jest straszny, przerażający i trzymający w napięciu? czy też nie i nie marnować sobie popołudnia? bo tylko dla ładnego głównego bohatera nie chce mi się oglądać. i czy może być używany jako substytut weroniki mars na odprężający, ale FAJNY (fajny, czyli również trzymający w napięciu) popołudniowy serialik?
są momenty trzymające w napięciu ale najważniejsze są teksty bohaterów(przystojnych) i ich gra. serial wart obejrzenia. niestety nie mam porównania do weroniki mars
zgadzam się z poprzedniczką. Supernatural faktycznie w wielu momentach trzyma w napięciu i czasami potrafi przestraszyc. Oprócz tego ma bardzo ciekawą fabułę i świetną grę aktorów ^^ osobiście serdecznie polecam
Supernatural polecam, to mój ukochany serial:D. Niektóre odcinki to prawdziwe horrory, naprawdę straszne:D. Ale ważny jest także niesamowity humor serii:D.
Jedyny odcinek podczas którego można się przestraszyć to pierwszy odcinek pierwszej serii (S01E01).
Agnitum nie wiem jak dotrwałeś do IV sezonu! Na dodatek jesteś wiecznie niezadowolony i non-stop zaśmiecasz to forum(nawet jak są przerwy), bo spn nie jest serialem, który sobie wymarzyłeś... po co więc go oglądasz i usypiasz fanów i antyfanów spn swoimi nudnawymi, bez wyrazu i jakiegokolwiek sensu postami?
---
do autora postu:
Można się przestraszyć, są odcinki bardziej sensacyjne, ale momentami jest strasznie i serial trzyma w napięciu.