PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97032
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Sezon piąty na CW od 10 września, tak? To będzie już ostatni sezon? Będę wdzięczna za odpowiedź, z góry dzięki. :*

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

tak od 10 września na CW, a czy ostatni, to jeszcze nie wiadomo :)

Goha24

Twórcy z góry zaplanowali sobie długofalową fabułę, która rozkłada się na 5 sezonów. Ale to nie wyklucza powstania kolejnych :).

direct39

Tak? A to ciekawe, ja słyszałam że historia braci była rozpisana na dwa sezony a potem sie rozrosła. ;) Tak czy inaczej dzięki za odpowiedzi.
Zobaczymy co los przyniesie i czy będą dalsze części. Tak szczerze mówiąc to jednak wolałabym żeby zakończyli na sezonie 5 - w dobrym stylu - niż potem ciągnęli to na siłę i dopisywali kolejne serie. Szkoda żeby taki kapitalny serial marnie skończył. :/

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Moje najgorsze obawy to takie ze usmierca Deana i Sammy'ego

ocenił(a) serial na 10
mistejszon

dopóki Kripke działa, z SPN nic się nie stanie. z sezonu na sezon jest przecież lepiej.

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

a wiec tak ;
:D
z kripke spn ma umowę na 5 sezonów, ale planowane jest ostatnio nagranie 7 sezonów ale juz bez Kripke

sorry ale jakos sobie tego nie wyobrazanm żeby ktos zrobił lepsze odcinki supernatural bez naszego kochanego Kripke :)

nati2024

dalszy ciąg bez Kripke?
eee NO WAY! nie podoba mi się ta opcja :/

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

na forum http://supernatural.feen.pl/index.php można przeczytać co Kripke mówi o kolejnych sezonach i czy jest szansa, żeby kolejne sezony powstały ;)