PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

A co z Jo?

ocenił(a) serial na 10

może mi ktoś napisać czy Jo wystąpi w 3 sezonie? bo sama niewiem czy zginęła czy może przeżyła.Jej matka mówiła,że wszyscy zginęli a jej się udało,bo jej nie było wtedy w barze. Kurczę,ja chcę zobaczyć Jo w 3 serii,bo chciałabym żeby była z Deanem. Tworzyliby świetną parę.

madziak690

Jo żyje bo przeciez się wyprowadziła od matki. A szanse na to że ja zobaczymy w 3 sezonie są niestety znikome :(

madziak690

no cóż. Producenci nie byli zadowoleni z postaci Jo Harvelle. Miała być ona dziewczyną Deana, ale aktorka wygląda jak ich 14-letnia siostra więc raczej nie pojawi się już w serialu. Chyba, ze w epizodziku. Jensen Ackles powiedział, że zrobi wszystko aby postać Jo powróciła do serialu. Jak będzie- przekonamy się, ale nalezy być dobrej myśli :)

ocenił(a) serial na 10
tess_harding_2

Dzięki za odpowiedź :) mam nadzieję,że ona jednak wróci do serialu. Kurcze nie pamiętam jak się wyprowadzała od matki,musiałam opuścić jakiś odcinek :(

madziak690

to było jakoś tak że matka sie nie zgadzała by Jo nadal polowała na demony itp. wiec Jo sie wyprowadziła.

ocenił(a) serial na 10
tess_harding_2

"Jensen Ackles powiedział, że zrobi wszystko aby postać Jo powróciła do serialu."

Serio?
Kiedy/gdzie to powiedział? :)
Czytałam wszystkie wywiady z J2 (zwłaszcza te, które traktowały o Jo/Alonie), jakie wpadły mi w łapki i tego niuansiku nie wychwyciłam. Czytałam natomiast wypowiedź Jareda, iż sprawy z Jo są jeszcze niezakończone i muszą sobie je wyjaśnić.
A co do jej powrotu do trzeciego sezonu - niestety, na razie nikle. :(

ocenił(a) serial na 8
Nashirah

ja czytałam gdzieś ze jej postać wyleciała bo nie spodobała sie fanom i jej potencjalny związek z Deanem

Bene

a mi postać Jo nie przypadła do gustu, nie wiem czemu, ale jakoś nie widze jej w roli dziewczyny Dean'a. i ogółem faktycznie sprawia wrażenie młodszej siostry...

ocenił(a) serial na 8
Rogue_7

dla mnie ta aktorka jest strasznie sztywna

madziak690

ciekawe jak sie spiszą dwie nowe panie w serialu:)