Śmierć ,Sammy, gdzie jest nasz tato?,śmierć.(biedna Jess)
Demony. Śmierć. Umowa. Śmierć .Płacz. Smutek.
Nowa umowa.Smutek. Śmierć.Powrót ze zmarłych.O,anioły. O, z Samem naprawdę jest źle. Smutek. Apokalipsa. Śmierć.Normalne życie. Powrót ze zmarłych nr.2. Nowy Bóg. Lewiatany. Polowanie na penisa. Śmierć. Purgatoryy. Smutek. Wielki powrót. Anielskie tablety. Szuja Metatron. Pa, pa aniołki :( Smutek, prawieśmierć. Nowa umowa. Życiowe rozterki.Dean nigdy nie czytający umów. Demonyyyyyyyyyyy........
I like Dean & Sam
jak dla mnie to jest rzetelny skrót skróconej wersji Supernatural czyli jednym słowem mówiąc gniot robiący się od 5 sezonu i dalsze odcinki wychodzą po to by nabić kase bo serial jest popularny i leci długo jak moda na sukces ja już od 6 sezonu porzuciłem oglądanie supernatural pozdro dla tych którym obrzydł ten serial :D
Mi się nie znudził i mam nadzieje, że się nie znudzi a jestem na bieżąco. Wciąż przystojni aktorzy, którzy naprawdę fajnie grają i zabawne teksty. Nie zapowiada się żebym miała odpuścić z oglądaniem xD
dziękuję bardzo
jak możesz tak twierdzić { :) }
przecież to najlepszy serial:)
a tak na marginesie to trochę się z tobą zgadzam, bo ten sezon jest trochę gówniany
Dzień Dobry, słuchaj przepraszam za wczorajsze zachowanie, jestem w ciąży i no wiesz, mam te całe "humorki ciążowe" heh, w każdym razie bardzo mi głupio :(
Ok. Mam nadzieję, że dziś lepszy masz już nastrój.
Daleko jeszcze do "D-day" lub jak kto woli "Dnia zrzutu" :D?