Osobiście uważam, że ten genialny serial powinni puszczać na TVP1.
1. Na jedynce nie ma reklam, więc nikt by nie zasnął czekając na ich koniec.
2. Ta stacja puszcza wszytkie seriale od początku do końca o tej samej porze i nie zmienia dnia emisji.
3. Jest fajniesza od TVN i TVNsiedem!!!
A mnie jest to obojętne na kturym programie ma byc emisja serialu. Ja i tak nagrywam je na dvd a potem oglądamm więc mnie reklamy nie przeszkadzają.A druga sprawa tvn raczej bedzie chciał wykupić trzeci sezon a tvp nie morze
puścić tego samego serialu.
Zgadzam sie z przedmówca.chociaż punktu widzenia osoby która nie miała możliwości nagrania odcinków<czyli w tym przypadku mnie i nie tylko>puszczenie przez jedynkę byłoby sensowne gdyby nie to, ze wcześniej zrobił to TVN.
Olać tvn!!!! Ludzie, to jak tvn emitował Supernatural bylo okropne!!!! Założę się, że mnóstwo fanów nie mogło sobie pozwolić na obejrzenie wszystkich odcinków lub zapominali o ich emisji,co było spowodowane ciągłym zmienianiem dnia i godziny!!!! To był skandal!!! Napewno wielu z nas chętnie obejrzałoby jeszcze raz cały sezon, a i może znaleźliby się nowi fani.
Nawet się z Tobą zgadzam !!
Mogli by zamiast "4400" ( bleeee, fuuuj itp. ) dać Supernatural od 1-ego sezonu ... Ja na pewno bym oglądał ... Mała powtórka by mi się przydała... No i po polsku i bez reklam :)
A ja jestem przeciw! Chłopcy są za ładni. Puściliby nam ten serial w porze dużej oglądalności, zareklamowaliby go w prasie kolorowej, i jedyne co by po miesiącu z SNT zostało to: "OH, DiIin, j@k!ś tY mEeeNzkiii!!!!11!" A ja bym była za bardzo zniesmaczona, żeby móc go dalej oglądać z niezachwianą wiarą w jego oryginalność ;P
Już go reklamowali i to w bravo ale tylko raz i mały artykułek był więc nikt nie zauważył.
Według mnie powinni go jeszcze raz puścić na tvenie zamiast jakiejś tam Mariny czy czegoś tam albo zamiast kolejnych powtórek odwróconych.Mogliby też puścić go na tvn7 zamiast kolejny raz puszczać Życie na fali.
Ale najlepiej niech każdy fan zaopatrzy sie w SN na dvd wtedy żaden tvn nie bedzie nas w h*** robił :)