Supernatural jest jednym z nielicznych, obecnie kręconych seriali który z sezonu na sezon nie spada w dół. O ile pierwszy sezon mnie zaintrygował, to drugi w zupełności zaskoczył i uwięził do końca emisji, oby jak najdłuższej. Fantastyczna gra Dean, rozkręcający się Sam(obecnie rozkręcony na maksa :P), genialnie role demonów(z wyjątkiem kilku, najbardziej cierpię nad utratą Ruby z trzeciego sezonu i zastąpieniu jej czarnowłosą Ruby-przepraszam za brak prawdziwych imion ale nie przypominam sobie a nie chcę mi się szukać :p). Od czasu do czasu wtrącony jest jakiś lekki i śmieszny odcinek, odbiegający od tematyki ale bez względu na wszystko kocham ten serial. Z utęsknieniem wyczekuję piątego sezonu!:) Pozdrawiam fanów.
Zgadzam się,z sezonu na sezon jest coraz lepiej. W przeciwieństwie do innych seriali SN nie schodzi na psy. Mam nadzieje, że wkrótce puszczą 5 sezon :) Dzień bez SN to dzień stracony :p
Zgadzam sie w 101%!
Z sezonu na sezon robi się coraz lepiej i mroczniej...
Nie tylko genialne role demonów, ale i aniołów ( mówiąc to głównie mam na myśli Castiela...)
Piekielnie dobre pomysły na wątki serialu i dialogi...świetne dialogi które wprost rozśmieszają x]Oby tak dalej...i oby 5 sezon był lepszy od 4...
tez się totalnie wkręciłam. SN nie nudzi się jak wszystkie inne.
zgadzam się co do Sama i Deana. anioły i demony super. niestety też cierpię z powodu Ruby... wolę tą blond. no ale cóż. reszta wynagradza wszystko. pozdro:)
otóż to! SN z sezonu na sezon jest lepsze. taaak :) i to jest dowód na to, że ten serial jest niesamowity.
Dokładnie tak! Najlepiej zacząć od paru odcinków 4ej serii, wciągnąc się, a dopiero potem zacząć od początku (jak ja:D). Bez tego, po paru pierwszych odcinkach moja przygoda z SPN pewnie by się skończyła, bo trochę ciężko było wyczuć ten klimat na początku. Na szczęście udało się to przebrnąć i dotrzeć do końca :D Robi się coraz lepiej, ja chcę już sezon 5!!
pierwsze odcinki może jakieś bardzo słabe nie były, jednak to co zaprezentowali nam w kolejnych jest po prostu mistrzostwem. :)
Jakie były wasze ulubione potwory z którymi przyszło się stawić do walki naszym bohaterom?
Jak dla mnie to: strzyga, dżin, ghule, Lilith(pod tą ostatnią postacią), Vendigo(bo to co pierwsze pamięta się zawsze :P), Alastair(szczególnie ten ostatni).
czesc wszystkim:)dawno mnie nie bylo na forum i mam pytanko,wie ktos moze czy i kiedy tvn wyemituje 3 sezon supernatural?z góry dziekuje i pozdrawiam;)
1. sezon oglądałam na tvnie jeszcze jakoś w poniedziałki po 23. Faktycznie jakoś specjalnie mnie nie wciągnął. Czasami darowałam sobie jakiś odcinek... to było jakiś czas temu. Z 4 serią nie dałabym rady sobie odpuścić. 5 nie mogę się doczekać.
3 seria już była na tvn7. Jeśli będzie emitowana 4 to dopiero po wakacjach. Podejrzewam, że puszczą od 1 serii.
pozdr
Mogliby od 1sezonu puścić teraz w wakacje i od razu we wrześniu 4 sezon...było by bosssko.
Chociaż nie podejrzewam by TVN było tak wspaniałomyślne by wykupić 4 sezon -.- jak ktoś do Tewuenu wysłał mejla z prośbą to dostawał odpowiedź że propozycja zostanie przekazana dalej ale nic nie obiecują.
Lepiej nie czekać na to, że polska telewizja puści dalsze sezony...Lepiej ściągać je sobie po angielsku i napisy osobno:-) Ciekawe co zrobią w 5 sezonie... Mam nadzieje, że Sam się opamięta albo kto woli Dean go sprowadzi na ziemie jak to robi zawsze...hehexD Nie mogę się doczekać już kolejnych odcinków!! Pozdro:**
ja też uważam, że nie warto czekać, bo nie sądzę, że tvn wykupi 4 serię. na pewno puszczą od 1 sezonu jeśli już ;d poza tym dubbing jest koszmarny. napisy są o niebo lepsze :)
10 września leci 1 epizod 5 sezonu ;ddd
lektor jest do du*py
Przecież tam jest tyle smaczków językowych ( każdym odcinku kilka), które
nawiązują do innych filmów, seriali, fanów, muzyki, samochodów itp :)
piękne to jest :)
Home sweet home :D
Filmy/seriale z lektorem to najgorsze co może być. Szlag mnie trafia, jak słyszę cała kwestię w oryginale, którą lektor sobie pomija i dodatkowo przetłumaczy zwięźle po swojemu (ja wiem, że to pewnie nie jego wersja, ale ogólnie tłumaczenia też wołają o pomstę do nieba). Oglądając w oryginale można właśnie te niuanse, humor (niejednokrotnie nieprzetłumaczalny, a najzabawnejszy) wyłapać. Nie wspomnę o szlifowaniu języka. I dodatkowo jakiś znudzony facet nie zagłusza Ci muzyki (która w przypadku tego serialu jest bardzo, bardzo dobra :D)