co roku w listopadzie trzeba czekac do stycznia na jakis serial!! rok temu byl to prison break, teraz supernatural, monk, lost.....
etam ja tam chciala dzisiaj zobaczyc nowy odcinek a tu kicha zapomnialam ze przerwa ;(
to boli jeszcze bardziej bo chodzi o spn-można się uzależnić jak od narkotyku :P ...przerwa to pretekst, żeby zobaczyć inne seriale o podobnej tematyce. Ostatnio zahaczyłem o Sanctuary i jest średnio.
Może coś polecacie?
Lubie jeszcze : Dexter, Entoruage, Californication, Eureka i Heroes jeszcze ujdzie
Ja podczas supernaturalowej przerwy (jeszcze tylko półtora miesiąca;>) planuję nadrobić zaległości z tego roku, m.in. True Blood & Mentalist, później może przeniosę się na starsze produkcje - Czarna Żmija i stare odcinki Doktora Who czekają już jakiś czas w kolejce. Z innych seriali polecam jeszcze Firefly, czy Carnivale (niestety, oba niezakończone, ale mimo wszystko można się przy nich nieźle rozerwać).
tak jak powyżej napisano, jak także lubię Dexter, Entourage, Californication, do tego jeszcze dochodzą takie seriale, jak: Dr House, Greys Anatomy, One Tree Hill, Prison Break, Desperate Housewive i The O.C., który zobaczyłem już bardzo dawno temu. ( ;
A ja muszę nadrobis lost i Prizon break ;D Nie wciagaja mnie juz tak jak kiedyś no ale oglam bo mam sentyment a przez Supernatural i Dextera nie miałam czasu...
myslalam jeszcze o Jericho i 4400 xD