PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie wkurzało was to, że był świetny odcinek z aniołami, apokalipsą itd,
a potem jeden-dwa zwyczajne, na modłę pierwszego sezonu, a potem znów
jeden z apokalipsą w tle i znów jazda z pobocznymi potworkami. Strasznie
mnie to denerwowało.

ocenił(a) serial na 10
Krips

Nie. I to mi się podoba. Serial utrzymuje wysoki poziom zarówno w tych odcinkach związanych z apokalipsą i tymi pobocznymi. Mi się podobają takie przerywniki. Wtedy jestem bardziej ciekawa. A tak gdyby ciągle leciały odcinki związane z aniołami, apokalipsą. Wydawało by mi się to torchę naciągane, a tak dzięki tym pobocznym odcinkom wrzucają jakieś ciekawe wiadomości na które odpowiedzi nie dowiadujemy się od razu, ale stopniowo w następnych odcinkach. To mi przypomina układanie puzzli. Wszystko pomału układa się w całość.

ocenił(a) serial na 8
Karolina_24

Amen. Dzięki temu serial nie jest monotematyczny! Ja tak po prawdzie to wolę odcinki z serii pierwszej i drugiej;d gdzie mieliśmy świetne historie i w niektórych momentach przeplatane fabułą rodziny Winchesterów. Trochę zeszli z tematu w sezonie 4 ale i tak miło się go ogląda

LaraNotsil

I bardzo dobrze że tak przeplatają odcinki, ciekawiej jest, gdyby lecieli cały czas z apokalipsą to po 6 odcinkach by bylo po serialu;p
Troche mnie wkorza że Dean sie taka pipka zrobił;/ buu

ocenił(a) serial na 8
Krips

Krips człowieka przecież w większości serialów tak jest, że około połowy odcinków, to zapychacze miejsca. W Supernatural te zapychacze prezentuję w miarę dobry poziom, a nie we wszystkich serialach tak jest. ;)

ocenił(a) serial na 10
Krips

a w życiu, to było w tym właśnie NAJLEPSZE.

ocenił(a) serial na 10
Krips

moim zdaniem to zwiększało napięcie. takie przerywniki sprawiały, że się bardziej wciągałam w serial. a odcinki z "normalnymi" polowaniami były też świetne, np. Yellow Fever - jak dla mnie mistrzostwo :D