Mógłby mi ktoś streścić co było we wczorajszym odcinku a mianowicie 3 września, bo nastawiłam budzik i zanim się zastanowiłam czy włączyć tv to zasnęłam ;/ Były jakieś szczegóły ważne dla dalszej fabuły serialu? Czy taki pojedynczy był? Bo to już przedostatni odcinek...
Nie pamiętam dokładnych imion ale opowiem ci w wieelkim skrócie, jak zawsze chłopaki szukają jakiś nadprzyrodzonych zjawisk i czytają w gazecie że jakiegoś człowieka najprawdopodobniej rozszarpały niedźwiedzie. Akcja zaczęła się w jakimś barze gdzie siedział jakiś stary chłop i coś tam pił. Przyszła grupka jakiś klesi a chłop znikł. Akcja przenosi się do jego domu, okazuje się że to są wampiry które jakiś czas temu ścigał z ojcem Winchesterów. Przyjeżdżają na miejsce i spotykają swojego ojca. Okazuje sie że ten chłop (jak go nazwałem :p) miał jakiś mityczny pistolet z chyba 7 nabojami, który ponoć zabijał wszystko w co trafił, wybierają się no kryjówki wampirów jak zawsze trochę akcji i kilka sztuczek, 1 z wampirów chwyta dana a ojciec wystrzeliwuje z pistoletu i trafia go w czachę. Wampir rozsypuje się, potwierdzając legendę o pistolecie. myślę że w ostatnim będzie walczył z tym co zabiło mu żonę a teraz ma już broń ;]
Ja się oczywiście pomyliłam, jak to na mój geniusz przystało, bo ten odcinek widziałam :P Chodziło mi o ostatni a myślałam, że to przedostatni. Mimo to Ci dziękuję, że się zainteresowałeś tematem :)
tak myślałem bo z tego co pamiętam w tym tygodniu nie puścili nzts nie wiem czem;]
Znowu się zabawili emisją ;/ W poniedziałek będzie ostatni odcinek. Mam nadzieję, że nie przysnę :P