PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

jest straszny, przerażający i trzymający w napięciu? czy też nie i nie marnować sobie popołudnia? bo tylko dla ładnego głównego bohatera nie chce mi się oglądać. i czy może być używany jako substytut weroniki mars na odprężający, ale FAJNY (fajny, czyli również trzymający w napięciu) popołudniowy serialik?

ocenił(a) serial na 10
reitti58

są momenty trzymające w napięciu ale najważniejsze są teksty bohaterów(przystojnych) i ich gra. serial wart obejrzenia. niestety nie mam porównania do weroniki mars

ocenił(a) serial na 10
sylvia6

zgadzam się z poprzedniczką. Supernatural faktycznie w wielu momentach trzyma w napięciu i czasami potrafi przestraszyc. Oprócz tego ma bardzo ciekawą fabułę i świetną grę aktorów ^^ osobiście serdecznie polecam

twister8

Mogę dopowiedzieć, że aura tajemniczości w SN jest podobna co do Veronici Mars. Nawet lepsza...

reitti58

no, to widzę, że będę miała co robić po powrocie ze szkoły;-)

ocenił(a) serial na 10
reitti58

Supernatural polecam, to mój ukochany serial:D. Niektóre odcinki to prawdziwe horrory, naprawdę straszne:D. Ale ważny jest także niesamowity humor serii:D.

ocenił(a) serial na 7
Dai

Jedyny odcinek podczas którego można się przestraszyć to pierwszy odcinek pierwszej serii (S01E01).

ocenił(a) serial na 10
Bobey

Agnitum nie wiem jak dotrwałeś do IV sezonu! Na dodatek jesteś wiecznie niezadowolony i non-stop zaśmiecasz to forum(nawet jak są przerwy), bo spn nie jest serialem, który sobie wymarzyłeś... po co więc go oglądasz i usypiasz fanów i antyfanów spn swoimi nudnawymi, bez wyrazu i jakiegokolwiek sensu postami?

---
do autora postu:
Można się przestraszyć, są odcinki bardziej sensacyjne, ale momentami jest strasznie i serial trzyma w napięciu.

ocenił(a) serial na 9
Bobey

Imho ten ze Strachem na Wróble był konkretniejszy :)