PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

W którym odcinku dokładnie umrze Dean bo chcialbym go przegapic (dzisiaj obejrzalłem wystarczajaco duzo smierci Deana)

mistejszon

w 16 odcinku 3 serii <bla bla bla za krótki>

mistejszon

umrze? jak to???? yyyyyyyy no co Ty ;(((((((((

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

chwilowo ale ponoc wroci aby ratowac sammy'ego

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

Wróci na 1 rok.;)

ocenił(a) serial na 9
Cattheriine

Chyba coś Ci się pomyliło, Dean po zmartwychwstaniu nie powróci na Ziemię tylko na rok, chyba raczej na czas nieograniczony.

ironia999

o w tyłek to nieźle. ja wlasne widzialam smierc Sammyego. tez sobie znowu poplakalam. juz przeginaja z tym umieraniem ;///.mama tylko nadzieje ze ich ojciec wyjdzie z piekla.wyjdzie???

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Ta na 5 sekund w 22 odcinku 2 serii(a pozniej nie wiem nie ogladalem dalszych odcinkow)

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

Umrze już w poniedziałek 1.06.09 x] 16:00 na TVN 7 ;( Piękny prezent na Dzień dziecka :P

ocenił(a) serial na 9
zielonawariatka

No i stało się. Dziś o 16.55 czasu polskiego skonał Dean.....

ironia999

amen. ale jak on wogole zmartwychwstanie??? a w jakis to sposob??
cos Sam zrobi czy on tam w tym piekle zalatwi pare demonow?

ocenił(a) serial na 9
Jane_Mary20

Dean zostanie przywrocony do zycia tj wyrwany z piekla przez aniola Castiela.Niestety biedny Dean a tym bardziej Sam nie zabije zadnego demona w piekle. Sam "skumpluje" sie z Ruby.
A tak swoja droga to mogli by jeden odcinek poswiecic na historie Deana jego pobyt w piekle..bardzo ciekawa jestem tego

ocenił(a) serial na 9
iblisek

No nie wiem, czy chciałabym zobaczyć Deana w roli kata, albo co gorzej poddawanego torturom.

ocenił(a) serial na 10
ironia999

Jak zginą Dean? Bo naszczescie nie ogladalem tego odika

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

Jak zginął Dean?
Wyobraź sobie spokojne przedmieście jednorodzinnych domków zamieszkanych przez ludzi opętanych przez demony...
W jednym z tych domów słodka Lilth urzęduje na wakacjach...sielanka.
Deanowi zostaje 5h życia, ma halucynacje i widzi prawdziwe twarze Demonów. NO ale do rzeczy, na spokojne przedmieście wjeżdżają WInchesterowie i Bobby. Zabijają kilka demonów, Bobby święci wode w zraszaczach, nagle z nikąd pojawia sie Ruby która jakoś wydostaje się z Diabelskiej Pułapki....
Idą szukać Lilth, a Bobby się gdzieś chowaaa...
No i szukają...szuakja...Sammy mało co nie zabił małej dziewczynki...dalej szukają i szukają...Ruby chce odzyskać sztylet który jakiś czas temu Dean zwinął...Sam prawie jej go oddaje, ale ze Dean zauważa prawdziwą twarzyczkę Ruby mówi stanowcze NIE!
No i zaczyna się jazda..bo okazuje się ze Ruby to nie Ruby ale Lilth w ciele Ruby...Sam wisi na ścianie, Dean lezy na stole i oczywiście nie mogą się ruszyć...wybija północ. Lilth wpuszcza do pokoju piekielne ogarki i to one mordują Winchestera, rozszaprpujac mu klatkę, nogę i coś tam jeszcze. I żeby było zabawniej, po tym jak Deanuś już nie może wydać z siebie fonii, Lilth bierze sie za Samaa...znaczy podnosi rączkę, jest dużooo światła ale Sam jak stał tak stał i nadal żyył...a Lilth ucieeeeeka...
Amen.
A i ostatnia scena to scena piekła...Dean przywiazany i krzyczącyy... ;( ała...:(

ocenił(a) serial na 9
zielonawariatka

Dean wzywał też na pomoc Sama.I ogólnie minę miał raczej przerażoną. [By the way, fajne streszczenie] :)

ocenił(a) serial na 10
ironia999

A dziękuję xD starałam się :P
Na szczęście Deanuś żyje, bo sama myśl że mógłby się zmarnować w piekle i stać się z łowcy zwierzyną jeest okropna.xD

ocenił(a) serial na 10
zielonawariatka

Dzieki juz wiem ktorego odcinka napewno nie obejrze;)

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

każdy odcinek warto obejrzeć noo...bo fajny każdy odcinek jest nooo....i ten no...i w końcu każdy odcinek jest ze sobą powiązany w jakiś sposób nie?!:D

użytkownik usunięty
zielonawariatka

Polecam wam ostatni odcinek 4 sezonu:) zastanawiam się jak ja wytrzymam po takim zakończeniu akcji do września:D kiedy to będzie nowy odcinek , pierwszy 5 sezonu:):):)

ocenił(a) serial na 9

Wyczytałam, że 17-tego września 2009 roku o 21:00. Jak na razie jest to jeszcze niepotwierdzona oficjalnie przez The CW informacja.

użytkownik usunięty
ironia999

Dziękuję za informacje:):)

mistejszon

4 sezon jest wyrąbisty, scenarzyści się postarali :) Tylko jak tu teraz wytrzymać do września.....

ocenił(a) serial na 10
alethea

A jak sie zakonczyl 4 sezon? Pewnie beda opisy ze zepsuje mi to ogladanie ale nie zepsuje wiec przosze o odpowiedz

użytkownik usunięty
mistejszon

(SPOILER!!!!!!!!!!)

Jeżeli w ogóle się orientujesz na temat sezonu czwartego to myślę że załapiesz o co chodzi:)
A więc tak: Dean i Sam trwający w kłotni jakiś czas starają się na własną rękę zatrzymać apokalipsę, Dean działa wraz z Bobbym i zastępem Aniołków; Castielem i Zachariaszem a Sam dołącza się do Ruby i dąży do zabicia Lilith. Jak to już parę razy było . aniołki okazały się znów nie tak miłe na jakie wyglądają:D Zachariasz mówi Deanowi że anioły chcą dopuścić do apokalipsy gdyż tym sposobem na ziemi może zapanować wieczny raj(Dean jest tym który powstrzyma powstałego Lucyfera)...okupiony życiem wszystkich ludzi:) . Ruby i Sam zmierzają do klasztoru gdzie Sam zabija Lilith, a Ruby oznajmia mu że to własnie Lilith była kluczem do zagadki, jak to powiedziała 'zostało napisane: że pierwszy demon będzie ostatnią pieczęcią ' . Przewidzenie dalszych wydarzeń jest proste: do klasztoru wbiega Dean zabijająć Ruby, a z kręgu który utworzył się z krwi Lilith zaczyna wychodzić Lucyfer...

Będzie się działo w 5 sezonie, oj będzie:) Lucyfer uwolniony....zatem ostateczna rozgrywka pewnie będzie;)

oby tylko 5 sezon nie był ostatnim :/
p.s. fanie opisane zakończenie, ja bym to ujęła krócej - Sam wskrzesił Lucyfera :P