PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie mogę się doczekać nowego sezonu...
Ciekawe jak będzie wyglądać Lucyfer :)

ocenił(a) serial na 9

5 sezon mają kręcić w te wakacje, a w USA ma się pojawić w TV we wrześniu, więc przypuszczam, że w sieci pojawi się mniej więcej w tym samym czasie. Ostatnio też czytałam, że najprawdopodobniej ma też powstać 6 sezon. Nie jest to jeszcze oficjalnie potwierdzone, ale Jared & Jensen mają podpisane kontrakty na 6 sezonów. Nie wiadomo tylko co będzie z Erickem Kripke (twórca serialu), bo ten ma kontrakt na 5 sezonów i wcześniej zapowiadał, że nie śpieszy mu się do kręcenia 6 serii. No ale zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
ironia999

gdzieś czytałam jak Erick sie wypowiadał że chce zamknąć fabułe serialu w 5sezonach...ale jeśłi miałby być ten 6 to Osobiście nie wyobrażam sobie Supernatural bez Kripke... jeśli miałby być ten nastęny sezon to tylko z nim...bo SN bez jego głownego twrócy to nie to samo. to tak jakby zastąpić Jensena Pattinsonem albo jakimś innym teraźniuejszym bożyszczem nastolatków.
Bez Kripke to nie bedzie już ten sam serial, no...
może i byłoby lepiej gdyby było tylko 5 sezonów...bo jak się tak patrzy na 9 sezon Smallive to ten serial robi sie z sezonu na sezon coraz gorszy i niechciałabym by to samo spotakło Supernatural...bo to było by straszne... to tyle :P