PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Tytuł może trochę mylić, no ale anyway, mianowicie interesuje mnie czy jest to pozytywna postać czy negatywna? :P Po stronie braci Winchester czy nie?
Kończę dopiero 5 sezon, a z tego co wiem ta postać jest w serialu aż do teraz, także stąd moje pytanie. Wiem, że google nie gryzie ale wtedy
naczytałabym się masy spoilerów, a tego nie chcę :-)

ocenił(a) serial na 9
Vesale

Jest postacią negatywną. Zdarza się, że pomaga Winchesterom. Oczywiście gdy ma w tym interes.

Eriu

Racja, tyle ze jest tak swietnie zbudowana postacia ze trudno go nie lubic;-)

ocenił(a) serial na 9
Sasuch

Bardzo trudno go nie lubić.
Crowley zaraz po Gabrielu jest moją ulubioną postacią.

ocenił(a) serial na 8
Vesale

W terminologii scenopisarskiej to "zmiennokształtny", tudzież (uwaga!) "trickster" - postać, która jest nieprzewidywalna i kiedy już wydaje ci się, że wiesz czy jest dobra czy zła, ona cię po raz kolejny zaskakuje :)

ocenił(a) serial na 10
Vesale

Crowley, kim on jest, no jak to kim? The King of Hell. Szycha;)
A jak wiadomo Krol Piekła raczej nie bedzie się kumplował z łowcami (ale tylko w teorii), w praktyce postac ta tak się spodobala widzom, ze jest on cały czas, ale głownym czarnym charakterem jest zazwyczaj ktos inny, on tylko jest w serialu i cieszy oko;) A jego spinki z bracmi (Łoś i Nie łoś;) są super w 9 sezonie sie troche zakumpluje z Deanem, bo wiesz obaj bedą po fachu, jak nie jestes na bieząco z serialem to Ci nie bede spojlerował, tylko lekko uchylę rąbka tajemnicy, Obaj będą tym samym... If you now what I mean...;) hehe

ocenił(a) serial na 8
Vesale

Raczej jest postacią negatywną, mocno interesowną, robi wszystko dla własnych korzyści, ale jego postać została wykreowana w ten sposób, że nie odbiera się go negatywnie a wręcz pozytywnie. Jest złym charakterem, ale wszyscy (nie znam osoby, która nie) pała do niego sympatią :D jest chytrym przebiegłym kanciarzem i hahmyntem ;P typowy Królem Piekła