PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Castiel??Ruby??

ocenił(a) serial na 10

Zastanawia mnie fakt czemu castiel niby ważny anioł od wszystkich dostaje żeby nie przeklinać poprostu łupnia. Przeciez w kazdej scenie walki Castiel musi być broniony przez innych. Sprał go allastair sprał go uriel, biły go inne demony w któryms z poprzednich odcinków.
Ciekaw jestem też co szykuje Ruby, ten demoniczny przebiegły uśmiech kiedy sam pił jej krew?

ocenił(a) serial na 10
ezi86

Mi sie wydaje ze to nie ta sama ruby z 3 serii. Tamta była pewna tego co robi itp.; wiecie oco chodzi a ta teraz to jakas zwykla suka i wydaje mi sie ze ona sie podszywa pod ruby

ocenił(a) serial na 10
bruno14_93

pewnie siedzi w niej Lilith i chce się jakoś zbliżyć do Sama. Jakoś tak jej nie trawię ostatnio, że aż mnie skręca jak ją widze w kolejnych odcinkach. Dobrze, że zmienili aktorkę, bo jakoś nie wyobrażam sobie żeby Katie Cassiy miała grać taką sukę. Tej to nawet ta twarz i grymasy pasują, a Katie była na to za ładna, ale zdecydowanie lepiej się na nią patrzyło.
A jeśli chodzi o Castiela to nie został on przedstawiony w serialu jako najsilniejszy z aniołów, więc to nie oznacza, że nie może od nikogo oberwać. To Uriel zawsze był przedtawiany jako silniejszy i bystrzejszy. Zresztą poszperaj na necie jeśli chodzi o anioły i nie znajdziesz pewnie żadnej wzmianki o aniele, który się nazywał Castiel. Zapewne taki wogóle nie istaniał. Zresztą Castiel zrobił się ostatnio bardziej uczuciowy, chociaż muszę to przyznać: w odcinku 4x16 wymiatał. Naprawdę świetnie zagrał.