odcinka 4 serii?? ja osobiscie uważam,że Dean jest zbyt słaby,aby powstrzymac Lucyfera.Sam,Sammy,który zawsze był tym "lepszym" w sensie wrażliwszym,teraz kiedy ma za dużo krwi demona,jest nieludzki no i te demoniczne oczy kiedy zabił Lilith...brr..ciekawe co to z nim bedzie...czy zamieni sie w demona czy może Dean i Bobby wsadza go na dłuższy odwyk do bunkru...
Właśnie tego się obawiam...Moim najgorszym koszmarem jest to, że wkońcu Dean będzie musiał walczyć z Sammym...:((( Ogolnie wrażenia fajne:-) Ruby okazała się taka za jaką ją miałam od początku:** Ciekawe co się stało z Anną... A co do tego że Dean jest za słaby... Przez 3sezony miał w sobie więcej ikry niż w 4... Ogólnie jak w 4x21 Sam walczył z Deanem to się dosłownie popłakałam!! Co się z nimi stało!! Jeszcze niedawno dogadywali się bez słów...Jak by czytali sobie w myślach i byli ze sobą szczerzy w 1000(...)%% a teraz??;/ Wszystko przez Ruby!! A może to naprawde nie jest 100% Sam...Jak to powiedział Azazel w finale 2 sezonu... Nie mogę się doczekać 5 sezonu!!
dokladnie!!! ciekawe jak sie to rozegra wszystko....moze juz gdzies jakies spoilery krązą po ameryk.mediach.pomysl juz jest na 5 serrie tak jak i tytuly do pierwszych odc.wiec mozei fabula...
a co do walki Deana z Sammym to naprawde bylo cos strasznego...w gruncie to,ze Dean na poczatku oszukal Sammyego z tym,że oddal zaniego dusze to w dobrej wierze,ale to co robil Sam-picie krwi i jeszcze jakies łupu-cupu z demonem to juz przechodzi pojecie.No i te wszystkie klamstwa....nie dziwie sie,że w srodowisku anielskim był niezbyt lubiany.nawiasem mowiac ciekawe jak sie to potoczy i czy Dean odzyska siły.Wkońcu 40 lat w piekle robi swoje....no i Sam...te oczy...;//
no tak... niby skończyło się tak, że się jako tako godzą. w obliczu tego, że Lucyfer chce zrobić piekło na ziemi. a jak się kłócili i bili, to też się popłakałam. zawsze płaczę, kiedy widzę u Deana łzy w oczach. Sammy mnie przerażał w końcówce sezonu. to, co on wyprawiał... a wszystko przez Ruby. i pomyśleć, że w 3 sezonie ją lubiłam, a przecież ona już wtedy miała takie zamiary, jakie miała. wrrr. Dean w zasadzie się zmienił, to fakt, ale nie wiem, czemu wszystkich to tak dziwi. przecież ma za sobą 40 lat w piekle... wyciągają go stamtąd, budzi się we własnej trumnie i nie wie, o co w tym wszystkim chodzi. i dowiaduje się, że musi to zatrzymać. apokalipsę. to musiało jakoś na niego wpłynąć. a tak poza tym, to przecież nadal Impala, dziewczyny i wciąż jest facetem, który wykonuje swoją robotę tak dobrze, jak zawsze i nie da robić się w bambuko. czyż nie? nie przebierał w słowach w rozmowach z Urielem na przykład. cały Dean.
i zastanawia mnie, czy mają fory u Lucka. w końcu Dean to zaczął, a Sam skończył. czy będzie im wdzięczny?
a spoilery są, ale dotyczące tego, kogo zobaczymy w pierwszych odcinkach. Lucyfera na pewno, wróci Meg, wróci Jess, Anna i Castiel też. aha i Chuck.
Jak to wróci Jess?? Może ona by dotarła do starego Sammiego:** Lubiłam ją choć grała tylko w kilku scenach:-) A co do Ruby w 3 sezonie też ją lubiłam bo aktorka fajna była:P hehexD Do grona tych co mają wrócić mógłby wrócić jeszcze John i Ellen(lubię ją) Te oczy Sama na końcu były przerażające...<boisie>
oj też tego teraz znaleźć nie mogę, ale miała się pojawić w kilku scenach. może jednak nie będzie to miało miejsca. a jeśli już, to najprawdopodobniej Sam będzie miał halucynacje, bo właśnie wyczytałam w wywiadzie z Singerem, że Sammy będzie leczył się z uzależnienia...
Jess musiałaby zostać wskrzeszona. to byłoby trochę dziwne... ale polubiłam ją. może Sam by się opamiętał. w każdym razie spoiler o jej powrocie zniknął.
Yep, it's official.........Ellen is back.
Actually it was official a while back but you don't want to jinx these things.
Very psyched! It feels like forever and i am thrilled to be back with the boys and the crew and the show. Although it will be a little bittersweet without Kim Manners there. I'm sure he is rockin' out in another dimension somewhere looking down at us thinking, "poor bastards", with a smile on his face.
Apart from a convention here and there i haven't actually seen Les Freres Winchester in quite some time and am really looking forward to it...... as well as kicking some ass. See if we can get some of that in there, too. I'll do my best.
Nope. Not giving any details. Sorry. Wouldn't be prudent. But i will say this...
