PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Na siłe

ocenił(a) serial na 7

Pewnie już było, ale cóż powtórzę..... pierwszy sezon absolutna magia - serial naprawdę odróżniał się od reszty klimatem i tak pięknie było aż do sezonu 5. Szkoda tylko, ze dla podtrzymywania publiki powstały kolejne sezony, które as po prostu słabe... fabuła jest słaba i dobra czy zła gra aktorów tego nie zmieni.

ocenił(a) serial na 8
Gabrielle1989

To jest bardzobardzo kwestia gustu. Jak na razie każda osoba, którą namówiłam do oglądania serialu, zniechęcała się na pierwszym sezonie. Musiałam ich wszystkich przemocą zmuszać do dobrnięcia do drugiego - dopiero wtedy się wciągali. W skrajnych przypadkach namawiałam do przeskoczenia pierwszego - skutkowało.

ocenił(a) serial na 8
Phea

Mnie wciągnęło już w pierwszym sezonie, ale gdy poleciłam serial mojej mamie, skończyła po 13 odcinku i mówiła, że taki sobie ten serial. Bardzo mnie to zdziwiło, jeśli jednak jest sporo osób, którym pierwszy sezon nie przypadł do gustu, to może rzeczywiście coś w tym jest.

ocenił(a) serial na 8
Gabrielle1989

6 sezon był słaby ale miał swoje lepsze momenty. Jestem teraz w połowie 7 sezonu i czarno to widzę. Sknocili wątek z Eve, teraz Lewiatanowie są tacy... nijacy. Lovercraft przewraca się w grobie razem z Cthulhu...

diana6echo

6 i 7 są mega słabe, 8 i 9 już idą w lepszym kierunku