PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Ostatnio mój kolega spytał mnie cytuję "co ty do cholery widzisz w tym serialu?" Cóż przyszło mi do głowy parę argumentów, ale żaden z nich go nie przekonał. Może ktoś z Was podrzuci mi parę pomysłów? Z góry dzięki:)

ocenił(a) serial na 9
kat_4

Ja ten serial lubię głównie ze względu na dwie rzeczy: po pierwsze świetna muzyka, po drugie znakomity humor. Oprócz tego gra aktorów na przyzwoitym poziomie i moim zdaniem całkiem nieźle napisane scenariusze sprawiają, że serial ten jest dla mnie znakomitą rozrywką, która pozytywnie nastraja mnie do życia :)

ocenił(a) serial na 8
literatkammk

Może fabuła nie jest jakaś wyjątkowa,ale i tak fajnie sie oglada ten serial,nie jest nudny,ba,jest baardzo ciekawy xD nie ciągnie się,nie jest ciągle o tym samym,historie pokazane w Supernatural są naprawde niezłe,czasami jest starsznie,czasami smiesznie;) Aktorzy grają bardzo dobrze,świetna muzyka i wszystko ma taki mroczny klimat...hue hue hue:) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kat_4

Oglądam ten serial od początku, nawet kiedy leciał o tak późnej porze w roku szkolnym, czekałam cierpliwie na kolejny odcinek. Co tydzień spóźniałam się do szkoły. A dlaczego???? Bo kocham ten serial za:
*muzykę
*grę aktorów
*super historie, wynalezione przez scenarzystów (legendy z każdego kraju)
*historie przewodnią (życie rodziny Winchester)
*humor i dreszczyk strachu...
I mogłabym tak wymieniać w nieskończoność!!!! Ten serial jest poprostu super!!!! Dla fanów horrorów i nie tylko.

P.S. Pozdro dla wszystkich fanów Supernatural!!!!

ocenił(a) serial na 10
Wisienka_4

jak dla mnie to przede wszystkim humor, gra aktorow i ten klimat. muzyka tez jest swietna. za to wszystko go cenie

ocenił(a) serial na 9
Edyta_3

Za co lubię ten serial? Za wiele rzeczy:

-klimat
-świetne zdjęcia
-dużo starego dobrego rocka
-ciekawe historie
-delikatnie rozwijany, tajemniczy główny wątek
-główni bohaterowie i relacje między nimi
-dużo ładnych lasek w epizodach (np. Marnette Patterson)
-humor
-piękny samochód bohaterów
-bo to duchowy następca "Z Archiwum X".

Tyle starczy. Właśnie zabieram się za 11 odcinek II sezonu. Serial jest kapitalny!

ocenił(a) serial na 10
matt80

W 100% zgadzam sie z wisienka, trafila w sedno. No i nie bede oszukiwac ze podoba sie mi gra aktora ktory gra Dean. Przez niego znalazlam ten serial, bo chcialam zobaczyc jag gra gdzies jeszcze niz tylko w Cien aniola.

ocenił(a) serial na 8
kat_4

Zgadzam się z niektórymi. :P Poza tym mimo że historie są wiadomo nieprawdziwe to są tak fajnie przedstawione, że czasem aż można uwierzyć (Bloody Mary xD).

kat_4

Ja uwielbiam ten serial ze względu na Impalę. Cudowny samochód. Nigdy nie widziałam lepszego. Poza tym świetna muzyka, aktorzy, fabuła, klimat, itd. Serial jest wspaniały, świetnie zrobiony w mrocznym klimacie prawdziwego horroru. No i oczywiście nie zapominajmy o głównych bohaterach i demonach. Nie uważacie, że te ostatnie są zrobione bardzo realistycznie?

ocenił(a) serial na 10
Domino_18

Uwielbiam ten serial za:
humor
gre aktorow
za muzyke
klimat itd... a najbardziej za Jensena Acklesa :P

ocenił(a) serial na 10
kat_4

Polecam ten link na naszym LJ-owym community:
http://community.livejournal.com/supernatural_pl/8549.html#cutid1

:)

kat_4

A ja zaczęłam oglądać ten serial ze względu na aktorów, bo mi się spodobali xD a później spodobał mi się serial i dobrze napisany teksty :)

kat_4

Nikt z moich znajomych nie zna tego serialu, a ja sama oglądam go tylko dlatego, że przez przypadek zobaczyłam zapowiedź w tv i zaciekawiona zajrzałam do Filmwebu, gdzie miał wysoka ocenę. I tak to się zaczęło:-) Oczywiście ja też muszę się tłumaczyć, czemu go oglądam, zwłaszcza mojej mamie, ale trudno to powiedzieć: może za ten czarny humor i te cięte komentarze obu braci, gdy się ze soba przekomarzają? I to, że nie biorą wszystkiego tak na serio - ja juz dawno umarłabym ze strachu, a oni podchodza do swojej "pracy" z takim luzem, jakby to było najnormalniejsze zajęcie pod słońcem! Nie ulega jednak wątpliwości, że w tym serialu coś jest:-)

suzee

serial jest świetny ze wszystkich powodów które już zostały tu wymienione, ja w szczególności cenię impale, jak już ktoś zauważył świetny samochód i starego, dobrego rocka, który płynie z głośników owego chevroletta:D

użytkownik usunięty
Rogue_7

Lubię go za to że ... zaskoczył mnie starannym wykonaniem poczawszy od
gry aktorskiej , muzyki ( ten cłąy hardrockowy klimat ) , ciekawych i mrocznych fabuł do scenografii , efektów specjalnych , rezyserii i montażu.

suzee

Hej Suze, zobaczyłaś zapowiedź?? nie może być, lol.. Supernatural leciał na TVNie od listopada (co prawda z przerwami) i NIGDY nie widziałam zapowiedzi. Ale cóż, może nie oglądam go wystarczająco często, ;)

shinga

Heh, to był prawdziwy fuks z zapowiedzią, ale na tej jednej się skończyło - przynajmniej dla mnie. Kurczę, gdyby nie ten przypadek, w ogóle nie zauważyłabym tego serialu i do dziś żyłabym w nieświadomości!xD

suzee

w ogóle to TVN leciał sobie z tym serialem w kulki.. ściagali go z anteny pare razy.. aż mi sie nie chce wierzyć, że puszczają na TVN7 drugi sezon. normalnie cud jakiś :D, lol... albo ich ludzie zasypali mailami, hahaha...