ogólnie lubię przerywniki, a ten jest najwyższej klasy, wprawił mnie w znakomity humor na week& ;) trzyma poziom IV sezonu :)
no odcinek genialny,atmosfera Pensylwani super,czarno-bialy rewelacyjny pomysl i w cholere humoru:))super
Przezabawny;) Uwielbiam, kiedy scenarzyści wplatają w fabułę właśnie smaczki tego typu, a utrzymanie odcinka w klimacie starych horrorów... Mnóstwo perełek, żeby napomknąć chociaż o wielkim preclu, czy nietkniętej cnocie Deana - uśmiech nie schodził mi z twarzy przez całe 40 minut. No i prosta akcja, bez żadnych demoniczno/anielskich komplikacji, czyli -> powtór + bohater + laska = happy end xD Już kocham ten odcinek.
W pełni się zgadzam, uśmiałam się prawie do łez :) A "nietknięta cnota Deana" mnie po prostu powaliła. Wielki szacunek za końcówkę. Uwielbiam ten serial ;) (no i Deana oczywiście ;))
Absolutnie FENOMENALNY odcinek!!! Nie dość, że był megazabawny, to jeszcze był utrzymany w cudownej stylistyce filmów noir klasy B! Ed Wood byłby niezwykle wręcz wzruszony;P Muzyka świetna, gra wszystkich aktorów świetna, ale Jensen Ackles kompletnie rozłożył mnie na łopatki w tym odcinku!!! Był absolutnie rozwalający!!!
Hahahahaha, a jak sobie przypomnę Deana w tym stroju 'małego Bawarczyka' to wprost nie mogę przestać się śmiać;D ;D ;D
właśnie nad goniłem ten serial (2,3 sezon i najnowsze odcinki 4) i co raz ciekawszy się robi plus do tego ten humor :D najlepsze odcinki jak dla mnie był z mistyfikatorem i ten 4x03 w stylu powrotu do przyszłości też był bardzo dobry. Już myślałem że w 4x05 znów mistyfikator się pojawił :P
Czekam na kolejne odcinki :)
jak zobaczyłam początek to się wystraszyłam, że ten eksperyment nie wyjdzie - myślałam że jak będzie to w stylu starych filmów - to akcja będzie się działa w w przeszłości itd. Naprawdę się ucieszyłam jak zobaczyłam będzie to "zwykłe" polowanie w stylu odcinków z pierwszego i drugiego sezonu. Naprawdę mi tego brakowało. Rzeczywiście było śmiesznie - wampir zamawiający pizze, mina tego gościa, który ją dostarczał, tekst "Ale ja mam kupon", Dean w tym śmiesznym bawarskim ubraniu i wiele wiele innych rzeczy.
Akcja z pizza rozłożyła mnie na łopatki :D i strój Deana hahaha ogólnie odcinek świetny rewelacyjny wspaniały zabawny itd :D bardzo mnie cieszy, że w każdym odcinku jest wiele humoru, w 1 i 2 sezonie nie było go aż tak dużo, uwielbiam ten serial :)
no tak moment jak Dracula daje kupon dostawcy jest piękny :D jeszcze jak się pyta czy jest w niej czosnek :D
Odcinek bardzo ciekawy.Zgadzam się z poprzednikami.
Dobra była scena z dostawcą pizzy jak wampir do niego mówi żeby wniósł pizze a oszczędzi mu życie i dostawca zrobił wtedy taką śmieszną minę i aha :D
No i tekst Sama Witaj przystojniaczku do Deana w bawarskim stroju :D
Paulina, nie mozesz sie zgadzac z poprzednikami, poniewaz mnie odcinek się nie podobał.
Agnitum, twój tamten wpis jest w innym wątku tego tematu, dlatego Paulina może zgadzać się z poprzednikami i będzie to prawda.
Ja za to zgadzam się z twoimi poprzednikami, ale nie tobą, bo odcinek był według mnie naprawdę dobry i chwała za to twórcom serialu :D
odcinek bardzo zabawny zwłaszcza rozwalił mnie tekst z kuponem :D
Cały urok Supernatural oprócz mrocznej i wciągającej fabuły serwuje nam fajny przerywnik i o ile pamiętam to po każdym takim odcinku następowała ostra akcja. Jednak moim ulubionym przerywnikiem był odcinek co dział się na uczelni i słynny taniec z ufo oraz inne ciekawe momenty jak Pocieszanie jednego ze swiadkow przez Sama .