Do tej pory oglądałm jakies polskie badziewia i seriate typu ostry dyżur czy dr. House (Bo w moim przekonaniu sa to swietne seriale) i nagle przesz kolezanke dowiedziałam sie o Nie z tego swiata izaczełam oglądac jest to coś innego (jak dla mnie) akcja w serialu mnie wciąga podoba mi sie historia2 głównych bohaterów i szczerośc emocji czego czesto brakuje w tego typu serialach
ja po prostu uwielbiam ten serial a wy za co go lubicie ?
Kocham go za humor jakiego dostarcza Dean, kocham go za te wszystkie smutne momenty świetnie zagrane przez chłopaków, za tematykę, bo nie ma innego serialu o takiej tematyce (a przynajmniej ja nie spotkałam), są oczywiście tematycznie podobne, typu Sanctuary czy Dark Angel, ale Supernatural jest jedyne w swoim rodzaju... kocham go za Jensena :) i mogłabym tak wymieniać do rana xD
Myślę, że serial ma świetną fabułę, każdy odcinek jest o czymś innym, trzyma w napięciu, poza tym Jared i Jensen to świetni aktorzy... ;]
i jacy przystojni ;) chyba żadna dziewczyna nie zaprzeczy, że to też jest jeden z powodów, dla których oglądamy ten serial - no może taki poboczny, ale jednak :)
hmmm fabuła, aktorstwo które cały czas idzie w górę<!> chłopcy widać że się rozwijają.
dialogi, motywy biblijne, apokalipsa, demony- anioły, prorocy, paranormalne zjawiska i wiele innych.
Do tego czarny humor Dean'a i sposób w jaki wymawia swoje kwestie :D.
No i oczywiście Bobby i Castiel. Postaci bliskie i kluczowe dla całej fabuły. Nie mniej jednak
postaci negatywne były również kluczowe i ciekawe Crowley- ubolewam nad jego usunięciem no i Meg która
cały czas się pojawia. Również ciekawa demoniczna postać.
Na końcu dodam muzykę która jest rewelacyjna a w każdym odcinku pojawia się jakiś świetny kawałek.
oraz piękną Impalę która naprawdę mimo wielu egzemplarzy wykorzystywanych w filmie jako model jest pięknym autem z duszą.
To chyba tyle ;D
Po pierwsze uwielbiam tematyke Supernatural:) Wamiry, duchy, anioly, demony i inne zjawiska paranormalne:)
Po drugie swietne postacie,roznorodne charaktery:) nie bede jedyna jesli napiszę, ze uwielbiam Deana, chociaz na poczatku denerwowal mnie swoja pewnoscia siebie - wygladal na typowego cwaniaczka;) Dodatkowo Sam, Castiel czy Bobby...mozna by wymieniac dalej:) i znowu nie jestem oryginalna:) Po prostu kocham ten serial, jak zaden inny:) Moja przygoda z Supernatural trwa juz rok i nadal mi sie nie znudzilo:)
Tak jak wyżej..serial uwielbiam za tematyke, postacie, teksty , humor ,długo by wymieniać. A i oczywiescie muzyka. Uwielbiam seriale tego typu jednak ten jest najlepszy ;)
:) Jak wyżej także. Zaczęłam oglądac, bo przeczytałam na pewnym blogu o humorze i przystojnych głównych bohaterach - sprawdziło się. No i jeszcze muzyka ;) Ach, cudo!