PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Oglądałam w Internecie na youtubie, filmik o tylule smierśc Dean'a...pomyślałam,ze dobra...pozniej oglądałam inny filmik pt. smierc Sam'a.I co było najdziwniejsze ze w obu odcinkach był i Sam i Dean...A któryś musiał pierwszy umrzec...i cholera za chiny nie rozumiem o co chodzi...bo tam na prawde nie pokazali smierci Deana...wiec moze on zyje...nie rozumiem...prosze aby mnie ktos oswiecil:PP
Z góry dzięki

Izzie

Dean nie umarł, obudził się, bo jego ojciec zawarł umowę z demonem, żeby go ocalić. A Sam z kolei umarł, ale tym razem to Dean zawarł umowę z innym demonem i Sam powrócił do świata żywych=) Wszystko jest w serialu...

Rogue_7

dzieki:))wiem,ze wszystko jest w serialu,tylko ze nie mam na razie dostepu do odcinków...tylko do odc. na tvn7,a to sa niezbyt nowe z tego co zauwazylam:P

Izzie

Nawet nie wiem jakie teraz lecą w tv, w każdym razie z tego co pamiętam "śmierć" Dean'a była pod koniec 1 sezonu a Sam'a pod koniec 2...

ocenił(a) serial na 10
Rogue_7

Hm na tvn7 we wtorek będzie leciał 20 odcinek sezonu 2. Czyli sobie na smierć Sama długo nie poczekasz ;) A Dean nie umierał a jedynie BYŁ umierający miał doznania pozacielesne i ojciec go uratował zanim zdążył umrzeć :)

ocenił(a) serial na 10
Rogue_7

Mała poprawka !!
Dean nie umarł !! Tylko był w śpiączce i nie pod koniec 1 sezonu tylko w 1-szym odcinku 2 sezonu :P
To tyle :)

ocenił(a) serial na 10
_SuChY_

Aha i ojciec oddał za niego swoje życie ( żółtookiemu demonowi, inaczej - sprzedał duszę i diabłu ) i colta ( broń, która zabije wszystko )

ocenił(a) serial na 10
Izzie

Ja też oglądałam wiele takich odcinków i niezbyt w nie wierzyłam, bo gdyby były prawdą to byłby koniec serialu,prawda??A tego nie chce za żadne skarby świata.<nawet jeśli by były nie z tego świata>

Izzie

Dobra:)Dzieki wszystkim:PJuz zdazylam do tego dojsc..tylko zastanawia mnie ...moze ktos wie..ktory sezonleci na niemieckim Pro7?Wydaje mi się ,ze 1 ale nie jestem pewna..