PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97027
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

nie mogłam oglądać dzielniejszego odcinka Supernatural (czyli 3 sezon 3 odcinek) czy mógłby mi ktoś napisać co było. wiem, że mogę ściągnąć sobie ten odcinek, ale niestety nie mam na to czasu, a nie chciałbym niczego stracić

ocenił(a) serial na 10
Maksis

Zapraszam, na stronę www.supernatural.com.pl.
Znajdziesz na niej opisy wszystkich odcinków i wiele innych ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
jes_angel

Akurat streszczenia tego odcinka brakuje. Ale zawsze pozostają inne strony i google:)

ocenił(a) serial na 9
Maksis

Streszczenie odcinka 3 Zły dzień w Black Rock
Wróg braci Winchester Gordon Walker nawet spoza więzienia daje o sobie znać. Święcie przekonany o tym, że Sammy to chodzący Antychryst Gordon wysyła na niego swoich zbirów. Tymczasem bracia dostają wezwanie, że ktoś obrabował miejsce, w którym ich ojciec,przechowywał rozmaite rzeczy. Zginęła tam jedna skrzynka. Bracia szybko odnajdują złodziei, gdzie ku ich zaskoczeniu okazało się, że tą straszliwą rzeczą schowaną przez Johna była króliczka łapka, która przecież przynosi jednemu ze złodziei niesamowite szczęście. Winchesterowie przechwytują łapkę od złodziei i dowiadują się, że kradzież zleciła im pewna kobieta o imieniu Bella, która jak się okazuje kiedyś była łowcą, a teraz używa swoich zdolności, aby sporo zarobić. Wkrótce jednak sprawa zaczyna się robić poważna, gdy okazuje się, że gdy stracisz króliczą łapkę to momentalnie tracisz szczęście, które zamienia się w nieprawdopodobnego pecha, który może doprowadzić nawet do śmierci...

ocenił(a) serial na 9
iblisek

No to ominął cię świetny odcinek;> Chyba najśmieszniejszy w tym sezonie, jeśli nie w całym serialu. Polecam do obejrzenia na przyszłość (w ramach powtórek na TVNie... jeśli kiedyś będą).

Schizophrana

Królicza łapka :D Fakt, odcinek rewelacyjny :)