Na licznych stronach na Facebooku na temat Supernatural pojawiła się informacja o tym, że 11
sezon serialu został oficjalnie ogłoszony na VanCon2014!! :)
Do mnie dotarły informacje, że to potwierdzone, ale jeżeli się mylę to sorry za robienie złudnej nadziei :D
Wyjdzie tak, że się będzie ciągnąć jak "Moda na sukces" ;)
Tyle, że "Moda na sukces" moim zdaniem to jest po prostu... szkoda gadać.
jeszcze nie ma 10, a już potwierdzają 11? dziwne, zazwyczaj wstrzymują się z taką rewelacją aby wywindować napięcie.
Moim zdaniem to już przesada, zwłaszcza, że każdy kolejny sezon jest gorszy od poprzedniego. Pierwsze 5 sezonów było naprawdę dobre, ale teraz serwują nam taką kaszanę, że oczy bolą.
Szczerze, po 9 sezonie miałam szczerą nadzieję, że 10 to już ostatni. Skończyły im się fajne pomysły.
Nic nie zostało potwierdzone, tak po prostu rzucili, że będzie 11 sezon, ktoś coś przekręcił, ktoś inny zretweetował i plotka poszła. W sierpniu nie wiadomo, co dostanie kolejną serię, wszystko zależy od oglądalności.
No widzisz, dzięki. I sorki za wprowadzenie was w błąd, po prostu znalazłam takie info i chciałam się nim podzielić z innymi ;)
Czy ja wiem czy to takie dobre wieści. Obecny poziom serialu jest żenujący i o ile kiedyś to jeszcze nawet fajnie się oglądało obecne to bardzo średni serial. Powinny wreszcie kogoś z braci uśmiercić i zakończyć ten serial z jakimś honorem bo skończą jak choćby House albo Lost gdzie ogląda się już to z przyzwyczajenia, a nie dlatego że to dobry serial.