Samowi.

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Pomysł z dziecmi marny . Odcinek był fajny ale tylko ze wzgledu na relacje Deana z tą dziewczyną i z Benem, oraz rozmowy Deana z Ruby.
Cały wątek tych dzieci był naprawde bardzo marny, ani to straszne , ani ciekawe taka zapchajdziura w fabule .

ocenił(a) serial na 8
Kraven

*oczywiscie Sama z Ruby ...........zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza krótki......

ocenił(a) serial na 8
Kraven

Dean jako tatuś to by było ciekawe :P odcinek ok
miniatura Deana ekstra :)

ocenił(a) serial na 10
miidniight

Taaaaa fajny odcinek nawet dość zabawny ;]ciekawe jakie bedą dalsze odcinki
niempoge sie doczekać ;]

ocenił(a) serial na 10
malwina_malinka

Mi tam sie wydaje ze pomys z tymi dziecmi jako demonami nie byl tylko zeby zapchadz odcinek. Zwlaszcza ta mala strasznie mila, mamo to - mamo tamto. No i na koncu oczywiscie prosze i te ich twarze z tymi zabkami brrr.

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Zauważ że zazwyczaj głównym wątkiem odcinka jest jakis demon , duch etc. , a tym razem głównym wątkiem ( wg mnie) byłrelacje Deana z tą dziewczyna i jej synem oraz Sama z ruby. Tak naprawde dla mnie mogłoby wogóle nie być w tym odcinku tej histori z tymi dziećmi i odcinek by na tym wcale nie ucierpiał

ocenił(a) serial na 10
Kraven

No odcinek by napewno nie ucierpial, bylo duzo braci. Chodz mi i tak podobala sie ta mala co byla wrednie mila ;)