PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie wiem jak wy ale ja obawiałam się o losy naszego supernaturalnego serialu ;) często bywa tak, że jeśli 1 i 2 sezon serialu są świetne to 3 zaczyna obniżać poziom (z powodu braku pomysłów autorów), ale na szczęście naszemu serialowi to się nie przydarzyło :D i mamy bardzo ciekawy i wciagający (momentami zabójczo śmieszny ;P) każdy nowy odcinek, oby tak dalej :)

Grugru

O tak, Supernatural jest jednym z moich absolutnych ulubiencow, ale i bez tego serial jest swietny. Trzyma równy, wysoki poziom, powiedziałabym, że z sezonu na sezon coraz lepszy, ale jeszcze za wczesnie na osądzanie sezonu 3 ;)

ocenił(a) serial na 8
oliina

zgadzam się , jeszcze za wcześnie :) ale miejmy nadzieję, że chłopcy i Kripke nie zawiodą ;)

ocenił(a) serial na 10
Grugru

Nie wiem jak wy ale ja JUZ uwazam ze 3 sezon jest swietny i wcale niegorszy od poprzednich. 5 odcinek jest wprost przeswietny i niesamowicie zabawny ;))

ocenił(a) serial na 8
kleo25

po części ;) się zgadzam jak do tej pory jest naprawdę dobry i podtrzymuje poziom, ale nie zapominajmy że to dopiero 1/4 sezonu, lecz jako niepoprawna fanka wiem że dalsze też będą świetne :P

Grugru

a wiecie że następny odcinek dopiero za 4 tygodnie (13/14 grudnia) :(

ocenił(a) serial na 8
oliina

To straszne tak długi czas bez Supernatural :(, chyba tego nie przezyje ;) ale to przez ten strajk scenarzystów jak się domyślam :p ten czas oczekiwania zaostrzy "apetyt widzów" :)

Grugru

niekoniecznie przez strajk, zawsze są jakies przerwy, w tamtym roku był odcinek 16.11 nastepnie dopiero 7.12 a potem 11.01. no i jeszcze dwie miesieczne przerwy miedzy odcinkami z 15.02 i 15.03. oraz 22.03-19.04 ;P

ocenił(a) serial na 8
oliina

zapewne masz racje :) ja zaczęłam oglądać Supernatural kiedy były już "nakręcone" oba sezony więc nie czekałam ;) ale widać że nic mnie nie ominie :P dzięki za informacje :)