PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

kiedy ma miec premiere odcinek czwarty czwartej serii???????????

ocenił(a) serial na 9
JohnKlonMorfinka

W przyszły czwartek oczywiście...tyle, że w Stanach;). IV sezon jest jak na razie genialny, w ogóle "Supernatural" jest z sezonu na sezon coraz lepszym serialem, czego nie można powiedzieć o innych, tak długo kontynuowanych produkcjach.

DamienC

dzieki. czyli pewnie w czwartek w nocy/nad ranem bedzie juz do upolowania na necie;) zgadzam sie - to jedyny serial ktory nie rozczarowuje! a nawet rzeczywiscie jest coraz lepszy!

ocenił(a) serial na 9
JohnKlonMorfinka

Proponuje ściągać najwcześniej w piątrk rano szukać na sieci-wtedy już powinien być na 99%.

Rosol

Teraz jak wiem, że serial ma premierę w czwartki, tak właśnie robię;) Choć na źródle, z którego go pobieram, jest on już dostępny około 3 - 4 godziny w czwartek w nocy;)

ocenił(a) serial na 9
JohnKlonMorfinka

No zwykle w sieci jest dostępny już koło 3, ale komu by się chciało wstawać o tej godzinie, żeby specjalnie pobierać xD Ja wolę się wyspać i później zrobić to na spokojnie :p Bo po co się spieszyć jak napisy i tak później wychodzą ;)

gikkiri

Wstawać? Ja w granicach tej godziny dopiero się kładę;P Co do polskich napisów to fakt, pojawiają się jakoś popołudniu dopiero, ale angielskie są dostępne już wcześniej... Ja bardzo często oglądam różne rzeczy z angielskimi napisami, bo albo polskie nie istnieją, albo pojawiają się dopiero później. W zasadzie to w "Supernatural" nie mówią jakąś trudną angielszczyzną, ale czasem trudno zrozumieć ten ich akcent, szczególnie jak mówią szybko;P