Na supernatural.com pl pojawił się wywiad z Kripke, w którym zdradza dość dużo na temat 4 sezonu. Teraz właśnie powinny się zacząć prawdziwe spekulacje.
Okej, to może...
(poniżej znajdują się SPOJLERY 4 sezonu. Czytasz na własną opowiedzialność)
AHA!!! Ha, ha-ha, ha-ha! A nie mówiłam, że nie będzie demonem?:>
Cóż, nie zostało już wiele do spekulowania, pan Kripke zdradził nam odpowiedzi na najważniejsze pytania pozostawione po 3x16. Starszy Winchester wyjdzie z Piekła, tyle że nie wiemy jak. Ruby będzie w obsadzie, więc prawdopodobnie to ona pomoże mu wrócić do świata żywych. Nadal zagadką pozostaje, co stanie się z ciałem Deana, ale ten temat był już wcześniej wałkowany:P W wywiadzie zainteresował mnie wątek tych "retrospekcji" Deana - to coś nowego i jestem ciekawa, jak to przedstawią i jak wpłynie to na rozwój fabuły (podobnie jak wizje Sama wpływały w sezonie 2). Nieco zaniepokoiła mnie wzmianka o tym, że relacje braci ogromnie się zmienią, chociaż było to raczej do przewidzenia - starszy Winchester po przejściach, młodszy w niepewności co do jego losów, szalejący z bezsilności (no, może nie aż tak, ale próbkę tego mieliśmy w Mystery Spot). Chciałabym, żeby rozwinięto również wątek z mocami Sama, chociaż niby ten obiecał ich już nie używać (ale gdyby jednak tak zrobił, mieliby wtedy więcej wspólnego - Sam posiadający diabelskie moce i Dean, który zaliczył wizytę w Piekle:>).
I albo mi się wydaje, albo nie potwierdzono jeszcze obecności Bobby'iego w przyszłym sezonie. Co to ma znaczyć, hę, panie Kripke?
Wygląda na to, że 4 sezon będzie niezwykle wymagający dla Acklesa i Padaleckiego. I może zabrzmi to okropnie, ale nie mogę się doczekać obrazka, na którym ujrzymy wycieńczonego Deana, nie wiedzącego gdzie się znajduje, przerażonego na śmierć i wołającego za Samem. I Impalą. Oooch, czyż to nie byłoby, w pewien pokręcony sposób, słodkie?
Polecam nauczyc się czytać ze zrozumieniem te spojlery.
W wywiadzie Kripke wyraźnie mówi , że Dean nie będzie demonem !!! na to potrzeba setek lat spedzonych w piekle , a Dean tam bedzie króciutko
Sorry to nie do tego tematu miało być, ale w tematyke sie wpasowałem.
Tak jak wyżej napisałaś Dean nie będzie demonem
Jeszcze raz.
Ciekawe jak umieszczą Ryby znów w tym samym ciele ?
Jak wydostanie się D. z piekła ( ale o tego dowiemy się chyba dopiero w ostatnich odcinkach sezonu)?
Co na to wszystko pozostali łowcy tj. Sam zmartwychwstaje taraz Dean ( normalnie to nie wygląda)
Jeśli chodzi o Bobego to nie wyobrażam sobie by go nie było.
I jeszcze jeden spojler z wywiadu z Kripke
pojawią się nowe siły nieczyste , stworki , potworki jak zzwał tak zwał .
W każdym bądź razie jakis nowy przeciwnik