There might be some salt.....maybe a demon or two......and a whoooole lotta bad s**t going on. There. I'm sure i have totally shed light on the situation for you. (Aren't there things called spoilers for that?)
Yeehaw. I'll let you know how it goes.
Also, there is talk of doing a convention in Spain next summer, which would be very cool as i a have never been to spain. We'll see if it works out.
This should take some of the sting out of Adrianne Palicki's impending Friday Night Lights departure: The actress has signed on to reprise her role as Sam's ill-fated ex, Jessica, on Supernatural!
As you know, Jessica was whacked by a demon in the Supernatural pilot. She reappeared at the end of season 2 during Dean's genie-granting alternate reality head-trip, but hasn't been seen or heard from since.
Details regarding Palicki's return engagement are being kept under lock and key, but this much I can tell you: She's booked for one episode and it'll air early in the season (but not the season premiere).
Confirmation of her Supe comeback comes just days after EW.com broke the news that Palicki had landed the Jennifer Grey role in MGM's Red Dawn reboot. She's also expected to return to FNL this fall for a multi-episode arc to wrap up Tyra's story.
Short-story-shorter: Girlfriend is busy!
What say you, Supe fans? Stoked Sam's dead ex is being exhumed? Comment away!
Mnie wspólna walka Sama i Deana tez zaszokowała. A jak Dean sypnął do Sama tekstem takim samym jak ich ojciec przed laty, że jeśli wyjdzie przez te drzwi to niech nigdy nie wraca, to mi łzy stanęły w oczach..... co się z nimi stało???? Z tym Samem i Deanem, którzy kiedyś zrobiliby dla siebie wszystko bez namysłu???? Rozumieli się bez słów itd???? Najpierw myślałam, że to wszystko przez Ruby, ale teraz już nie jestem tego taka pewna ;/ po tym co powiedział Zachariasz.... myślałam że chociaż oni są po ich stronie..... ten serial mnie zaskakuje na każdym kroku ;) nie mam pojęcia co się spodziewać dalej ;) mam nadzieję tylko, że nie będzie to nic w stylu powtórki końcówki 3 sezonu, bo jak Dean wylądował w piekle to mało sobie oczu nie wypłakałam....
czytałam, że jednym z głównych wątków ma być ten, jak Sam leczy się z uzależnienia. no a bracia... ze strony Deana nic się nie zmieniło, tak myślę. To Sammy wolał zaufać Ruby, niż własnemu bratu, no i mamy to, co mamy. ale będzie jazda i o to chodzi i rzeczywiście nie wiadomo, czego się spodziewać ;d
podobno Dean i Anna...? neee, jakoś nie widzę go na stałe z kobietą. z aniołem też nie xD
Dean i Anna.......... jakoś mi się nie wydaje, tym bardziej że ją niby zabrali "ludzie" Castiela, no chyba ze on jej pomoże wrócić, bo w końcu stanął po stronie Deana ;)
ja bardzo lubię Annę, bardzo, ale tak 4ever z Deanem? jego w tej roli nie mogę sobie wyobrazić. ;D
tylko nie Jo, tylko nie ona. w życiu!
Może tak to ujme:P Ja Anne lubię ale z daleka od Deana!! Mogłaby być np. z Castielem:P:P hehe
hmm no ciekawe ciekawe to co piszecie..zobaczymy jak to bedzie ;)).mam nadzieje,że wymyśla cos rownie zaskakujacego co w 4 serii.no i bardzo dobrze ze bedzie Castiel x))
nie wiem ale Castiel ma co s w sobie...szkoda tylko mi Sama a zawsze wydawał się być tym dobrym.
macie chyba racje może Jess by mu do rozumu przemówi.
Ohhh!!! nie mogęsię 5 sezonu doczekać!!
nie wiem ale Castiel ma coś w sobie
najbardziej to mi Sammiego szkoda zawsze wydawał się być tym dobrym
może macie racje, chyba tylko Jess była by w stanie przemówić mu do rozumu;)
Och!!!Nie mogę się 5 sezonu doczekać!!!
hehe kokos nic sie nie stalo ;)). a propos 5 sezonu na jakim bedzie kanale??? i czy ten kanal odbierac moze na satelicie?? albo czy moze ogolnie bedzie po polsku??
chociaz w sumie znajac naszych specow od filmu....to bedzie hmmm dosyc nierealne..
no co Ty? tylko na CW w USA, a my mamy możliwość oglądania tylko i wyłącznie z napisami, ściągając epizody z internetu.
chyba, że o czymś nie wiem? ;D
Obawiam się że jakbyśmy chcieli czekać na emisję w polskiej tv to prędzej się zestarzejemy niż doczekamy. Jak dla mnie tylko Internet :D:D:D:D i można oglądać już na drugi dzień po emisji na CW :D:D:D:D
JA to przechodze na łatwizne:P Ściągam następnego dnia i odrazu oglądam na pierząco:**
uwaga, 1 epizod 5 serii. kawałeczek odcinka! ;DDD
http://www.youtube.com/watch?v=w3yuMO63IHs
oj, nie widziałam, że koleżanka dodała to samo w innym temacie.
mój błąd. ale powiem tyle: kocham Deana xDDD
ale nowość nie? ;DDD