Stacja tvn wyemituje dzisiaj trzynasty odcinek drugiego sezonu Supernatural. O niezmienionej porze emisji, tj. o 23:55. Hurrra:)!
Jeżeli to prawda... to bardzo się cieszę,ponieważ nie mogę sciągnąć serialu z internetu.
O. A skąd taka informacja? Bo w telegazecie piszą co innego (a mianowicie wspomianją coś o Super...niani;>)
w programie tv na wp jest napisane że dziś jednak leci!!! :D :D
Super!!! :D Super!!! :D Super!!! :D Super!!! :D Super!!! :D
Jak ja się cieszę XD
A jednak był. Świetnie by się skaładało, jakby puścili też za tydzień mój ulubiony odcinek 2 serii;> (tak btw., to niech się ten TVN zdecyduje na jakiś jednolity program:P)
Jak narazie w źródle, z którego zaczerpnęłam wiedzę o wczorajszym odcinku, pisze, że za tydzień również będzie wyemitowany kolejny, czternasty odcinek. Także miejmy nadzieję i trzymajmy kciuki aby do tego doszło:). Pozdrawiam wszystkie miłośniczki Sama i Deana. Oczywiście i wszystkich miłośników, jakoby się tacy znaleźli.
Zobaczymy jak długo będą jeszcze emitować.TVN jest już znany z ''genialnych'' akcji, zwłaszcza w związku z SN.
Mam nadzieje,że chociaż dociągną drugi sezon do końca.
nie ma żadnej przerwy;)
znów wkradł się błąd, odcinek 16 zostanie wyemitowany zgodnie z planem pomimo, że stacja TVN nie ma go w swoim programie, co jest niemniej zabawne:)
Sami nie wiedzą co mają:)
A tutaj możesz o tym przeczytać:
http://supernatural.com.pl/viewtopic.php?t=1348
Pozdrawiam^^
Nie ma za co:)
Zawsze w razie jakichś wątpliwości zapraszam na:
http://www.supernatural.com.pl
^^
a jak będzie z SPN w tym tygodniu?
bo zaczyna się już ten durny kapitalny pomysł i pewnie dadzą wtedy powtórki...
Czy ktoś coś wie na ten temat?
taaaa obejrzałam odcinek normalnie szok. <wnerw>
mam nadziejke,że TVN nadrobi zaległości i dokończy sezon 2,
bo te ich debilizmy po prostu mnie irytują
Już dawno powiedziałam Nie stacji TVN w kwestii SN.Mam wszystkie odcinki na dvd więc po co mam czekać do północy żeby łaskawie puścili ?..Przy 1 serii przeżywałam to i już dziękuje.Rozumiem jeśli dla kogoś jedynie Tvn jest źródłem tego serialu.Miałam totalny wnerw kiedy ni stąd ni zowąd przerwali 1 serie.Jeszcze te godziny emisji.W wakacje ok mogę oglądać po północy nawet po 1 ale kiedy mi we wrześniu bodajże o 1:25 puścili odpuściłam..
Mi ta godzina nie przeszkadza a fajnie jednak obejrzeć sobie ulubiony serial w tv mam dojścia do tego serialu ale jak leci w tv to nie gardzę :)
wkurza mnie tylko to że zdjęli ten serial mimo, że skończyło się kilka innych np dexter lub twarzą w twarz przecież mogli zamiast wprowadzać krok od domu w to miejsce wrzucić ten durny kapitalny pomysł a SN zostawić w spokoju
1:25 to przesada,obejrzeć by sie obejrzało ale na wykładach ciężko by się siedziało :)
ja jakoś wole ogl. w tv bo prędzej usiąde do tego niż jak ściągne.
a wiadomo jak się pełny sezon ma to ogląda się od początku do końca dzień i noc a na to nie mam czasu :)
jasne też podchodze z rezerwa bo na Smallville tak się przejechałam z ogl. na kochanym TVN.dobrze,że jest internet i można nadrobić braki.