PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

czy ktoś wie czy są jakieś szanse na to, że stacja tvn wyemituje 3 sezon supernatural w najbliższym czasie albo wogule ?

ocenił(a) serial na 8
gocha313

W najbliższym czasie nie spodziewałabym się aby Tvn wyemitował 3 serię.Szczerze byłam bardzo zaskoczona gdy dowiedziałam sie o 2 serii na tym kanale :) Może w przyszłym roku 3 sezon się pojawi jednak niczego nie można być pewnym zwłaszcza przy stacji która jak wielu ludzi pamięta pierwszy sezon SN emitowała bardzo długo z karygodnymi przerwami..

ocenił(a) serial na 10
Paulina_1108

I niestety obawiam się, że 2 sezon również będzie miał podobne przerwy...

Obym się myliła...

sloncet

ja bym chciała żeby 2 dokończyli a o 3 to nawet nie myśle patrząc na poczynania TVN'u.

ocenił(a) serial na 10
Paz_Vega

Chyba nie ma co liczyć na to, że puszczą cały 2 sezon. Dzisiaj czekałam na kolejny odcinek jak zawsze w poniedziałek i się go nie doczekałam. Znowu przerwali emisję, to już drugi raz odkąd zaczęli emitować ten sezon na TVN. A zostało chyba 6 odcinków do końca.

ocenił(a) serial na 10
gocha313

kiedyś w świecie seriali napisali , żę po emisji 2 sezonu ma nastąpić emisja 3 sezonu ale jakoś w to nie wieże, wkurza mnie ta stacja jak się coś zaczyna to powinno się to skończyć jeśli brak im miejsca w ramówce to niech puszczą 3 sezon na tvn7

ocenił(a) serial na 10
gocha313

Zgadzam się, poprzednio jak na TVN7 puścili 2 sezon to w całości, tylko raz zmienili godzinę emisji. A TVN nawet Tajemnice Smallville 4 sezon przerywał 3 razy.