PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Głupie tvn7

ocenił(a) serial na 10

Głupie tvn 7 nie wykupiło 4 sezonu Suprnatural:(((((((

ocenił(a) serial na 7
mistejszon

A co myslałes ze tak szybko tvn7 wykupi 4 sezon jak dopiero sie on skonczył w USA ,w Polsce 4 sezon będzie gdzieś tak w marcu 2010 najwcześniej

ocenił(a) serial na 9
Adamos_2

O ile w ogóle wykupią 4 sezon. Nie chcę być pesymistką ale póki co to Supernatural raczej nie jest priorytetem TVN-u. Forsę wolą inwestować w 48 edycję Tańca z Gwiazdami i 26 edycję YCD. Grrrrr

ocenił(a) serial na 7
ironia999

Jak wykupili 3 sezon to czemu by nie zrobili tego samego z 4 sezonem ,jestem zdania ze wykupią go ale w następnym roku pewnie najpierw powtórzą jeszcze wszystkie 3 serie p

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

ubolewam ;(

.
.
.
.
.........................................................................

pinkhood

Ja to samo ;// ale niestety TVN woli Taniec z Gwiazdami i YCD - ja osobiście już nie mogę na te programy patrzeć i wolałabym Supernatural, no ale nic ...

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

Niestety musimy sobie poczekać :(( jak tak można zawiesić akcje w najlepszym momencie, mam nadzieje że W OGÓLE bedzie. Ja już się nie mogę doczekać, ostatni odcinek 3 sezonu był straszny(w tym sensie ze smutny i nie wiadomo co dalej i jak to sie stało że Sam przezył-no chociaż tu podejrzenia mam).

ocenił(a) serial na 10
f_anka

raczej sądze iż TVN nie kwapi sie z wykupem 4sezonu...jak oznajmili w odesłanym mejlu "przekażą propozycje dalej ale nic nie mogą obiecać"
zresztą 4 sezon dla spragnionych zawsze w sieci można wyszukać ;] i bez okropnego polskiego dubingu gdzie wszystko jest cenzurowane o! :P