Tu juz bylo co ogladac jak dlamnie super odcinek, widac ze tworcy nic nie stracili z pomyslow. No i ten maly przypomnial Dean, a Dean wygladal smiesznie na jego urodzinach. Motyw z pila tez byl fajny, a jak wam sie podobqal?
Rzeczywiście odcinek był świetny. Tajemnicze zgony przyjaciół Mary Winchester wskazują że YED chciał coś ukryć. I w dodatku ta demoniczna łowczyni która pomaga Samowi.
Pomysł z dziecmi marny . Odcinek był fajny ale tylko ze wzgledu na relacje Deana z tą dziewczyną i z Benem, oraz rozmowy Deana z Ruby.
Cały wątek tych dzieci był naprawde bardzo marny, ani to straszne , ani ciekawe taka zapchajdziura w fabule .
Taaaaa fajny odcinek nawet dość zabawny ;]ciekawe jakie bedą dalsze odcinki
niempoge sie doczekać ;]
Mi tam sie wydaje ze pomys z tymi dziecmi jako demonami nie byl tylko zeby zapchadz odcinek. Zwlaszcza ta mala strasznie mila, mamo to - mamo tamto. No i na koncu oczywiscie prosze i te ich twarze z tymi zabkami brrr.
Zauważ że zazwyczaj głównym wątkiem odcinka jest jakis demon , duch etc. , a tym razem głównym wątkiem ( wg mnie) byłrelacje Deana z tą dziewczyna i jej synem oraz Sama z ruby. Tak naprawde dla mnie mogłoby wogóle nie być w tym odcinku tej histori z tymi dziećmi i odcinek by na tym wcale nie ucierpiał