PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Szkoda

ocenił(a) serial na 9

Nie mogę się pogodzić z faktem, że tvn 7 przerwał emisję serialu w najciekawszym momencie:/

ocenił(a) serial na 10
moniska0790

trudno, żeby TVN7 kupił serial, który ledwo co skończył się na CW TV
trochę cierpliwości. zresztą oglądanie SN z polskim lektorem to jedna wielka pomyłka...

ocenił(a) serial na 10
dzemamer

masz absolutną rację. i tak uważam, że to sukces, że 3 sezon kupili. a lektor jest do bani.

ocenił(a) serial na 10
Goha24

podejrzewam, że na TVN7 SN zobaczymy nie szybciej niż w przeszłym roku, oczywiście jeśli wykupi kolejny sezon. chociaż czytałam, że ogólnie TVN nie stać na zakup popularnych amerykańskich seriali i dlatego produkuje przeznaczoną dla nastolatków "Nianię" :/

jak słyszę ile rzeczy lektor opuszcza.... aktorzy sobie a on sobie :/ dla tego dziękuję Bogu za napisy :) są o wiele zabawniejsze :p

ocenił(a) serial na 10
dzemamer

tak było w przypadku OTH. nawet 3 serii nie kupili. a sezonów jest 6. a co do napisów, to dziękujmy ludziom, którzy tak świetnie je robią ;D

ocenił(a) serial na 10
Goha24

teraz TVN mówi, że puści 2 sezon Gossip Girl :p ciekawe tylko kiedy :/ ja i tak wolę z napisami i sama sobie "dokończyłam" OTH :p zresztą GG też 2 razy oba sezony widziałam ;) teraz tylko "dościągam" sobie SN 1-3, bo jak oglądałam na TVN7 to czasami lektor mnie załamywał... wielkie dzięki wszystkim ludziom robiącym napisy ^^