Serialu jeszcze nie oglądałem, ale mam pewne pytanie z nim związane:
Czy jest to serial, w którym najważniejsza jest sieczka i rąbanie na prawo
i lewo, czy raczej nie? Można go oglądać z czystej ciekawości fabuły, czy
tylko dla oglądania kolejnych litrów krwi na ekranie. Szczerze, nie
przepadam za gore, a serial mnie bardzo zaciekawił.
Normalny serial. Są brutalniejsze momenty, ale bez przesady - jak to określiłeś - "rąbania na prawo i lewo" to nie ma, bo to gatunek thriller/s.f., a nie gore.
I nie sugeruj się godzinami, o jakich "Supernatural" leciał w TVN (czyli okolice 23:55). Mógłby spokojnie lecieć o 20.00, a na TVN7 niedawno był o 16:00.
jak już wyżej ktoś napisał- nie ma sieczki. są krwawe momenty, fakt, ale SN ma to do siebie, że nigdy nie pokazują tam wszystkiego do końca. często, jeśli jakiś duch rozrywa ofiarę na strzępy, to widzimy tylko krew na ścianie.
a warto oglądać dla genialnego scenariusza.
i zgodzę się, kolejne sezony są coraz lepsze.
a 4 to już w ogóle mistrzostwo :)
Potwierdzam ;) co kolejny sezon to jest lepiej !!!!!!!!!!!
jak dla mnie ten serial jest genialny :D:D:D:D polecam ;)
dokladnie!!! serial świetny!! niewiele jst takich produkcji ktore sie polyka doslownie jeden za drugim!!! ja jak tylko zaczelam ogladac 1 serie to jednego dnia obejrzalam 16 odc z 2 serii plus ostatnie z 1 sezonu.sezon konczy sie tak,że trzeba ogladac nastepne odcinki.z serii na serie jest coraz lepszy,sa nowi bohaterowie.Dodatkowym atutem jest dobra obsada,skrupulatnie wybierana do kazdego z odc.a takze rewelacyjny podklad muzyczny.naprawde warto to zobaczyc!!