PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 96 tys. ocen
8,1 10 1 96409
6,9 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Bracia Winchester przeżyli już tyle, że wydaje sie że więcej już nie zniosą.... utraty bliskich, piekło czyściec, pakty z demonami, wielokrotne śmierci, apokalipsa.... a teraz jeszcze Dean stał się demonem :'( . Jest szansa na szczęśliwe zakończenie? Jak wyobrażacie sobie końcówkę serialu?

Agaa_6

W ostatnim odcinku Dean zgwałci Sama.

The End

Agaa_6

Moim zdaniem Sam i Dean powinni zginąć
Tylko żeby żaden idiota ich później nie wskrzeszał

ocenił(a) serial na 10
Agaa_6

Spełni się marzenie Deana. On co prawda umrze, ale Sam wróci do normalnego życia.

ocenił(a) serial na 10
alfa940

Uwaga SPOILER !!!!!!!!!!

Myślę że w 10 sezonie umrze Sam, bo prawie w każdym sezonie Sam i Dean umierają lub coś się z nimi dzieje na zmianę na końcu 1 sezonu i początku 2 Dean umiera w szpitalu, 2 sezon- Sam zostaje dziabnięty w plecy i umiera, 3 sezon- Dean zostaje wciągnięty do piekła, 4 sezon-Sam staje się narkomanem krwi,5 sezon-Sm wskakuje do klatki z Lucyferem, 7 sezon-Dean wylądował w czyśćcu, 8 sezon-Sam poddaje się próbą, 9 sezon- Dean staje się demonem. Więc w 10 sezonie czas na Sama (niestety)

ocenił(a) serial na 8
Madzik0_0

Nie do końca umierają co sezon. Czwarty, szósty i ósmy kończą się bez takich fajerwerków, a w siódmym, technicznie rzecz biorąc, Dean nie umiera. Więc wcale nie jest to takie pewne.

ocenił(a) serial na 10
Phea

Wie ale ja tak po prostu sobie głośno myślę :)

użytkownik usunięty
Agaa_6

wszyscy pójdą do nieba i Cas zostanie nowym Bogiem ;)

Agaa_6

spoiler?
w niebie jest Matrix, w piekle urząd podatkowy, w czyśćcu Dick, więc ziemia jest najlepszą lokalizacją na finał
Dean zostanie demonem, Sam świętym, Cas się poświęci, Crowey odkryje nowy gatunek szkockiej

ocenił(a) serial na 10
Agaa_6

ja mam taką nadzieje że nikt nie umrze i wszystko skończy się Happy Endem ! <3