dlaczego w programie tv za 2 i 3 tygodnie nie ma nie z tego swiata?! jutro bedzie 12 odc na 22.... czy to zaczy ze nie beda juz emitowac tgo serialu na tvnie?! prosze napiszcie o co chodzi...;(:(
Wydaje mi się, że tvn jak zwykle puści tylko połowę serii i zrobi jakieś pół roku przerwy jak to miało miejsce jak ja oglądałem chociażby "Bez skazy" i "Sześć stóp pod ziemią"... Taki już syfiaty urok telewizji:/ Ale zawsze masz internet, który wyratuje Cię z takich opresji;) Wystarczy tylko w nim poszperać;)
Ja juz się przyzwyczaiłem, że na TVN co do seriali liczyć nie można .. każdy jeden serial, który emitują [mowa tu o produkcjach zagranicznych] jest na okrągło przerywany, zmieniana jest pora emisji, albo zaprzestaje się nadawania ... To było do przewidzenia i tak się dziwie, że 12 odcinków poleciało co poniedziałek o 23:55 bez żadnych usterek :P Ale jak juz zostało wspomniane jest Internet a tak ogólnie to nie rozumiem jak takiego wspaniałego serialu można niemieć dla siebie zawsze i wszędzie tylko oglądać go w TV ... :D
naprawdę nie wiesz, tak??? Legalnie można ściągać w Polsce? Tak? no nieźle...