Tak się właśnie zastanawiam, co ja będę robił, gdy Supernatural się skończy, tzn. o ile trzeciej serii nie będzie, bo wątpię by była?
Chyba będę ryczał całymi dniami i wieczorami, że nie mam czego oglądać xD
Kurde... podobno chłopacy nie płaczą.;)
A wy? Będziecie jezcze raz wszystko oglądać od początku o ile macie to na kompie?
Ja nie lubie oglądac czegoś po raz drugi, ale dla Deana byłabym skłonna ;)
A tak w ogóle to nie ma co rozpaczać, po co gadac o tym, że się skończy skoro narazie leci dalej ;)
Powiedziałbym, że mógłbym oglądnąć go jeszcze raz dla któregoś z aktorów, ale wypadłbym na geja, więc wstrzymam się...xD
A tak na serio, to kręci mnie sama fabuła, wydarzenia itd., co nie zmienia faktu, że obaj "bracia" są przystojni.;)
Moje koleżanki straciłyby pewnie głowe, aby się z nimi całować.xD
O... straszny grzech.;)
Ja Jensena znam (z filmów oczywiście) z "Devour" (sorry, jak źle napisałem) czyli "pożarci". Całkiem fajny filmik.:)
Wątpie żeby Supernatural zakończył się na 2 serii. Ma za dużą oglądalność jak dla stacji CW. Przynosi siano a skoro jest siano to będzie kolejny sezon (sezony?)
No tak, ale co jeśli ta wojna odegra się i skończy w 2 sezonie?
To w trzecim co miałoby być?;)
Jakieś pomysły?:)
Ha, juz wiem! Może ja wystąpię w roli złego ducha, nękającego braciszków pod każdym kątem, nawet w toalecie na sedesie.xD
Buahahahah... sorry, odbija mi dzisiaj.xD
A może wykorzystaliby znanego Phoenix`a.
Był w Harrym Potterze, X-Men: ostatni bastion, to może teraz Supernatural się tym zajmie - Supernatural 3: Saga Phoenix`a.
xD
Przybywam z przyszlosci :D Cass mnie wyslal, zeby was poinformowac ze, za niedlogo bedzie 10 sezon :D
Podobna sytłacja była ze Smallville i jest kręcony 6 sezon.Zobaczymy co dalej zrobi telewizja.
Szczerze wątpię, aby był trzeci sezon, chociaż byłbym w niebo wzięty.;)
A może napiszemy do nich maila...?
Buahah... bo oni posłuchają polaków.xD
Też się zastanawiam nad tym czy trzeci sezon powstanie.Zobaczymy na wiosnę bo wtedy zapewne zapadnie decyzja.Co do twórców to nie ma obawy bo widziałam kiedyś wywiad z Kripke i mówił,że ma pomysł na 4 sezony.Wszystko zależy,więc teraz od CW.
Gorzej, jeżli pomysły wykorzysta a 2 seri.;)
Ale wątpię, a CW nie "zabije kury, która znosi złote jajka", bowiem Supernatural "rozsławił" (nie wiem czy to dobre określenie) tą stację.:)
pewnie zareaguję tak samo jak wtedy gdy skończyłam oglądać ostatni odcinek 7 serii Buffy. Płakałam. Nie wiedziałam czy to przez to że wzruszyłam się poświęceniem ze strony Spike`a i wogóle ogromem całej sytuacji czy dlatego że serial się skończył.
To samo będę przeżywać pewnie przy Supernatural. Myślę, że nie będę oglądała po raz kolejny. Ale nigdy nie wiadomo. W końcu nie od parady mama nagrane to na płycie :P
cóż, ja ostatnio gdzieś czytałam wywiad z Kripke i mówił, że ma nadzieję że serial potrwa z 6-7 lat, więc nadzieja jest ;P
Też nie wiem, co będę oglądać jak się SN skończy - chociaż odkryłam niedawno Herosów i też są ok. Co do 3. sezonu to ciężko powiedzieć. Czytałam na kilku stronach, że notowania słabo. Ostatni odcinek obejrzało 2.8 mln (chociaż mogę powiedzieć że był najlepszy) widzów więc cienko jak wspomnieć wielkie ryby jak np. Chirurdzy mieli po ok 25 mln albo CSI chyba ok 23 mln. (ciekawe na czym polega ich fenomen, osobiście oglądałam ale jestem bardziej za fantastyką) Poza tym to serial sci-fic i efekty specjalne na pewno kosztują. Jak nie będzie więcej widzów oglądało to chyba nie warto robić 3. sezonu jak sie nie ma kasy. Pzdr
Tak ale dla stacji CW poziom 3 mln to może nie zachwycający wynik ale też nie tragiczny. Supernatural na początku miało 5,9 mln i to było dla nich już naprawde dużo jeśli chodzi o seriale (Smallville jest już 6 sezon oglądalność wacha się między 5 a 6 mln).
Mozliwe ze to bedzie najbardziej kozacki sezon :D bo raczej humorystyczne odc, jak w sezonach 4-5 sobie odpuszcza, na zecz ciezkiego klimatu :D
Wiem, że 200 odcinek SPN (s10e05) będzie zabawny. Ahh, te spoilery. <3 ale również mam nadzieje, ze ten sezon będzie równoważył i ciężki klimat i dobry humor. :)
Witaj, pochodzę z roku 2014 i znam przyszlosc, wiem co się stanie w roku 2008 i czy czy Supernatural bedzie bedzie miało swoj 3 sezon....;)
Mozesz się cieszyc bo w moich czasach w roku 2014 Supernatural nadal jest, ma 10 sezonow i jeszcze się nie skonczyło, także od 2007 masz jeszcze kilka dobrych lat przed sobą aby nacieszyc się tym serialem;)
hehe pozdro