Ostatnio mój kolega spytał mnie cytuję "co ty do cholery widzisz w tym serialu?" Cóż przyszło mi do głowy parę argumentów, ale żaden z nich go nie przekonał. Może ktoś z Was podrzuci mi parę pomysłów? Z góry dzięki:)
Ja ten serial lubię głównie ze względu na dwie rzeczy: po pierwsze świetna muzyka, po drugie znakomity humor. Oprócz tego gra aktorów na przyzwoitym poziomie i moim zdaniem całkiem nieźle napisane scenariusze sprawiają, że serial ten jest dla mnie znakomitą rozrywką, która pozytywnie nastraja mnie do życia :)
Może fabuła nie jest jakaś wyjątkowa,ale i tak fajnie sie oglada ten serial,nie jest nudny,ba,jest baardzo ciekawy xD nie ciągnie się,nie jest ciągle o tym samym,historie pokazane w Supernatural są naprawde niezłe,czasami jest starsznie,czasami smiesznie;) Aktorzy grają bardzo dobrze,świetna muzyka i wszystko ma taki mroczny klimat...hue hue hue:) pozdrawiam
Oglądam ten serial od początku, nawet kiedy leciał o tak późnej porze w roku szkolnym, czekałam cierpliwie na kolejny odcinek. Co tydzień spóźniałam się do szkoły. A dlaczego???? Bo kocham ten serial za:
*muzykę
*grę aktorów
*super historie, wynalezione przez scenarzystów (legendy z każdego kraju)
*historie przewodnią (życie rodziny Winchester)
*humor i dreszczyk strachu...
I mogłabym tak wymieniać w nieskończoność!!!! Ten serial jest poprostu super!!!! Dla fanów horrorów i nie tylko.
P.S. Pozdro dla wszystkich fanów Supernatural!!!!
jak dla mnie to przede wszystkim humor, gra aktorow i ten klimat. muzyka tez jest swietna. za to wszystko go cenie
Za co lubię ten serial? Za wiele rzeczy:
-klimat
-świetne zdjęcia
-dużo starego dobrego rocka
-ciekawe historie
-delikatnie rozwijany, tajemniczy główny wątek
-główni bohaterowie i relacje między nimi
-dużo ładnych lasek w epizodach (np. Marnette Patterson)
-humor
-piękny samochód bohaterów
-bo to duchowy następca "Z Archiwum X".
Tyle starczy. Właśnie zabieram się za 11 odcinek II sezonu. Serial jest kapitalny!
W 100% zgadzam sie z wisienka, trafila w sedno. No i nie bede oszukiwac ze podoba sie mi gra aktora ktory gra Dean. Przez niego znalazlam ten serial, bo chcialam zobaczyc jag gra gdzies jeszcze niz tylko w Cien aniola.
Zgadzam się z niektórymi. :P Poza tym mimo że historie są wiadomo nieprawdziwe to są tak fajnie przedstawione, że czasem aż można uwierzyć (Bloody Mary xD).
Ja uwielbiam ten serial ze względu na Impalę. Cudowny samochód. Nigdy nie widziałam lepszego. Poza tym świetna muzyka, aktorzy, fabuła, klimat, itd. Serial jest wspaniały, świetnie zrobiony w mrocznym klimacie prawdziwego horroru. No i oczywiście nie zapominajmy o głównych bohaterach i demonach. Nie uważacie, że te ostatnie są zrobione bardzo realistycznie?
Uwielbiam ten serial za:
humor
gre aktorow
za muzyke
klimat itd... a najbardziej za Jensena Acklesa :P
Polecam ten link na naszym LJ-owym community:
http://community.livejournal.com/supernatural_pl/8549.html#cutid1
:)
A ja zaczęłam oglądać ten serial ze względu na aktorów, bo mi się spodobali xD a później spodobał mi się serial i dobrze napisany teksty :)
Nikt z moich znajomych nie zna tego serialu, a ja sama oglądam go tylko dlatego, że przez przypadek zobaczyłam zapowiedź w tv i zaciekawiona zajrzałam do Filmwebu, gdzie miał wysoka ocenę. I tak to się zaczęło:-) Oczywiście ja też muszę się tłumaczyć, czemu go oglądam, zwłaszcza mojej mamie, ale trudno to powiedzieć: może za ten czarny humor i te cięte komentarze obu braci, gdy się ze soba przekomarzają? I to, że nie biorą wszystkiego tak na serio - ja juz dawno umarłabym ze strachu, a oni podchodza do swojej "pracy" z takim luzem, jakby to było najnormalniejsze zajęcie pod słońcem! Nie ulega jednak wątpliwości, że w tym serialu coś jest:-)
serial jest świetny ze wszystkich powodów które już zostały tu wymienione, ja w szczególności cenię impale, jak już ktoś zauważył świetny samochód i starego, dobrego rocka, który płynie z głośników owego chevroletta:D
Lubię go za to że ... zaskoczył mnie starannym wykonaniem poczawszy od
gry aktorskiej , muzyki ( ten cłąy hardrockowy klimat ) , ciekawych i mrocznych fabuł do scenografii , efektów specjalnych , rezyserii i montażu.
Hej Suze, zobaczyłaś zapowiedź?? nie może być, lol.. Supernatural leciał na TVNie od listopada (co prawda z przerwami) i NIGDY nie widziałam zapowiedzi. Ale cóż, może nie oglądam go wystarczająco często, ;)
Heh, to był prawdziwy fuks z zapowiedzią, ale na tej jednej się skończyło - przynajmniej dla mnie. Kurczę, gdyby nie ten przypadek, w ogóle nie zauważyłabym tego serialu i do dziś żyłabym w nieświadomości!xD