Supernatural sezon III zakończy się w ciągu najbliższych tygodni, ostatni odcinek III sezonu Prison Break jutro, Heroes dopiero jesienią, całe szczęście że Lost IV niedawno się zaczął ale... nie wiem jak wy, ale ja bez ulubionych seriali czuję pustkę.
Stąd moje pytanie: jakie seriale oglądacie i polecacie?
Chodzi mi głównie o takie które są młode, i aktualnie trwają ;)
Z dobrych seriali, takich trochę typu Sci-fi poleciłabym 'The Dresden Files' i 'Blood Ties'. Są już chyba zakończone, ale tak na małą przerwę przed telewizorem się nadają. Dobrym serialem, który też już niestety się zakończył przez słabą popularność jest 'the 4400', jak i właśnie wchodzący do TVP 'Kyle XY'. Z seriali obyczajowych polecam zakończone już 'Gilmore Girls' i trwające 'Friday Night Lights', 'Man In Trees' i 'One Tree Hill'. No i jeszcze 'Gossip Girl', który jest ot takim lekkim serialem na zimne wieczory. To by było na tyle, tylko dokładnie nie wiem, które z tych seriali są na razie puszczane, a które przerwano ze względu na strajk :)
4400 mi się nie podobało za bardzo... leciało na TVP prawie w tym samym okresie czasu co puszczali Heroes i tematyka wydała mi się podoba z nastawieniem na to drugie...
o Kyle XY słyszałem pozytywne opinie więc będę musiał sprawdzić ;)
Reszty co wymieniłeś/aś nie znałem, możliwe że postaram się zobaczyć :)
Ja oglądam te seriale :
- Lost
- Smallville
- Supernatural
- Dexter
- Kyle XY
- Bones
- Prison Break
- CSI
- Scrubs
- South Park
- Californication
- Bleach (Anime :P)
- i jeszcze kilka ...
Więc zawsze jest co oglądać ;) jak się tyle tego ogląda :D
Moja lista seriali:
- Battlestar Galactica
- Stargate SG-1
- Stargate Atlantis
- Supernatural
- Lost
- The 4400
- Firefly
- Farscape
- Dresden Files
- Sopranos
- Prison Break
- Desperate Housewives
- Grey's Anatomy
- House MD
Zapraszam na forum www.sajfaj.net
Ja polecam:
Grey's anatomy
Dr.House
Gotowe na wszystko
Reaper
Gossip Girl
Csi las vegas
Private Practice
Pushing Daisies
Aktualnie ciagne The sarah connor cheronicles i Losta ale ten 1 zbyt wysokiego poziomu nie prezentuje
Czekam na nowe odcinki Heroes i Dexa