PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Która lepsza ????

ocenił(a) serial na 10

Nodobra obie sie roznia, maja wlasne powody. Tera ktora bardziej:
Demonice, ktora pomaga Samowi w uratowaniu Dean.
A moze zlodziejaszke, ktora daje popalic Deanowi.
Ja tam osobiscie wole postac zlodziejki a po ostatnim odcinku 3x06 tym bardziej. Ciekawe kogo z rodziny zabila, a moze to byl wypadek.

ocenił(a) serial na 10
miidniight

Dla mnie obydwie są zbędne. Ale jestem ciekawa jak to było z Belą...

miidniight

Beli na razie było więcej i ciekawiej. Ja podejrzewam, że to było tak, że jej np. mama była śmiertelnie chora i bardzo cierpiała i ją poprosiła żeby coś zrobiła no i Bela jej coś dosypała, nie dała lekarstw albo coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 10
oliina

Hm ja tam bardziej zastanawialam sie ze np. ktos sie dlaniej poswiecil. Bela jakos bardziej ciekawi mie niz Ruby, mam nadzieje ze bedzie w duzo odcinkach ale nie do przesady. Bo chlopaki i tak daja rade sami, a i docinek 3x06 byl zabawny. Chodz Sam raczej by tak nie myslal.

miidniight

jego "randka" była zajebista :D:D LOL taka napalona starucha ;p

ocenił(a) serial na 10
oliina

Bylo z czego sie posmiac ale wspolczulam mu, to bylo gorsze niz randka w ciemna. Za to Dean nie mial tak zle ladnie by razem wygladali ;)

ocenił(a) serial na 10
miidniight

A ja sie wylamie:)O wiele bardziej ciekawi mnie postac Rubi.Dlaczego wogole pomaga chlopakom.Pozaty aktorkawcielajaca sie w jej postac gra naprawde swietnie i jakos bardziej mnie przekonuje niz Bella:))

_Mia_

Ruby ładniejsza ;)

zresztą każdy demon był podniecający

podobają mi się te demoniczne panienki :D

miidniight

Totalnie wkurza mnie akcent Bell i jej sposób bycia... Postać mnie totalnie odrzuca i denerwuje mnie, ze pojawia sie coraz częściej. Wolałabym, żeby pojawiała się jak demonica :)

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Ja bardziej lubię Ruby, polubiłam ją kiedy okazało się, że jest demonem, jestem ciekawa co się dalej okaże - pomaga Samowi czy może zupełnie przeciwnie ;). Nie przepadam za Bellą, szczególnie po odcinku Blood Lust (kiedy wydała chłopców Gordonowi).

Grugru

Ja dalej mam nadzieję, że Dean ją zabije :)

ocenił(a) serial na 8
repsia

w sumie raz już jej to oznajmił ;) w blood lust, czekamy aż spełni obietnice :P

ocenił(a) serial na 9
miidniight

Ruby jest ciekawsza postacia i nie irytuje angielskim (tak mi sie zdaje) akcentem. W dodatku pochodze Ruby skłania do pytania jaki ma cel w pomaganiu Samowi, jest demonem a nie harcerką i na pewno pod koniec serii okaże się czego tak na prawde chce. Może tego co oglądamy od kilku odcinków, np to jak Sam bez wachania zabił demona na rozstaju dróg i tym samym dziewczynę która była przez niego opętana...

Sarge72

zgadzam sie.Ruby jest ciekawsza a Bella po prostu irytująca, ten jej akcent na serio drażni moje uszy. może taka postać przydaje sie w serialu ale nie powinna być rzadziej. fajnie by było jak by Dean ją zabił...hyhy:P ale myśle że raczej co do nich mają inne plany;)

Rogue_7

Mam nadzieję, że nie myślisz o diametralnie innych planach...
Ale Dean morderca? Tak tylko o? Rozmyśliłam się. Niech ją odda Ruby XD

ocenił(a) serial na 8
repsia

ej jak Bela będzie miała romans z Deanem to chyba zapoluje na Kripke :P tak być nie może ;) zgadzam się z tym pomysłem, Ruby by się nią mogła zająć (w odpowiedni bolesny sposób :P) pozdr

Grugru

Też Ci pomogę, w polowaniu... Jakby nie-daj-Bóg się z nią ustatkował to koniec! A Ruby wygląda na potrzebującą "przyjaciółki" ;-))

repsia

heh...no ja cos tam na początku słyszałam że niby Bella ma być z Deanem...no ale może to tylko takie plotki:D

Rogue_7

No ja mam nadzieję, nie zniosłabym tego.

ocenił(a) serial na 8
repsia

są rzeczy których człowiek nie jest w stanie przeżyć -> Bela i Dean razem to będzie śmierć na miejscu :( miejmy nadzieję że to tylko plotki

Grugru

Eee tam... On ma do niej uraz ^^ Przecież prawie o zabiła <.<

ocenił(a) serial na 8
repsia

No tak, masz rację - postrzeliła Sama i wydała ich Gordonowi. Miejmy nadzieję, że jej tego nie wybaczy :P i będzie po staremu ;)

Grugru

Marzę o tym ;-) No ale my będziemy walczyć o jego dobro, prawda?

ocenił(a) serial na 8
repsia

będziemy walczyć zawsze i do ostatniej kropli krwi ;)

Grugru

Taa, moze ktoś im tą stronę przetłumaczy i zrozumienią że mają wrogów xD

repsia

no teraz już nie mamy o co się martwić skoro skończą sezon po 11 odcinkach:/:(

Rogue_7

ja mam nadzieję, że nie... Niech wstrzymają produkcje ==

ocenił(a) serial na 10
repsia

Uwielbiam ten serial i byla by wielka szkoda, a pozatym sama nie wiem czemu Bela mie tak ciekawi. No i ten motyw z jej przeszlosci, mysle ze moze byc dobrym kompanem ;)

ocenił(a) serial na 9
Sarge72

A cel ma taki, że tak naprawdę Ruby jest opętana przez Lucyfera (ja i te moje teorie xd )