PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

http://www.dreadcentral.com/news/32893/paris-hilton-guest-star-supernatural na tej stronce podają, że niby szanowna panna paris hilton ma zagrać w jednym z odcinków supernatural w piątym sezonie. mnie się to nie podoba. chociaż nie widziałam jeszcze z nią żadnego filmu.

ocenił(a) serial na 7
Karolina_24

to pewnie tylko plotki, ale jeśli okaże się, że to prawda to przynajmniej ku naszej wielkiej radości mogliby spektakularnie ją uśmiercić

ocenił(a) serial na 10
bluehalszka18

demoniczna kreatura ma przybrać postać Paris.
rzeczywiście, ale zaszczyt ją kopnął. ;d

ocenił(a) serial na 10
Karolina_24

ostroo przegieli!!! bardzo mi sie to nie podoba!!..mam nadzieje że ją usmiercą!

Karolina_24

Hehe, pewnie okaże się demonem :) Może być całkiem ciekawie; osobiście nie przepadam za panną Hilton, choć w "Repo - the Genetic Opera" wypadła całkiem wiarygodnie jako rozpieszczona córka bogatego ojca, która lubi przeszczepiać sobie organy wewnętrzne ]:>

ocenił(a) serial na 9
suzee

na stronce podanej w linku były napisane spekulacje, jakoby shapeshifter się zamienił w pannę Hilton i zabijał ludzi jako ONA!;P
ja sądzę, że jeśli zagra episod w jednym odcinku, to będzie ok, byle by nie dostała tam regularnej roli... bo bez przesady...

chociaż z drugiej strony to jest jedna z tych najcenniejszych cech SN, że nie występują tam znani ludzie - to dodaje realizmu...

ale jeśli ONA ma tam zagrać siebie, to jest ok. już sobie wyobrażam komentarze Deana i Sama jak z dezaprobatą kręci głową;D

ocenił(a) serial na 10
Karolina_24

Ta wychudzona szczota z blond włosami ma zagrać z Jaredem i Jensenem ??!! I tak spotkał ja zaszczyt, że zagrała z Jaredem w "Domu woskowych ciał" ;)