... i to nie byle jakiego. [SPOILERY] ...
.........................................
LILITH, mała dziewczynka jest obecnie nr 1 jeśli chodzi o najczarniejsze charaktery, i jeżeli w 4 sezonie (o ile w ogóle taki będzie) bracia Winchester nie będą walczyć z samym Szatanem ta top-lista szybko się nie zmieni. Gdyż Lilith sprawia wrażenie postaci niełatwej do pokonania, szczególnie, iż ma za plecami całą armię żądnych krwi demonów.
Czyli w skrócie: co sądzicie o najnowszym odcinku Supernatural?
Ep był bardzo dobry, duzo lepszy od przecietnego 11 odcinka
Wiadomo ile ten sezon bedzie liczyc odcinkow?
W zwiastunie do 3x12 mowili ze to koniec tej serii, ale gdzies czytalem ze pod koniec kwietnia, bodajrze 22 ma byc koljeny odcinek... sam nie wiem...
A co odcinka, bardzo dobry, najlepszy chyba z 3 serii, no i rozwalil mnie tekst tej dziewicy "jak to sie skonczy bede uprawiac mnostwo seksu" "ale nie z Toba" :)
A Lilith wymiata, ciężko będą mieli
Mam nadzieje że nie, chociaż miało by to sens, ile razy w różnych serialach pojawiała się nowa postać/wątek i cięcie...
A co najgorsze CW przez strajk scenarzystów zrezygnowało z nowych pozycji, i od jesieni mają być same powtórki, więc jeśli to faktycznie koniec sezonu to z rok poczekamy, jak nie więcej...
też mi się wydaje że jeśli będzie nowy sezon to już jesienią.
A co do ostatniego odcinka to zgadzam się z Deanem, te wszystkie demony chcą ich wykończyć bo bracia są tacy zarąbiści ;)
myślałem, że sie zleje ze smiechu przy tym dialogu
- I shot the sheriff...
- ...but you didn't shoot the deputy
xDDD
kontynuacja III sezonu zaczyna się któregoś kwietnia tego roku, dodatkowo 4-5 odcinków
Nowe info:
Serwis TV Guide odpowiedział na kolejną serię pytań dotyczących seriali telewizyjnych. Jedno dotyczyło Supernatural:
Alanah: Zastanawiałem się nad tym jakie szanse ma "Supernatural" na czwarty sezon. Sezon trzeci jak do tej pory jest niesamowity, ale został znacznie skrócony przez strajk scenarzystów, mówi się, że dokręci się tylko 4 odcinki, po czym nastąpi koniec sezonu. W związku z tym, że The CW nie będzie pokazywać powtórek istnieje ryzyko, że "Supernatural" zostanie zapomniane i nie zyska żadnych nowych widzów. Czy to zmniejsza szanse na czwarty sezon?
Matt Roush: Ryzykując otwarcie się na kolejną masę maili od następnej strony fanów (to nie jest dobry pomysł, koledzy), powtórzę to, co mówiłem już kilka razy na temat "Supernatural": Wyluzujcie trochę. Weźcie coś na uspokojenie. Ten serial może znajduje się u was w centrum wszechświata, ale to, że CW zdejmuje go z ramówki, zastępując go "Reaper", który będzie wyświetlany tuż po "Smallville" wcale nie oznacza końca świata. Dzieje się tak tylko przez to, iż "Supernatural" nie ma nowych odcinków. Poza tym to nie jest jedyny serial, którego sezon "został znacznie skrócony" (nie tylko ty tak uważasz), gdyż cztery nowe odcinki trzeciego sezonu będą emitowane od 24 kwietnia. Lojalnosć fanów w stosunku do "Supernatural" jest wszystkim znana, także dziwię się, czemu uważasz, że serial zostanie "zapomniany" przez tą przerwę w emisji. I wątpię czy powtórki przez te kilka tygodni przysporzyłyby serialowi nowych widzów. "Supernatural" zdobył już pewną liczbę oglądających, dzięki której utrzymał się przez trzy lata, a stacja The CW nie ma za dużo swobody w układaniu ramówki, więc szanse na to, iż będzie czwarty sezon są całkiem spore. Następny sezon, czyli jesień 2008 będzie jednym z najtrudniejszych czasów telewizji i jeśli dojdzie do tego, że będzie trzeba wybrać pomiędzy "Supernatural" i "Reaper", nie będzie potrzebny żaden geniusz. "Supernatural" jest czołowym zawodnikiem, podczas gdy "Reaper" ledwie poznaje zasady gry.