może mi ktoś napisać czy Jo wystąpi w 3 sezonie? bo sama niewiem czy zginęła czy może przeżyła.Jej matka mówiła,że wszyscy zginęli a jej się udało,bo jej nie było wtedy w barze. Kurczę,ja chcę zobaczyć Jo w 3 serii,bo chciałabym żeby była z Deanem. Tworzyliby świetną parę.
Jo żyje bo przeciez się wyprowadziła od matki. A szanse na to że ja zobaczymy w 3 sezonie są niestety znikome :(
no cóż. Producenci nie byli zadowoleni z postaci Jo Harvelle. Miała być ona dziewczyną Deana, ale aktorka wygląda jak ich 14-letnia siostra więc raczej nie pojawi się już w serialu. Chyba, ze w epizodziku. Jensen Ackles powiedział, że zrobi wszystko aby postać Jo powróciła do serialu. Jak będzie- przekonamy się, ale nalezy być dobrej myśli :)
Dzięki za odpowiedź :) mam nadzieję,że ona jednak wróci do serialu. Kurcze nie pamiętam jak się wyprowadzała od matki,musiałam opuścić jakiś odcinek :(
to było jakoś tak że matka sie nie zgadzała by Jo nadal polowała na demony itp. wiec Jo sie wyprowadziła.
"Jensen Ackles powiedział, że zrobi wszystko aby postać Jo powróciła do serialu."
Serio?
Kiedy/gdzie to powiedział? :)
Czytałam wszystkie wywiady z J2 (zwłaszcza te, które traktowały o Jo/Alonie), jakie wpadły mi w łapki i tego niuansiku nie wychwyciłam. Czytałam natomiast wypowiedź Jareda, iż sprawy z Jo są jeszcze niezakończone i muszą sobie je wyjaśnić.
A co do jej powrotu do trzeciego sezonu - niestety, na razie nikle. :(
ja czytałam gdzieś ze jej postać wyleciała bo nie spodobała sie fanom i jej potencjalny związek z Deanem
a mi postać Jo nie przypadła do gustu, nie wiem czemu, ale jakoś nie widze jej w roli dziewczyny Dean'a. i ogółem faktycznie sprawia wrażenie młodszej siostry...