Mi też się podobał ten odcinek.Fajny był. Również podobają mi się odcinki 1 i 14 z sezonu 2-go oraz odc 6 sezon 4.
Dziś leciał ostatni odcinek SN :( szkoda. Tak więc pozostaje mi czekanie na sezon 5. Pozdrawiam
fakt, to był bardzo zabawny odc. Ja najbardziej lubię odcinek pilotażowy, odc.8sez.2- Crossroad blues, odc.14.sez.2- Born under bad sign (świetny!) odc.11.sez3 - Myster spot. oczywiście bardzo dobre są tez ostatnie odcinki serii i hmm.. wszystkie są świetne ;D
Oj, kazdy odcinek jest świetny ^^
Mi najabriej...ale tak najbardziej podobały się:
01x01, 01x06 - chociaż był obrzydliwy xD, 01x19-22
02x01,02x02 02x05 02x14 02x15(tańczący obcyyy...muhaha)02x18, 02x20(Dean taki zagubiony i uszczęśliwiony w alternatywnej rzeczywistości..aż smutno się robi na myśl jakie mogło być jego życie...chociaż ten tchórzliwy i taki dziwny Sam...brrr)
02x22..03x02 - łii...sama myśl że moze istnieć mały Dean xD dziewczynki strzeżcie sie w tych dmuchanych zamkach xD 03x03, 03x05, ogólnie cały 3 sezon xD
Dopiero jestem na 04x03...ale odcinek 04x01 jest świetnyy xD Castiel - wejście smoka xD
haha!!! no ten mały ziomuś był cute ;D.nie wierze ze to nie jego syn!!
nawet jakis podobny do niego!! ja jestem przy 7 odcinku 3 serii bo ostatnio czasu brak na ogladanie ;(. a ten clip- eye of the tiger to podobno sie pojawil w ktoryms odcinku prawdali to??? bo widzialam wlasnei na youtube.oryginalne ruchy x)
oczywiście 2x14! taki naj, do którego zawsze chętnie powracam dla poprawienia humoru.
poza tym uwielbiam większość odcinków 1 sezonu i 4x06 - za Dean'a i Eye of the Tiger :D