PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Już jest zwiastun do 15 odcinka 4 serii. Zapowiada się nieźle. Jak ja wytrzymam!?http://www.youtube.com/watch?v=ujjZHUhCOcg

ocenił(a) serial na 10
Fantastic

Ja już nie mogę wytrzymać. W ciągu miesiąca obejrzałam jeszcze raz wszystkie odcinki od 1 serii. Ciekawe co będzie dalej się działo. Po obejrzeniu zwiastuna, boję się, żeby nie doszło czasem do wali Deana i Sama. Chodzi mi o to by czasem Sam jak używa tych swych złych mocy rzeczywiście się nie zmienił i nie przeszedł na stronę zła. Ale ta myśl jest przerażająca.

ocenił(a) serial na 10
Karolina_24

Faktycznie zapowiedź jest mocna ;d Już się nie mogę doczekać! Kurczę ale faktycznie martwi mnie Sam... coraz więcej ukrywa przed bratem ;/

ocenił(a) serial na 7
czarna94

"Mocna zapowiedz"? Jak dla mnie słaba, nie mam wiekszej ochoty na obejrzenie tego odcinka po obejrzeniu trailera.

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Agnitum----> Tylko Ci zawsze coś nie pasuje.

ocenił(a) serial na 10
ElectricWarrior

Dokładnie! A możne mi się podoba? Nie pasuje to nie oglądaj proste twoja prywatna sprawa ;]

ocenił(a) serial na 9
Fantastic

Trailer jak najbardziej zachęcający do obejrzenia, co więcej zmusza do przemyśleń :) Cały czas się zastanawiam jak to będzie- bo będzie na pewno Sam versus Dean. Ale jak się skończy?
Same moce Sama są intrygujące. I zdanie:
You're stronger, Sam.
You have no idea.
Oooo rany! Chcę to zobaczyć :)
SN!Pośpieszcie się! ;)

ocenił(a) serial na 10
nika_005

No wygląda na to,że bd ciekawie ;] Jeszcze Dean z tym nożem w ręku torturujący (zgaduję) jakiegoś demona ;d Serce rośnie xdd

ocenił(a) serial na 9
czarna94

Jak to "JAKIEGOŚ" Demona?
Przecież to będzie sam Alastair :)
To będzie musiało być ekscytujące ;)

ocenił(a) serial na 10
nika_005

Tak ? Kurczę ale ślepota ze mnie xdd Ale wstyd xdd <zawstydzony>

ocenił(a) serial na 10
czarna94

Pytanko! Trochę mi wstyd, ale kto pyta nie błądzi. Ten Alistar, czy jak się pisze. To ten demon który torturował Deana w piekle i namawiał go później do torturowania?

ocenił(a) serial na 9
Karolina_24

Dokładnie pisze się Alastair :)
I to nie było głupie pytanie- tak,to jest ten demon :)

ocenił(a) serial na 10
nika_005

Spojler. Nie czytać jeśli nie chce się wiedzieć o czym będzie nastepny odcinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znalazłam to na jednej ze stron poświęconej serialowi.
Aniołom niby udało się pojmać Alastair. Proszą Deana by ten go torturował i wydobył pewne informacje od niego. Jednak Dean jest zaskoczony, bo Alaistair mówi mu jakieś ważne informacje.