PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Dziwne pytanie

ocenił(a) serial na 8

Widziałam w necie scenę, w której ktoś rzuca w Deana nożem kuchennym, Dean stoi przy szafkach. Ta scena nie daje mi spokoju. Czy ktoś wie, z którego odcinka ona jest? Przepraszam to głupie, ale to jedna z tych rzeczy, które ciągle łażą za człowiekiem. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
kat_4

Ja wiem, ja wiem!
Scena ta pochodzi z odcinka 1x09 "Home", gdzie Winchesterowie musieli się zmierzyć z bardzo złośliwym poltergeistem i to właśnie on sprawia, że komplet noży frunie w kierunku Deana (który zasłania się za stołem kuchennym).
I nie ma głupich pytań - zawsze to powtarzam;)

ocenił(a) serial na 9
Schizophrana

Dokładniej, to było gdzieś koło 30 minuty odcinka.

ocenił(a) serial na 10
kat_4

A ja bym dał głowę, że to było w odcinku "Nightmare", z tym chłopakiem, co miał dar telekinezy.

ocenił(a) serial na 10
_Sai_

Nie, w odcinku "Nightmare" nikt nie rzuca w Dean'a nożem;) Max celuje do Dean'a z pistoletu.
Tak jak napisała I.:
"Scena ta pochodzi z odcinka 1x09 "Home", gdzie Winchesterowie musieli się zmierzyć z bardzo złośliwym poltergeistem i to właśnie on sprawia, że komplet noży frunie w kierunku Deana (który zasłania się za stołem kuchennym)."
W scenie tej Dean jest właśnie w kuchni i stoi przy szafkach(próbuje umieścić w ścianie woreczek z mieszanką ziół i ziemi aby oczyścić dom z duchów). I tam ten złośliwy poltergeist najpierw rzuca w kierunku Dean'a jeden nóż, który wbija się w szafkę gdyż Dean się schylił po czym w jego stronę leci cały komplet noży, więc Dean chwyta stół i się nim zastawia a ostrza wbijają się w blat.
Można sobie to zobaczyć tutaj na filmiku promującym ten odcinek:
http://youtube.com/watch?v=IvGHcoHJO54
Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
Evernia

Dziękuję za pomoc (trochę późno, ale lepiej niż wcale) o to mi chodziło:)Pozdrawiam