hej, oglądam ten serial w TVN7 w dzisiejszym odcinku sam znalazł się z innymi w mieście duchów (kto oglądał to wie o co chodzi). Doszło do sytuacji w której rozmawiał z żółtookim demonem i ten pokazał mu noc w której zmarła jego matka. Okazało się, że gdy kobieta weszła do pokoju Sama i zobaczyła demona zwróciła się do niego słowami "to ty" i tu moje pytanie. skąd ona go znała? Czyżby coś ukrywała przed mężem?
hmm,nie pamiętam 2 sezonu dokładnie,ale powiem jedynie,że w 4 sezonie to się wyjaśni;P a może wczesniej,po prostu juz nie pamiętam. Jesli chcesz moge Ci powiedziec o co chodzi,ale czy to by niezepsulo ogladania?:D
To się wyjaśni w 3 odcinku 4 sezonu :) Warto poczekać..
Streszczenie na supernatural.com.pl
"Sam wychodzi z pokoju w środku nocy, po czym udaje się do samochodu, którym przyjechała po niego Ruby. Trapiony koszmarami Dean wstaje z łóżka. Okazuje się, że tuż obok niego siedzi Castiel. Anioł posyła go w nieznane mu miejsce, by coś powstrzymał. Winchester budzi się na ławce w nieznanym mu mieście. Sprawdza na telefonie gdzie jest, ale jest to niemożliwe z powodu braku zasięgu. Chłopak udaje się do pobliskiej kawiarni. Na miejscu siada obok młodego mężczyzny. Przypadkiem dowiaduje się, że jest nim John Winchester. Ku swojemu zdziwieniu zauważa w gazecie, że jest rok 1973. W takim razie Dean postanawia śledzić go. Trop urywa się za rogiem, gdzie na drodze staje mu Castiel. Anioł po raz kolejny przypomina Winchesterowi, że musi on coś powstrzymać..."
Ruby jest demonem, który 'pomaga' Samowi po śmierci Deana. ;) uczepiła się i tyle... ;)
ok, w takim razie czekam z niecierpliwością. wiecie możne czy po 3 sezonie puszczą od razu czwarty, czy to raczej nie realne?
Ja wiem o co chodzi:) ale szkoda opowiadać bo nie będziesz miał niespodzianki:)
Raczej prędko nie doczekasz się odpowiedzi na tvn7 Co do żółtookiego demona to sytuacja wyjaśni się dopiero w 4 sezonie.
z tego co słyszałam to będzie gdzieś pod koniec 3 sezonu, ale spokojnie to przecież główny bohater w końcu w 4 sezonie Dean jest.